There are no ads, please add some


Westermann ontevreden met reserverol bij Ajax

0803paok-ajax_westerman

Heiko Westermann lijkt de volgende speler die zich niet kan vinden in een reserverol bij Ajax. De Duitser maakt voornamelijk minuten bij Jong Ajax en laat tegenover het Algemeen Dagblad weten dat hij daarvoor niet naar Ajax is gekomen.

‘In mijn loopbaan ben ik nog nooit eerder in deze situatie terecht gekomen. Natuurlijk heb ik het te accepteren want iedereen is fit en Viergever en Sanchez doen het prima. Aan de andere kant wil ik niet een heel seizoen op de bank zitten want dan moeten we gaan praten. Mijn gezin heeft het prima naar hun zin in Amsterdam maar ik ben hier om te voetballen, niet om een goed privéleven te hebben’.

Bron: AD


Gerelateerde posts

72 reacties

  1. De seijs

   Nou ik zou zeggen jat een fiets. Achter het politiebureau staan er zat, en heel gauw terug naar Duitsland.

   1. Litmanen

    Snel afscheid nemen. In het centrum Veltman en Sanchez op rechts en Viergever en Riedewakd op links.
    Bevrijd die man en Ajax. Misschien kan hij bij een kleiner clubje nog een paar jaar mee.

    1. De seijs

     Litmanen misschien kan jij naar een heel klein eilandje hier heel ver vandaan, en dan zonder Internet .😂

     1. Litmanen

      Hiezo Seijs, Veltman en Riedewald waren na Aldeweireld/Verthongen het beste centrum in jaren. Minste goals tegen. Of kwam dat door Tete, die toen nog in Jong Ajax speelde?

     2. De seijs

      Veltman is nu ook over en sluiten bij het Nederlands elftal. Ajax volgt Let maar op. litmanen.

   2. De Ajacied

    Hij is absoluut geen meer waarde voor Ajax, dus ook hij moet genoegen nemen op de bank of tribune,
    Anders salaris in leveren en vertekken
    ❌❌❌

    1. HURBIE

     Die Westerman heeft nog helemaal niks te eisen want die heeft nog niets laten zien
     Smoul houden ode wekwesen

   1. jood84

    ik zou me prima vermaken op de bank. Maar blijkbaar als je prof voetballer bent dan ga je janken als je alleen hoeft te trainen en op een bank moet zitten (of tribune) voor een flink salaris

    1. Indojood

     Denk dat woody79 bedoelt dat ieder zichzelf respecterende voetballer uiteindelijk geen genoegen neemt met een plek op de reservebank of spelen in het reserveteam. Er zijn meerdere manieren om dit te uiten en op te lossen. Gudelj heeft het compleet verkeerd gedaan. Als Westermann en Bazoer a.s. zondag bij de selectie zitten zullen zij niet weigeren, verwacht ik.

     1. jood84

      bazoer hoop ik wel op dat die bij de selectie zit, maar aan westermann hebben we niets. Die mag van mij met voetbalpensioen

     2. Litmanen

      Als Bazoer afscheid neemt in de winterstop verwacht ik hem niet meer op de bank. Dan Nouri en vdBeek maar.
      Ff 20 miljoen cashen in december…..

     3. Indojood

      Dat is een andere discussie. De door mij geschetste situatie is hypothetisch, n.a.v. van Woody79’s opmerking.

     4. woody79

      idd indo. als voetballer wil je spelen. alleen bij ons denken de heertjes dat ze basisplaatsjes kunnen eisen! helaas heten ze niet allemaal lasse maar laatmaar 😐

     5. jood84

      als je zo graag wilt spelen dan moet je presteren op de trainingen en dan komt je kans er wel, en als je dan je kans krijgt moet je laten zien dat je in de basis hoort en de trainer niet om je heen kan.

 1. Iceman

  Ik wordt hier zo moe van hij kan naar Mijiland in Denemarken waar zijn vriend Rafael Van Der Vaart voetbalt/op de bank zit want hij kwam naar Ajax op voorspraak van Van Der Vaart begreep ik destijds, ik heb niks tegen Van Der Vaart maar Heiko is een mis koop totaal niet een meer waarde voor Ajax en ook niet voor Ajax2.

  1. BobbyHaarms

   Mee eens, dit was echt een gigantische blunder van de eerste orde. Westermann kan bij ons hooguit nog dienst doen als Pipo de clown, maar een rol bij Ajax acht ik verder uitgesloten. Die eerste partij was een drama waarna hij zich nog enigzins herstelde, maar die eerste serieuze pot blijft met al die pupillenblunders voor altijd op je netvlies gebrand staan als je aan hem denkt.

   1. HURBIE

    He BH zou het geen represaille zijn geweest van VD VAART omdat Ajax hem niet meer wilde hebben dat hij die Westerman Ajax in de strot heeft gelult
    Trouwens is een een baantje bij de redactie niets voor jou ,omdat jij je verhalen goed onder woorden en onderbouwd op schrift kan zetten
    Meen ik echt Man

    1. BobbyHaarms

     Hahaha dank je wel Hurbie, zou een hele eer zijn! Maar helaas ontbreekt het me aan de tijd om dit te doen. Los van mijn werk overdag heb ik thuis ook nog een zeurende vriendin die aan me trekt (ahum…ik bedoel hier figuurlijk) 😁

     VDV wordt vriendelijk bedankt voor dit Duitse cadeautje, maar het lijkt mij niet dit hij dit expres gedaan heeft. Laten we het er maar op houden dat Raffie er geen kijk op heeft 😉

     1. HURBIE

      OKÉ man kwam in me op ,jammer dat je te druk bent
      Wat je vriendin betreft prijs je tot de gelukkige

     2. BobbyHaarms

      Dat dan weer wel Hurbie. Aangezien ik niet altijd de makkelijkste ben mag ik me heel rijk rekenen met haar en om haar geduld met mij. Gelukkig is ze me meestal 1 zondag in de 2 weken kwijt, heeft ze weer wat lucht 😁

 2. Reservewissel

  Het is ook een kunst als coach om de bankzitters tevreden te houden. Normaal gesproken zie je dit alleen als een team niet wint, dan zien de bankzitters hun kans om te klagen. Nu vind ik het wat vreemd. Zo lang is het seizoen nog niet onderweg en we draaien redelijk goed. Werk aan de winkel voor Bosz!

  1. HURBIE

   Moet je kijken wat er in het buitenland op de bank zit ,die zouden zeer zeker bij ons in het éérste staan

 3. KBouter

  Let maar op…dit is voer voor de Telegraaf..ik weet niet wat de Telegraaf ineens tegen Bosz heeft, maar wedden dat de Telegraaf hierin gaat stoken?

  Waarschijnlijk krijgen ze van Bosz de opstelling niet op het tijdstip dat de Telegraaf dat wil en gebeurde dat onder FdB wel.

 4. PvL020

  Hoeveel gaam er nog komen!! AJAX TREEDT OP TEGEN DIT GELUL!!!!! Alhoewelik nooit heb begrepen waarom deze man naar ajax kwam

 5. AFCA my World

  Lekker oprotten dan ,wij zijn ontevreden over jou,bovendien zit je de jeugd in de weg , laat je gezin lekker hier en verdwijn naar Verweggistan !

 6. vak411

  Alle bankzitters die zeiken in de winterstop verkopen.. opzouten.. neem een voorbeeld aan Schöne.. goed genoeg? Dan komt je kans echt wel.. voor de rest allemaal talenten op de bank zetten die willen knokken. Kunnen ze mooi ervaring opdoen. Pak ze aan Peter!

  1. KBouter

   Dan ben je ineens 5 man kwijt, dat is niet op te vangen..je doet op alle fronten nog aan mee, we hebben iedereen hard nodig.

   1. 11Younes11

    Inderdaad, een paar jaar geleden hadden we alleen maar jeugdspelertjes op de bank, daar werd ik ook niet rustig van… Wees blij dat we nu een bredere selectie hebben! Reserves mogen balen, maar ja! Soms is het niet anders, helaas!

    1. HURBIE

     En je mag er nog steeds maar 11 opstellen
     Hoop dat het wisselen van spelers net zo wordt als bij IJshockey

     1. Amsterdamse Hagenees

      Misschien kan onze friethouder zelf eens zeggen voor wie hij in de basis zou moeten staan?

 7. Vakje129

  Met de eerste beste Westerwind💨 retour Duitsland op een gejatte 🚴🏻‍♀️fiets.

 8. Forever nr14

  Dit is toch weer een miskoop van jewelste zeg, dit had niet eens mogen gebeuren, weer zijn we spelers aankoop beleid, het lachertje van europa.
  Heiko ik heb nog een fiets staan voor je “aufwiedersehen”

 9. afcadeluxe

  als hij beter was geweest en het had laten zien op de trainingen had hij recht op spreken,maar hij is al gepasseerd door de ligt (kozakken boys) dus tschüss auf nimmerwiedersehen…..

 10. Iamsterdam2015

  Ik hoop niet dat dit de nieuwe ” mode” gaat worden zeg!! Lopen piepen als je op de bank zit!!! Wat had hij dan verwacht?!?! Wat een poppenkast. Een ding is zeker en dat is dat ajax in de winter de transfer markt op moet. Want je houdt niks over aan ontevreden spelers: westerman, el ghazi, gudelj tete bazoer Dijks ….

 11. Indojood

  Toch is dit niet geheel aan Heiko te wijten. Het is het gevolg van de zoveelste mispeer van het TH en de directie.

 12. Slingertje.

  Zou hij nou echt zelf niet door hebben dat hij over the hill is en op een lager niveau moet gaan spelen!!!
  Lekker vertrekken in de winterstop.

 13. paulvos

  Begint hij nu ook al met provoceren, weg met al die gasten en neem pb ook maar gelijk mee. Ik wil niet alleen het gezicht terug maar ook mijn club. Graag ’n Amsterdamse trainer in de gelederen.

 14. Gert Ajax

  Zou een mooie speler zijn voor roda jc👍
  Ken die gelijk duits lullen daar bij die nepmoffen

 15. EugAjax

  Westermann is verkeerde aankoop, hoewel hij niks kostte. En hij verwoord het gewoon reeel en goed. Echter ik maak me steeds meer zorgen of Bosz zijn leidersschap kwaliteiten niet gewoon onvoldoende zijn voor een grote club als Ajax. Hij verliest steeds meer de regie of de spelregels zijn niet duidelijk genoeg gecommuniceerd. Kan noet zo zijn dat er te pas of te onpas dit soort teksten paar naar buiten blijft komen

 16. paulvos

  Ja Eug, dit blijf je houden met spelers die denken dat ze groter zijn dan de club. Waar halen ze de moed vandaan, ze moeten het juist ‘ n EER vinden om voor deze mooie club te mogen spelen.

Reageren is niet mogelijk.