There are no ads, please add some


Hesp: ´Serero hoort bij selectie Ajax’

1007serero1

Thulani Serero kreeg in de voorbereiding op het lopende seizoen geen rugnummer toegewezen en dus moet de kleine Zuid-Afrikaan het doen met trainingen bij Jong Ajax. Volgens Danny Hesp, voorzitter van de vereniging van contractspelers, is dat geen normale gang van zaken.

‘Serero is toentertijd gehaald als selectiespeler dus moet hij ook de kans krijgen om mee te trainen met de eerste selectie. Clubs en trainers denken daar momenteel anders over en dat is zorgelijk. Ajax heeft geprobeerd om hem afgelopen zomer te verkopen maar dat lukte niet. Dat ze hem dan terugzetten naar de beloften is vreemd. Er zit volgens mij ook geen slechte kop op. Hij loopt er, dus daar moet je als club gewoon mee omgaan en hem bij de eerste selectie halen’.

Bron: Ajaxshowtime

 


Gerelateerde posts

43 reacties

  1. jood84

   ze mogen zich zeker gaan schamen. laat die jongen gewoon naar een leuke club gaan gratis. dat heeft hij wel verdient

   1. De Ajacied

    Serrero is een topper waar Ajax niet om heen kan,
    Heel triest dit zo te lezen
    Dit verdient hij niet
    ❌❌❌

  2. jojocoolio

   Als alle spelers weg lopen moeten we wel weer terugvallen op afgedankte spelers…. Kut beleid

    1. Charka53

     Met zijn inzet kan hij gewoon ook bij Ajax 1 aan de bak hoor , al heeft hij dan niet altijd een basis plaats als hij in het veld kwam was er gelijk weer meer strijd , dus Serero verdiend dit niet.

 1. KBouter

  Uit menselijk oogpunt en vooral hoe hij zich altijd opstelde tov Ajax…wel natuurlijk. Maar het is nu eenmaal een feit bij Ajax, einde contract wil Ajax iets terug verdienen en aks je denkt ik ga lekker gratis de deur uit heb je het mis. Dat is het beleid, en uitzonderingen zijn er niet. Dat ik er mee eens ben, is een ander verhaal.

 2. -buitenkantje rechts-

  Serero is slachtoffer van de moordende concurrentie op het middenveld..
  Hoe jan het dat geen enkele eredivisieclub zich heeft gemeld voor hem?? Buiten de top 3 voor iedere club een aanwinst!

  1. BobbyHaarms

   Absoluut BR! Wierp zich in wedstrijden steevast op als dappere strijder, altijd voorop in de strijd voor ons en werkte keihard voor elke Euro die hij verdiende. Ik snap het beleid van Ajax wel maar om de 1 of andere reden vind ik Serero iemand die een groots respectvol afscheid verdient ipv deze droefenis buiten de schijnwerpers…Serero verdient dit niet!

   1. Litmanen

    Eens BR en Bobby. Via de andere sociale media en hier hebben de supporters al lang gekeden aangegeven dat ze het hier niet mee eens zijn. Zitten ze te slapen daarboven in hun ivoren torentje?

    Wel tijd besteden aan al die “uit de kruiwagen springende kikkers” maar niet aan hardwerkende en giedwillende profs.
    Zo’n jongen zou bij een club als Heerenveen goud waard kunnen zijn. Laat lekker gaan!!!
    Nu komt de directie over als een stel slavendrijvers. Slecht voor de club hoor!

   2. Reservewissel

    Helemaal mee eens. We hebben Serero gewoon bij Kaapstad weggeplukt. Daar hoeven we dan toch niet enorm aan te verdienen, zeker niet gezien zijn instelling!

 3. Kmeertens

  Idd. Ajax moet zich diep schamen zoals wel vaker helaas. Gewoon transfervrij laten gaan. Heeft ie verdiend.

 4. Dagrump

  ONVOORSTELBAAR!! Hoe ze met mensen omgaan!! Serero heeft nooit geklaagd. Altijd hard gewerkt en geknokt. Dit verdient ie inderdaad echt niet !

  1. BobbyHaarms

   Serero wordt als een Boilesen behandeld….onvoorstelbaar. Serero is voor elke club een aanwinst.

 5. De seijs

  Serero verdient het om als er in de winterstop geen club voor hem komt , om na de winterstop aan te sluiten bij de selectie.

 6. JohnDoe77

  Absoluut! Ik hoopte voor hem op een mooie club, maar om zo in de vergeteheid te raken klopt gewoon niet. Wat mij betreft krijgt hij vanaf de winterstop nummer 7 en om het goed te maken ook nummer 27! Aan die nummers hangen nu spelers die qua mentaliteit de veters van Serero zijn schoenen niet eens vast mogen maken! 7+27 voor Serero!!!

 7. Indojood

  Zou toch graag een reactie willen horen van onze directeur met zijn arrogante porum. Goed van Hesp om dit aan de kaak te stellen en wat mij betreft wordt Ajax keihard aangepakt in deze kwestie. Wat denken ze te bereiken met dit onzinnige beleid. Het levert alleen maar negatieve publiciteit op en Serero krijgt er een verloren jaar bij.

  1. BobbyHaarms

   En bijkomend nadeel is dat deze spelers een nare smaak overhouden aan hun “Ajaxavontuur” en je als club mogelijk in een negatief daglicht gesteld wordt door ex-spelers, bijvoorbeeld in de pers. Waardoor spelers geneigd zijn minder snel voor Ajax te kiezen. Onderschat dat ook niet..

  2. -buitenkantje rechts-

   Ik lees net dat Serero na de winterstop bij Reading (club Stam) aan de slag kan. Goed nieuws dus!

 8. Jimmy1971

  Bij zo’n voorbeeld prof als Serero hoor je als club zeker anders mee om te gaan !
  Zijn instelling is een verademing waar veel spelers van de huidige generatie eens een voorbeeld aan zouden moeten nemen ..

 9. Iamsterdam2015

  Ik ben en blijf altijd ajax fan, logisch. Maar hoe ” onze” club soms met spelers omgaat is ronduit belachelijk. Spelers als gudelj en el ghazi krijgen een strafje en mogen straks weer terug naar de selectie, maar een bikkel en geweldige prof als Serero wordt als een klein kind behandeld. Te belachelijk en kan mij hier echt boos om maken.

 10. Kevke87

  eens met de meeste reacties hierboven…
  hetzelfde geldt ook voor het eren en in stand houden van Johan Cruijff… BH, litmanen, indojood, BR, hurbie, seijs, AH, charka, kbouter en vele andere prominente medeajacieden. Wij kunnen hier met z’n allen toch wel meer aan gaan doen??

  1. BobbyHaarms

   Hee Kevke, was het maar zo simpel. We zitten opgescheept met een directie die het niet zo nauw neemt met de wensen van de supporters (wij dus). Het hoofddoel is om zoveel mogelijk geld binnen te harken en de schijn wekken dat wij supporters inspraak hebben. Het niet of nauwelijks eren van onze grootste Ajacied ooit is nagenoeg iedereen een doorn in het oog, maar ik heb sterk de indruk dat de heren blij zijn dat ze definitief van hem af zijn. Ze moeten de ogen uit hun kop schamen hoe ze Johan hebben behandeld en het is ontroerend hoe Johan ondanks zijn doodstrijd nog zo met ons cluppie begaan was…ongelooflijk! Dan zitten we natuurlijk nog met een vreselijk logo opgescheept wat aan alle kanten stinkt naar de commercie en totaal geen voetbaluitstraling heeft. En een technisch hart die Johan Judaskusjes gaf en hebben laten vallen als een baksteen. Een Wim Jonk die werkeloos thuiszit, nota bene zo’n beetje de enige met Keje Molenaar en Sjaak Swart die de filosofie van Johan kunnen uitdragen!

   Maar wat doen we eraan? We klagen allemaal, maar ik ben bang dat er veel meer bij komt kijken dan een spandoekje of een verbaal spreekkoor. De bezem zal er gewoon flink doorheen moeten, ook al lijkt het voor sommigen wel hosanna nu het voetbal weer aantrekkelijk (er) is om naar te kijken. Maar ja, als jij bakken met geld kan binnenharken en geen ECHTE clubliefde hebt blijf je waarschijnlijk ook op het gouden pluche zitten..

   1. Kevke87

    klopt BH, het is niet simpel allemaal. maar toch ben ik van mening dat we in elk geval onze standpunten keer op keer kenbaar moeten maken. dan maar met spandoeken en spreekkoren. als dat het minste is wat we kunnen doen, so be it. het is meer van wie neemt het initiatief en ik vind wel dat wij diegene kunnen zijn

    1. HURBIE

     Dit soort verhalen bedoel ik nou BOBBY snap je waarom ik dat gister heb gezegd
     Ja ik weet het je werk en je vriendin
     Maar ik begrijp eruit dat je om de zondsg weg bent
     Dan kan je die andere zondag bij de Redactie werken

 11. Slingertje.

  Andere spelers kunnen een voorbeeld nemen aan Serero want hij traint hard en klaagt niet.

 12. EugAjax

  Beleid van Ajax is om een speler niet gratis de deur uit te doen. Dus met een jaar nog te gaan is het verlengen of als je het niet wilt word je alleen nog maar gebruikt als je beter bent dan aanwezig potentieel. Nu is het wat andersom aangezien Ajax contract niet wilde verlengen. Dat is Ajax zijn goed recht. Door overvloed aan middenvelders lijkt het erop dat Serero nu gestraft word, maar dat is niet zo. Ik ben het wel eens dat Ajax zich soepel moet opstellen als er een club komt. Dat gaat ook gebeuren, alleen valt dat nog niet te bewijzen want er is nog geen club gekomen. Reading wil misschien nu wel, zie ander topic, en ik hoop van ganser harte dat Ajax hem gewoon laat gaan, zodat Serero weer aan voetballen toekomt. Hij is altijd super loyaal geweest heeft goede wedstrijden gespeeld, wel vaak vertragend gewerkt ipv versnelling in elftal gebracht, maar bovenal super prof. O ja en degenen die Ajax nu weer aanvalt met wat voor oneerbare teksten ook tov echte Ajacieden………..dit beleid is aangezwengeld door Johan himself en Ajax vond dat een goed voorstel. En zo blijkt maar weer dat Cruijff en Ajax toch echt meer overeenkomsten hebben dan verschillen…….

 13. Amsterdamse Hagenees

  Sorry voor lege balk. Bobby, dank weer voor je heldere bijdrage. Ik word eerlijk gezegd onpasselijk van die mensen die de directie mometeel de ene veer na de andere in hun reet steken. Het zijn net Jehova’s. Pak er een klein stukje uit wat je uitkomt en ga dat gigantisch uitvergroten. Alles er omheen wordt bewust weggelaten. We moeten de geluiden van jou, Indojood, Jood84 en andere gelijk gestemden blijven laten horen.

   1. Amsterdamse Hagenees

    Opvallend dat binnen het TH Bergkamp degene is die zich totaal niets aantrekt van dit verzoek van Johan. Bosz heeft intensief contact met hem gehad en heeft niets te maken met de idioterie die er nog steeds plaats vindt. Maar hij is wel zo’n beetje de enige die mag zeggen dat hij de filosofie van Johan wil uitdragen en dat voor een Rotterdammer, dat voor een Feijenoorder.

Reageren is niet mogelijk.