Gezocht: Enthousiaste versterking voor onze redactie

0905logofanzone

Ajaxfanzone.NL is sinds jaar en dag een van de bekendste en grootste Ajax-fansites. Dagelijks brengen wij al het laatste nieuws rondom onze club en delen dit via onze website, apps, Twitter en Facebook. Dat gaat niet van zelf. Dit gebeurt door een aantal enthousiaste redactieleden die dit allen op vrijwillige basis doen. Wij kunnen daarbij zeker nog wat hulp gebruiken.

Als redacteur draag je bij aan de dagelijkse nieuwsvoorziening van www.Ajaxfanzone.nl. Je speurt websites, kranten en tijdschriften af op zoek naar interessante laatste nieuwtjes over onze club. Je weet deze te vertalen naar een eigen geschreven bericht. Via ons handig, snel en gebruiksvriendelijk nieuwssysteem plaats je ze onder je eigen naam op de hoofdpagina van onze website. Hierdoor blijft je dus niet alleen zelf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, maar deelt deze ook met je mede Ajacieden. Ook is er ruimte voor eigen inbreng bijvoorbeeld door interviews af te nemen of door het schrijven van specials over bijvoorbeeld spelers of aanstaande tegenstanders. Daarnaast is er ruimte om actief mee te denken over verbeteringen van ons platform.

Wij verwachten dat je uiteraard Ajax-supporter bent, minimaal 18 jaar en de Nederlandse taal goed beheerst. Je moet wel regelmatig online kunnen zijn, liefst ook doordeweeks overdag. Het volgen (of gevolgd hebben) van een journalistieke opleiding of een journalistieke achtergrond is een pré, maar geen vereiste. Het is geen betaalde baan; je werkt op vrijwillige basis vanuit eigen huis/werk en deelt zelf je tijden in.

Interesse? Stuur een mail naar redactie@ajaxfanzone.nl waarin je naast je persoonlijke achtergrondgegevens ook je band met Ajax omschrijft. Wie weet kom jij ons gezellige, enthousiaste team versterken!

Related posts

34 Comments

 1. De seijs

  Ik ga er eens goed over nadenken. Denk dat het wel wat voor mij is. Gaan we het nog gezelliger hier hebben op het forum .

   1. Indojood

    Er staat dat je de Nederlandse taal goed moet beheersen dus de overgrote meerderheid valt af.

    1. Amsterdamse Hagenees

     Inderdaad Indojood, dat wordt niet doorbiedreen even goed begrepen zo blijkt ???

  1. Amsterdamse Hagenees

   Lijkt me geinig, een domme lul in de redactie met het Nederlands van een Neanderthaler. Worden leuke stukjes. Als je die domme lul leest zou je denken dat het een slecht ingeburgerde medelander is uit het Afrikaanse continent.

   1. De seijs

    Hee pas op !! Jij discrimineert hier wel heel duidelijk. Dat zou ik zo nooit doen. Ik discrimineer zo en zo al niet. Dat maak jij er altijd van. Maar zie hier het bewijs. Jij bent hier diegene die openlijk discrimineert. Ik heb eigenlijk altijd al gedacht dat dat je ware aard is. ah (imojc )

   2. Indojood

    Ik kijk er ook wel naar uit. Deze site kan “zo en zo” wel wat meer humor gebruiken. Of is het “sowieso”? ?

   3. Widi

    Seijs is de enige autochtoon met een migratie achtergrond, althans zo schrijft hij. Ik denk dat de redactie erg blij zal zijn met hem. Denk dat Ajax eerder de CL wint met Gudelj in de basis dan dat Seijs ergens in een serieuze redactie wordt opgenomen.

 2. -buitenkantje rechts-

  Off topic:
  Dan ook de andere kant vh verhaal.. Gudelj zou door Bosz een basisplek zijn toegezegd vanwege zijn belangrijke rol in het drukzetten.. Die plek raakte hij kwijt na de komst van Ziyech. Zonder uitleg van Bosz. Ook Bazoer, Tete, Dijks en Riedewald zouden geen gesprek met Bosz hebben gehad over hun reserverol..
  Deze personen zouden nu met erg veel belangstelling uitkijken naar de uitkomst vh gesprek vrijdagochtend.. Stiekem bewonderen ze Gudelj om deze stap en overwegen ze dezelfde stap te ondernemen. De Telegraaf heeft het over een “uitslaande brand”.. Nu net weer het bericht van Westermann die ook genoeg heeft van zijn reserverol. De coach moet ook people-manager zijn.. Hoop dat dit niet uitmondt in muiterij.. Snel en heel duidelijk stappen nemen en het brandje blussen..
  Wat ik al eerder zei: rouleren.. spelers opstellen in beker- en Europese wedstrijden.. Laat ook de reservespelers voelen dat ze essentieel onderdeel zijn van Ajax1 !

 3. JohnDoe77

  Ik neem aan dat je dan een vip parkeerplaats, seizoenkaart, Macbook en een zelf uit te kiezen Mercedes krijgt?

Comments are closed.