There are no ads, please add some


Sanchez maakt debuut voor Colombia

0924ajax-pec_sanchez

Davinson Sanchez heeft afgelopen nacht zijn debuut voor Colombia gemaakt tijdens de WK-kwalificatie wedstrijd tegen Argentinië. De Ajacied speelde de hele wedstrijd maar kon niet voorkomen dat Argentinië door doelpunten van Messi, Pratto en Di Maria met 3-0 won. Colombia staat door de nederlaag nu zesde in de poule met een puntje minder dan nummer vijf Argentinië. Deze plek geeft na achttien wedstrijden recht op deelname aan de play-offs. 

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

32 reacties

 1. marcussboss

  prachtig en dik verdiend! er gaan nog vele interlands volgen en heelhuids terugkeren graag!!!

  1. BobbyHaarms

   Zeker, zeer terechte beloning voor ons eigen blok beton. Echt niet meer weg te denken uit de basiself van Ajax…absolute topverdediger!

    1. BobbyHaarms

     En dan maar wat meer geld uitgeven, je plukt er nu al de vruchten van. Een Sanchez en Ziyech zijn nu al het meervoudige waard dan wat ze gekost hebben, echt uitstekende investeringen. Alleen de manier waarop met Ziyech blijf ik een vieze smaak aan overhouden.

   1. Litmanen

    Wel fijn daar. Je kunt zesde in de poule worden en toch geplaatst worden? Als dat waar is moeten we maar verhuizen. Hoewel, met dat zooitje ongeregeld hebben we niks te zoeken op een WK. Je kunt alleen maar afgaan.

     1. De seijs

      Was zeker heëeeeel slecht. Maar als veltman mee had gedaan hadden we misschien wel gelijk gespeeld.

     2. Amsterdamse Hagenees

      Als ….. als is niet gebeurd. Ik ben geen fan van Veltman maar ik vond alleen Robben boven de ondergrens uitstijgen. Om nu te zeggen dat er verder spelers beter waren dan Veltman …….. nee dus. Ook met Veltman hadden we hetzelfde spel gezien. Had misschien zelfs een pingel gescheeld, was het 3-0 geweest.

     3. De seijs

      Ik zie hier dat jij nooit toegelaten zal worden bij de redactie. Dus doe vooral geen moeite. En vertel hier ook geen excuus. ah (imojc) Zo vervelend en saai. Dus sssssssssst.

     4. Amsterdamse Hagenees

      He domme lul, eikel. Ik heb nooit geopteerd voor een redactiefunctie. Jij wel. Domme lul. Enne bepaal niet voor nijnwanneervik stil moet zijn. Dat is zo ongelooflijk dom en ook irritant. Jij zet je telkens zo verschrikkelijk voor schut. Je hebt het zelf echt niet door. Je bent het lachertje en het sufferdje van het forum. Dat besef je niet he, zo ongelooflijk dom ben je nu.

     5. Amsterdamse Hagenees

      Nee jij bent niet slim, jij bent zo dom maar dat weet je zelf niet. Sorry. Ik kan het niet mooier maken.

     6. De seijs

      Joh gewoon geen alcohol nemen gaat het een stuk beter met je. En niet zoveel eten dan val je af! (dikke vingers ) nou gezellige dag nog haagse hop! whahahaha

 2. Iceman

  Mooi werk wel heel terug komen graag want we hebben je nodig. Sanchez wordt een topper van een verdedeger als hij zo door blijft gaan dik en dik verdient deze debuut.

 3. KBouter

  Heel mooi voor die jongen, verdiend…nu maar hopen dat hij heel blijft want hij heeft al een lange competitie achter de rug.

 4. Sonsee

  Zeker verdiend, heeft nu mogen proeven aan het eerste elftal van colombia en ben ervan overtuigd dat er meerdere gaan volgen. Wordt niet voor niets gevolgd door Barcelona. Hopelijk mogen we nog wel minimaal 2 jaar van deze jongen genieten. Want nu te verkassen na dit seizoen denk ik dat hij hoe goed ik hem ook vind, bankzitter wordt. En hij verdiend het om wekelijks te spelen.

 5. Jimmy1971

  Zo goed voor zijn ontwikkeling , dat hij dit soort wedstrijden speelt ! Ik zou alleen wel zuinig op deze jongen zijn , hij heeft al heel lang geen rust gehad., gelukkig voor hem hebben we hier de winterstop ..

Reageren is niet mogelijk.