There are no ads, please add some


‘Barcelona laat oog vallen op Bazoer én Sanchez’

1002ajax-utrecht_bazoer1

Barcelona komt mogelijk in januari opnieuw op bezoek bij Ajax. Nadat het afgelopen zomer Jasper Cillessen wist te verleiden tot een transfer heeft men nu het oog laten vallen op Riechedly Bazoer en Davinson Sanchez. De club vindt de selectie in de breedte niet sterk genoeg en zoekt daarom naar versterking. Sanchez kon afgelopen zomer al naar Barcelona maar koos toen voor een avontuur bij Ajax. Scout Tonny Bruins Slot laat weten niet verbaasd te zijn in de interesse in Sanchez. ‘Sánchez is heel erg goed en hij is gemaakt voor de manier waarop Luis Enrique Barcelona wil laten spelen’. Voor Bazoer lijkt Barcelona een ideale vervolgstap in zijn loopbaan nu hij onder Peter Bosz niet meer kan rekenen op een basisplaats bij Ajax. 

Bron: Mundo Deportivo


Gerelateerde posts

56 reacties

 1. vak411

  Tja… zo goed zijn wij inmiddels… barca wil ons halve elftal hebben.. bij die kakkerlakken gaan de topspelers naar twente.. dat is het verschil….

  1. De seijs

   Bazoer naar Barcelona als verdedigende middenvelder? Bij ajax is juist dat zijn grote manke! Dat is juist wat hij niet doet bij ajax. Anders had hij zeker wel gespeeld.

  2. jojocoolio

   Tja dit had ik een tijdje terug al voorspeld… Nou kom maar op met de centjes zou mark netto zeggen

   1. HURBIE

    Sanchez speelt net een paar maanden
    Begint dat gezeik nu alweer met dat getouwtrek aan AJAX spelers
    Rot op allemaal we willen een verkoop verbod

    1. jojo123

     Dan moet de trainer de spelers wel een keer opstellen, anders gaan ze wel weg, en vooral als het om Barca gaat.
     Zij hebben daar meer oog voor kwaliteit dan de trainer hier, hebben zelf op een hoog nivesu gevoeybsld/getraind en hanteren een hoog kwaliteitsnorm. Betekent dat deze jongens gewoon goed zijn, anders hadden ze wel klaassen of schone, die wekelijks spelen, wel gekozen.

     1. Remco425

      Schei toch uit jojo met zij hebben meer oog voor kwaliteit. Van de spelers die ze kopen voor het 1e, ziet iedereen dat ze kwaliteit hebben. Daarvan kunnen jij en ik ook de inkopen doen. Lekker onbeperkt geld uitgeven en ons geen reet hoeven schelen over de honderden miljoenen schuld. En van de jonge talenten kopen ze er gewoon een zooitje, wie weet redt 1 het ervan.

   2. De Ajacied

    Beide binnen boord houden hoor
    Of Bazoer moet weg willen ( wat erg dom zou zijn ) dan minimaal
    19 miljoen voor hem betalen,
    Sanchez mag ondwr geen beding vertrekken over 2 jaar misschien voor hele dikke prijs
    ❌❌❌

 2. dickst14

  Voor Bazour hebben we zat middenvelders die eraan komen, maar als Sanchez weg zou gaan. Tsja wat dan? In ieder geval komt de Ligt eraan.

 3. Iceman

  Voor Bazoer is het wel leuk als ze maar dik betalen, en dan doen we Gudelj er gratis bij. Maar van Sanchez blijven jullie af want hij is pas nu net bij ons dus over een jaartje of 3/4 dan mogen ze Sanchez kopen.

 4. Gepe

  Dit is nu eenmaal het lot van een club als AJAX. Spelers opleiden en dan hopen dat ze niet al heel erg vroeg uitvliegen naar het buitenland. Het bewijst i.i.g. dat je opleiding en scouting uitstekend is! Bazoer mag gaan (die gaat het daar niet redden) ons middenveld kan die mutatie wel aan. In het geval van Sanchez zeg ik: hou hem hier! Ook al zou je Sanchez nu met een winst kunnen verkopen van 300% (15milj) over een jaar of 2 is deze kanjer internationale top, en brengt hij meer dan het tien-voudige op dan waarvoor we hem gekocht hebben (min. 50 milj) En natuurlijk gaan ze ook aan Dolberg trekken, en voor hem geldt het zelfde verhaal: hier houden!

  1. 11Younes11

   Ben het met je eens over het feit dat we Sanchez koste wat kost een paar jaar binnenboord moeten houden. Maar ik vind het wel jammer dat je het alleen maar over geld hebt. Het gaat er toch ook om dat we weer een beetje mee willen gaan doen in Europa? Dan heb je zo’n Sanchez heel hard nodig en die is nu gewoon onvervangbaar. Dus of we nou deze zomer 30 miljoen vangen of volgende zomer 50 miljoen, ik wil hem in het Ajax-shirt!!

    1. Remco425

     Tuurlijk niet, maar als je dat ieder jaar blijft roepen zal overwinteren in Europa ieder jaar een flinke opgave blijven. Zonder Sanchez zouden we ons zeker nog niet gekwalificeerd hebben.

 5. Geroldkohlen

  bazoer is zelfs in trek bij barca, terwijl hij bij ons op de bank zit! dat zegt ook genoeg over hoeveel kwaliteit deze jongen heeft! het is gewoon doodzonde, dat deze jongen zo weinig vertrouwen en speelminuten krijgt onder Bosz. ik vind zelf dat je juist dit soort jongens moet koesteren ,en beter moet begeleiden want daar schort het nog wel eens aan bij ons. wat Sanchez betreft wat een geweldenaar is dat zeg ik ben echt zo blij dat hij voor ons koos en ik hoop ook echt dat hij nog een paar jaar bij ons blijft. en ajax moet echt de hoofd prijs vragen mocht het helaas op dat punt komen. maar als ik ajax was dan liet ik beide spelers niet gaan, veltman , viergever of gudelj mogen ze met plezier hebben!

  1. KBouter

   Hoezo Bazoer begeleiden….hij speelt niet omdat hij naast de pot heeft gepiest of dat hij wat weigerde…nee, hij speelt niet omdat op zijn positie met het spel van Ajax op dit moment een betere daar voetbalt.En dan ligt het ineens aan de begeleiding van Ajax?

   Wat een bullshit!! Bazoer zal het op de trainingen moeten laten zien en in Jong Ajax dat hij de betere is , zolang speelt hij gewoon niet in Ajax 1

   1. Geroldkohlen

    onzin!!! het blijven jonge jongens! het is vaker gebleken dat die jongens ( en niet alleen bazoer) ook af en toe een warme deken nodig, hebben ipv een koude douche! het heeft er niks mee te maken of je in de basis staat of niet, dat zeg ik ook niet! maar het is vaker gebleken dat ze het wel nodig hebben, een steuntje in de rug kan ook een speler meer motiveren! en misschien presteert hij wel goed op de trainingen, maar komt nu nog niet aanmerking voor een basisplaats .omdat zoals jij zegt kbouter er nu betere op die plek staan dat kan! maar er zijn genoeg spelers die bij ons het niet gered hebben door dat ze tegenslagen krijgen door blessures of uit vorm zijn geraakt etc. dan hebben ze meer nodig, dan alleen maar te horen krijgen dat ze hun best moeten doen op de trainingen. dat bedoel ik ermee!

    1. KBouter

     Helemaal mee eens dat er meerdere spelers waren die uit vorm hun plek verloren, Kishna en Fisher bv. Ben nog steeds opgelucht dat Ajax voor deze géén warme deken had, zodat ze hier nog voetbalden. Je kunt Bazoer wel die warme deken geven…en ik weet zeker dat Ajax hem niét aan zijn lot overlaat, of laat zwemmen, maar voor dit soort spelers, die vorig seizoen nog 20 mio waard waren en bij ons op de bank zitten, is het beter dat ze vertrekken, ook voor zichzelf, maar ook voor transferwaarde. Maar neem van mij aan, dat Bazoer zich op dit moment echt niet in het eerste van Barcelona speelt, omdat jij zegt….zelfs Barcelona heeft interesse.

     1. Geroldkohlen

      maar dat zeg ik ook niet kbouter! ik zie liever gewoon gudelj gaan en klaassen zal einde van het seizoen ook wel gaan. dus ik zou bazoer houden en kan nog veel betekenen voor ons! maar wat ik nu klote zou vinden is dat ze sanchez op het oog hebben, en die wil ik al helemaal niet zien vertrekken!! en hoop ik dat hij nog een paar jaar blijft! maar dat is ook wel logisch al die interesses ,zullen er nog wel meer komen!

    2. Remco425

     Pure aanname dat de begeleiding niet goed zou zijn. Jij weet niet waar over gesproken wordt, jij weet niet of ze hem die warme deken gegeven hebben of niet. Jij ziet het alleen van buitenaf en denkt daarmee te weten hoe het er binnenskamers aan toe gaat.

     1. Remco425

      Maar het is een aanname. Geen feit, geen waarheid. Dat ik zeg dat er geen probleem is, is ook een aanname en net zoveel waar als dat van jou. We hebben er ook net zoveel aan in deze discussie, nl. helemaal niets.

 6. dickst14

  Het is heel simpel waarom hij niet speelt. Toen hij tegen Willem2 voor de competitie wel in de basis stond kwam al het gevaar van zijn directe tegenstander omdat hij die constant liet lopen. Misschien misplaatste arrogantie??

 7. Charka53

  Leuk voor Bazoer , mag hij daar op de bank gaan zitten , wel jammer dat hij hier niet de kans meer krijgt , van Sanchez moeten ze afblijven die hebben we hard nodig , we hebben wel een Veltman en Viergever in de aanbieding.

 8. JohnDoe77

  Sanchez mag alleen weg voor 50mln of meer! En dan hebben we het niet over oude peseta’s! Bazoer, tsja… nog niet super veel laten zien! Als hij op het Ajax middenveld na twee jaar nog geen vaste plaats verdiend heeft, moeten ze in Barcelona een stoeltje op de tribune klaarzetten voor hem!

 9. KBouter

  Waarom 80 mio vragen…Sanches zit net bij ons, last hem nog maar een paar jaar blijven bij ons.

 10. Antony

  Bosz moest gudelj even kwijt dan kan bazoer daar spelen ! Zo iedereen weer tevreden ,kan zyech alleen bij de vrije trap gaan staan ,bazoer aan zijn vorm werken (10x beter dan gudelj ) dan is iedereen blij !

 11. Velibor

  Het mooiste zou zijn: verkopen of optie tot koop voor bv Barca en dan gelijk 2 jaar terughuren/ lenen want langer hou je die gasten toch niet binnen,die willen en kunnen uiteindelijk toch hogerop !

 12. Jimmy1971

  Bazoer heeft onmiskenbaar talent , maar bij Barcelona komt hij voorlopig echt nog niet aan de bak !!
  Sanchez zeker niet verkopen , wij willen ook voetbal zien , en door iedere keer alles wat er wel boven uit steekt te verkopen , kan je niet aan je supporters verkopen !!

  1. jojo123

   Anders halen ze hem toch niet? Zij achten bazoer hoger dan klaassen en schone, die wekelijks spelen. Zij kijken daar naar echte voetbalkwaliteiten en halen hen omdat ze verwachten dat ze met een messi neymar suarez mee komen…

 13. Dagrump

  Niks verkopen. !!!! Ook niet samen voor 100 miljoen! Heb liever sanches in de verdedeging dan 50 miljoen op de bank.

 14. -buitenkantje rechts-

  Ik vind de volgorde verkeert.. Je moet eerst basisspeler zijn bij Ajax.. Dan een paar jaar kampioen worden.. Dan pas de overstap maken naar een internationale competitie en flink cashen.
  Als je daar als nr 19 op de spelerslijst staat raak je volledig uit beeld voor bv Ned elftal en als voetballer wil je toch spelen?
  Verwacht dat Bazoer er wel oren naar heeft. Bij Ajax op de bank of bij Barca op de bank.. maak je keuze. Sanchez gaat niet.

 15. ajaxpers

  Ik denk dat Bosz even wakker geschud moet worden om te snappen wie hij allemaal op de bank laat zitten!

  1. Amsterdamse Hagenees

   Vertel eens wie er dan plaats moeten nemen op de bank. Wie bijvoorbeeld ipv Bazoer? Wie ipv Gudelj? Wie ipv El Ghazi. Zijn de nieuwe bankzitters dan wel tevreden? Volgens mij mag je er maar 11 opstellen en heb je een brede selectie nodig. Dus alleen maar roepen is makkelijk Ajaxpers, dan ook verdr vertellen. PB afzeiken door jou is wel duidelijk, maar wat dan. Kom eens met iets.

   1. -buitenkantje rechts-

    Belangrijk AH is dat ook de reservespelers gevoeo hebben belangrijk te zijn voor het team.. we zijn nu op 3 fronten actief.. competitie, Europees en beker.. Wat Bosz goed doet is bij bekerwedstrijden anderepelers een kans geven om zich te bewijzen.. Daar heeft nu Schöne zijn basisplek mee verdiend.. Dat kan hij nu ook Europees doen.. Dus laat dan Bazoer, Tete, Dijks, Nouri, Cerny en de Ligt lekker spelen bv..

    1. Amsterdamse Hagenees

     Helemaal met je eens BR. Mensen moeten hun kansen pakken als de kans komt. Feit blijft dat je met een brede selectie geen garantie hebt/hoortvte hebben op een basisplaats. Ben wel van mening dat hier en daar mensen iets te lang mogen blijven staan.

 16. Remco425

  Rot toch eens op kut barcelona met het blijven leeg kopen van clubs met je torenhoge schulden. Willen ze de volgende carriere naar dr kloten helpen. Want Bazoer gaat daar echt niet spelen hoor.

Reageren is niet mogelijk.