There are no ads, please add some


Omhaal Sierhuis verkozen tot doelpunt van de maand oktober

0805kaj_sierhuis

Kaj Sierhuis scoorde in de UEFA Youth League een geweldig doelpunt tegen Breidablik en die omhaal is bij Ajax verkozen tot het doelpunt van de maand oktober en daar mag Sierhuis met recht trots op zijn.

‘Vorig jaar heb ik ook veel gescoord maar heb daarmee nog nooit een prijs gewonnen. Na mijn omhaal tegen Breidablik had ik wel een vermoeden dat ik een kans maakte op het doelpunt van de maand gezien alle reacties. Ajax zette het op alle social media-platforms en ik heb het dus vaak teruggezien. Het is ook leuk dat mensen je aanspreken met hé jij bent toch die speler van die omhaal. Om een nog mooiere goal te maken zal niet meevallen maar mocht het wel gebeuren dan het liefst in een volle Arena’.

Bron: Ajax TV


Gerelateerde posts

33 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Zeer getalenteerde voetballer.. Wel grappig dat Ajax zijn contract verlengd heeft en daarbij opmerkte een èchte spits gecontracteerd te hebben.. Dat terwijl hij in de B1 zekfs nog laatste man heeft gestaan.. Verder ook veel op het middenveld en rechtsbuiten heeft gespeeld.. Meer een jongen die met passjes anderen wegstuurd, dan iemand die weggestuurd wordt.. Naast voetballen ook intelligent.. Haalde VWO…en studeert nu aan de universiteit. Na Bazoer.. El Ghazi.. Tete.. de volgende gouden generatie die er aan zit te komen..
  Oh ja.. prachtige omhaal trouwens.. deed me denken aan een omhaal lang geleden.. tegen Den Bosch..

  1. vak411

   Leuke aanvullende info buitenkantje rechts! Vaak gezeur onderling hier tussen een aantal mensen dat is soms grappig om te lezen maar dit soort reacties maken het forum kwalitatief beter!

   1. De seijs

    Helemaal mee eens vak411. Inderdaad af en toe gezeur, maar ook wel eens grappig. In ieder geval van alles wat.

   1. -buitenkantje rechts-

    Gudelj werd flink te kakken gezet zeg!.. mocht 2 min invallen met Servië..😜

 2. Amsterdamse Hagenees

  Zo zie je maar dat je ook omgeturned kan worden naar een totaal andere positie. Bij de een is dat vrieg en bij de ander wat later.

 3. afcadeluxe

  hebben met hem al misschien de opvolger van dolberg in huis,hij scoort aardig wat goals per seizoen

  1. Amsterdamse Hagenees

   Laat Dolberg het nu eerst volhouden en een tijdje bij Ajax blijven spelen ipv nu al over zijn opvolger te spreken.

 4. Amsterdamse Hagenees

  Off tpoic: gisteren een prachtig interview met Jan Mulder in het AD. Wat hij schreef over Johan was ook erg mooi. Zo zie je maar, zelfs een Rotterdamse krant kan Amsterdamse sentimenten waarderen.

Reageren is niet mogelijk.