There are no ads, please add some


Dolberg maakt debuut bij winnend Denemarken

1103ajax-celta_dolberg

Kasper Dolberg heeft vrijdagavond zijn debuut gemaakt voor Denemarken. In het WK-kwalificatieduel tegen Kazachstan kwam de Ajacied tien minuten voor tijd in het veld en verving hij Andreas Cornelius.  Dolberg zei na afloop dat hij kippenvel kreeg toen de supporters hem tijdens de warming-up toezongen. ‘Dit was voor mij opnieuw een groots moment in mijn loopbaan. Fantastisch dat ik in het Stadion Parken mocht invallen en mijn debuut mocht maken voor Denemarken. De supporters waren geweldig toen ik binnen de lijnen kwam. Dit had ik absoluut niet verwacht en natuurlijk ben ik blij met de fans’. Denemarken won de wedstrijd uiteindelijk met 4-1.

Bron: Ekstra Bladet


Gerelateerde posts

45 reacties

   1. HURBIE

    Dit is voor hem de Kers op de Slagroomtaart
    En je heb het állemaal zelf bereikt door he inzet en doorzettingsvermogen TOP MAN

 1. marcussboss

  dit is het begin van een mooie toekomst als international! ik wens dolberg het beste toe en dat hij daar net zo mag vlammen als hij bij ajax gaat doen! 👏👏

  1. vak411

   Na jaren zonder zelf opgeleide ajaxspits komen er met sierhuis en kluivert een aantal beste jongens aan. Vooral sierhuis scoort zoooo makkelijk..

 2. Dagrump

  Jammer dat je niet meer speeltijd hebt gekregen. Maar dat komt nog wel !! Als je zo door blijft gaan!!

 3. dickst14

  Voorlopig hebben we Dolberg. Sierhuis is ook een goede. Zou mooi zijn als hij Dolberg over 2 jaar kan vervangen en Dolberg 50 miljoen oplevert.

   1. dickst14

    Sorry. maar dit ging over het vervangen vd spits in de toekomst. Over het vervangen gesproken: Tete voor Veltman. Riedewald voor Viergever. Sinkgraven nog even proberen. Cerny voor Traore. En voorlopig Nouri als hangend linksbuiten voor Youness.

 4. -buitenkantje rechts-

  10 minuten.. Volgens mij ksn je dan zo zonder douchen je kleren weer aan..
  Maar ja, het is een debuut.

  1. Remco425

   Nu 10 min, volgende keer misschien 20 en daarna een keer in de basis. Niet alles hoeft meteen in 1 keer te komen

   1. -buitenkantje rechts-

    Klopt.. vind alleen 10 min niet echt de moeite waard.. Beetje stmbolische waarde.. Maar goed, hij heeft ervan genoten.

 5. Jimmy1971

  Goed voor zijn status , en wanneer hij (hoop dat het nog even duurt ) verkocht wordt verhoogd dit absoluut zijn marktwaarde ..

  1. Indojood

   Inderdaad, ik erger me dood aan al die supporters die alleen maar over transfersommen en verkopen lullen.

   1. Remco425

    Inderdaad Indo en AH en vervolgens Ajax beschuldigen van een kille zakelijke club waar alles alleen maar om geld draait…

  2. Jimmy1971

   Als Ajax te weinig geld zou hebben zouden ze bijv. geen Ziyech tussendoir kunnen kopen ..
   Tis vervelend maar voetbal draait ook om geld ..

   1. Indojood

    Weten we allemaal dat het om geld gaat maar ik snap die houding niet. Ik denk aan hoeveel goals Dolberg gaat maken en dat we van hem gaan genieten. Als het zover is dat iemand hem gaat kopen, zien we dan wel weer. Gisteren was er een malloot op deze site die vond dat we Dolberg voor € 80 miljoen moesten verkopen en dan 3 jaar terug huren.

    1. Remco425

     Ik dus ook Indo, ik hoop alleen maar dat we zo lang mogelijk van hem kunnen genieten. Ik weet dat het niet reeel is, maar van mij mag hij zn hele carriere bij Ajax blijven.

 6. JohnDoe77

  Wat een stormachtig jaar voor hem zeg, gaaf! Houd je hoofd koel, drie jaar bij Ajax vlammen, bijtekenen en voor topprijs weg naar Spanje!

   1. -buitenkantje rechts-

    Rustàg… Heb hem nu eerlijk gezegd 1 geweldige wedstrijd zijn spelen tegen Deportivo.. Dat niveau moet hij eerst wekelijks laten zien.. Gaat soms in de commentaren mij wel wat te snel.. Een goede wedstrijd en wat hoede momenten in andere wedstrijden en hij is direct een tweede Ronaldo.. Deze jongen moet nog zó veel leren en nog zó veel constanter worden.. Prima bezig! Nu stap 2,3 en 4 nog zetten.

    1. Charka53

     Het is niet te hopen dat het een tweede Ronaldo wordt , wat een arrogant kereltje dat is oke hij kan lekker voetballen helaas denkt hij dat het onze lieve zelf is , dus Kaspar gewoon jezelf blijven en lekker voetballen.

     1. ajacied078

      haha doelde meer op het scorend vermogen. hoop idd niet dat hij zo arrogant wordt. en hoop dat hij nog zeker 3 jaar topscorer wordt van Ajax en de eredivisie vind het heerlijk om te zien zo’n jonge gast hij is ijskoud voor het doel als hij door ontwikkeld wordt het echt een topper

     2. Charka53

      Ik had niet anders verwacht Ajacied078 als Kaspar de juiste ballen krijgt gaat hij zeker veel scoren.

  1. Remco425

   Want je hebt liever dat hij in Spanje speelt dan dat hij bij Ajax blijft? Van mij mag hij langer dan 3 jaar blijven hoor…

Reageren is niet mogelijk.