There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen winnen met 2-1 van Psv Vrouwen (Incl foto’s)

1112ajaxvrouwen-psv3

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond met 2-1 gewonnen van de vrouwen van Psv. Marjolijn van den Bighelaar bracht de Ajax Vrouwen na een half uur spelen op een 1-0 voorsprong en de gasten hadden direct daarna de gelijkmaker kunnen maken, maar Vanity Lewerissa miste een grote kans voor open doel. In de tweede helft hield Ajax-keepster Eli Sarasola haar ploeg op de been met enkele fraaie reddingen. In de 69ste minuut schoot Merel van Dongen de 2-0 op het scorebord en leken de dames de drie punten binnen te hebben. Echter kwamen de vrouwen van Psv drie minuten later terug in de wedstrijd en scoorde Lewerissa de 2-1. Met nog een minuut op de klok ging topscorer Susanna op Sarasola af. Koster greep in en pakte het risico van een rode kaart. Die kreeg ze ook maar uiteindelijk bleef het bij 2-1 en blijven de drie punten in Amsterdam.

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola; Hoogendijk (79. Van der Most), Koster, Van Dongen, Philtjens; Kaagman, Van Lunteren, Hassett (68. Zeeman); Verhoeve (76. De Ridder), Van den Bighelaar, Romero.

App-gebruikers; Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

1112ajaxvrouwen-psv

1112ajaxvrouwen-psv1

1112ajaxvrouwen-psv5

1112ajaxvrouwen-psv2

1112ajaxvrouwen-psv4

1112ajaxvrouwen-psv6

 


Gerelateerde posts

23 reacties

  1. De Ajacied

   Ja winnen van de boerinnen geeft altijd een speciaal gevoel,
   TOP gedaan dames
   Ga zo door
   ❌❌❌

   1. Litmanen

    Ik heb in Barcelona een keer de rondtour van Barca na een kampioenschap meegemaakt. Buiten dat dat natuurlijk grandioos was reed op de eerste dubbeldekker de dameskampioen van Barca.
    Ideetje voor Amsterdam?

 1. JohnDoe77

  Mooi voorbeeld weer voor onze mannen. Hoop dat ze de wedstrijd samen nog even terug kijken voor de wedstrijd van 18 december; de Pisvee “mannen” spelen ook vaak als een stelletje wijven!

  1. De seijs

   Ha ja hoop dat de mannen net als de geweldige vrouwen ook van dat pisvee winnen. Knap weer gedaan vrouwen. Op naar het kampioenschap. (net als de Mannen)

 2. Remco425

  Werd nog even spannend op het einde, maar alweer een topper gewonnen. Nu is pisvee definitief op afstand gezet.

 3. Vakje129

  Zou mooi zijn als de meiden dit jaar het Kampioenschap pakken , kunnen ze gelijk met Ajax1 worden gehuldigd ❌❌❌#feestje

Reageren is niet mogelijk.