There are no ads, please add some


Bel Hassani wekt woede AZ-fans op voor spelen in Ajax-shirt en biedt excuses aan

0809az-ajax1

Oud-Heracles Almelo Ilias Bel Hassani heeft zijn excuses aangeboden aan boze AZ-supporters. De middenvelder van de Alkmaarse club droeg dinsdagavond tijdens een potje zaalvoetballen een Ajax-shirt. Dat werd hem door AZ-fans niet in dank afgenomen. In een regionaal dagblad zegt Bel Hassani sorry.

Bel Hassani droeg in de zaal het Ajax-shirt dat hij zondag had geruild met zijn ’goede vriend’ en voormalig FC Twente-speler Hakim Ziyech.. ,,Toen ik dinsdag met die jongens ging trainen, was dat het enige shirt dat ik in m’n auto had liggen. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat het kwaad zou kunnen. Totdat ik de volgende dag al die reacties zag op Twitter. Terwijl ik niets met Ajax heb. Als Rotterdammer heb ik eerder iets met Feyenoord”, aldus Bel Hassani nu snel.

Bel Hassani nam woensdagmiddag direct contact op met directeur voetbalzaken Max Huiberts. ,,Ik vond dat ik de stap moest zetten om het uit te leggen. Het is gewoon dom geweest. Zo’n fout maak ik maar één keer. Als professional moet je nul komma nul risico nemen met dit soort foto’s.”

De middenvelder geeft eerlijk toe dat hij niet wist van de rivaliteit tussen AZ en Ajax. ,,Dat hoorde ik pas later. Ik weet inmiddels dat het net zo gevoelig ligt als tussen mijn vorige club Heracles en Twente. Daarom snap ik de woede van de supporters goed, omdat de liefde voor hun club zo diep zit. Ik accepteer het ook als ik de volgende wedstrijd door ze word uitgefloten.”

Bron: Tubantia.nl


Gerelateerde posts

38 reacties

  1. BobbyHaarms

   En dan ook nog gauw roepen dat ie eigenlijk een kakkerlak is. Tsja, en dan in een Ajaxshirt op de foto?? Dan kan ie voortaan ook een warm welkom verwachten in 010 😁

   1. Remco425

    Ach weet je, zijn verklaring hangt in zn geheel van tegenstrijdigheden en domme uitspraken aan elkaar. Het stereotype van de domme voetballer is zeker van toepassing op hem.

     1. De seijs

      Hij hou zijn naam teminsten! Kan jij nog een PUNT aan zuigen!!! ah, jij verandert telkens je nickname als je het te heet onder je voeten wordt!!!!! slappe Ling! !!!!!!

 1. Ronald96

  Hoewel het niet slim is vind ik dat hij gewoon moet kunnen dragen wat hij wil. Snap overigens niet waarom dit nieuws met ajax te maken heeft, als het enkel vanwege het shirt is is alles nieuws.

 2. Charka53

  Onvolwassen gedrag van hem , je speelt voor az en wordt betaald door az dan ga je zeker niet het shirt van een andere club dragen in het openbaar . Dat hij thuis in een Ajax pyjama slaap is prima .

  1. Remco425

   En dan draagt hij liever een shirt met 2 dagen oud zweet van een ander dan het waarschijnlijk nog redelijk schone shirt dat hij al aanhad. Om vervolgens te zeggen dat hij meer met feyenooit heeft. Ha hoor, en dan trek je een stinkend zweetshirt van Ajax aan. Er klopt werkelijk helemaal niets aan zijn verklaring.

  1. jood84

   mensen spelen ook gewoon beter in een Ajax shirt. Want zodra ze hem aantrekken heeft het magische krachten en hebben ze ineens verstand 😂😎

 3. Slingertje.

  Misschien toch maar een shirt van een of andere kaassoort aantrekken de volgende keer.

 4. JohnDoe77

  Heel normaal dat je een shirt aantrekt van een topper als je een potje gaat ballen met je vriendjes! En dat zijn geen AZ shirts, hahaha!

 5. Jimmy1971

  Was net als vroeger op de pleintjes dan riep je altijd wie je graag wilde zijn ; ik wil Ziyech zijn .. 😂😂

 6. Amsterdamse Hagenees

  .?? Ik leer steeds andere dingen hier. Ik moet wel zeggen “slappe Ling” is geinig maar waarschijnlijk onbedoeld. Sinds wanneer het heet onder mijn voeten wordt/is zou ik alleen niet weten.

Reageren is niet mogelijk.