‘Fiorentina toont belangstelling in Schöne en aast op winterse transfer’

0924ajax-pec_schone_dolberg

Lasse Schöne staat nog tot medio 2017 onder contract bij Ajax maar als het aan het Italiaanse Fiorentina ligt dan maakt de Deen in de komende winterstop de overstap naar Italië. Het gaat momenteel niet ze heel goed met de club uit Florence en de clubleiding zou in Schöne de juiste persoon zien om het tij te keren, zo weet het Italiaanse medium Calcioweb te melden. Schöne, die komende zomer transfervrij is, zou in de winterstop nog wel een transfersom moeten opbrengen maar dat lijkt voor Fiorentina geen probleem. Ook AC Milan en Genoa zouden volgens Calcioweb wel oren hebben naar een samenwerking met Schöne.

Bron: Calcioweb

 

Related posts

103 Comments

  1. De seijs

    Nooit meer laten gaan. Zeker nog een contract geven tot 2018 en dan trainer worden voor de jeugd .

    1. marcussboss

      Het loopt net goed bij ons! schone knokt zich keer op keer terug in de basis elf en deze jongen moet je gewoon behouden. Zeer goede speler en levert altijd kwaliteit op het middenveld! fiorentina moet maar lekker gudelj kopen, zijn wij daar in elk geval van af???

      1. Litmanen

        Schone wil zelf graag met zijn gezin in Amstedam blijven. Hopelijk gaat dat helpen. Want als het puur om geld gaat zijn alle partijen winnend als hij gaat…..

        1. BobbyHaarms

          Mee eens. Toch is Schöne 1 van de weinigen die op basis van zijn kwaliteiten en tomeloze inzet nog 1x een droomtransfer verdient. Maar mocht hij gaan zou het een enorme aderlating zijn voor dit team, mede ook vanwege de broodnodige routine. Voordeel daarentegen is wel dat een talent als Nouri hopelijk meer kansen zal krijgen in het eerste. Maar laat Schöne nog maar even lekker in Amsterdam blijven!

          1. BobbyHaarms

            Dat zeg ik niet. Maar een droomtransfer is voor iedereen heel persoonlijk, dus ook voor Schöne. Wat voor de ene Barcelona of Real Madrid de droomclub is, is Tottenham of Fiorentina dat voor de ander. Hoop hoe dan ook dat hij en zijn gezin het zo goed hebben hier dat hij dit soort aanbiedingen naast zich neerlegt, en liefst zijn carrière gewoon bij ons beëindigd. Van zulke spelers met zo’n instelling kun je er niet genoeg hebben.

          2. 11Younes11

            Je hebt op dit moment niemand in de selectie die de rol van Schone kan invullen, dus dat lijkt me geen goede ontwikkeling. Nouri, Klaassen, Ziyech, vdBeek, zijn allemaal geen controleurs.

      2. De Ajacied

        Idd Lasse hoort bij Ajax, zéér zeker niet laten gaan deze topper,
        Lasse is onze enige ervaren speler die we hebben, met zijn super mooie steek paasjes.
        Ik zeg NOOIT meer laten gaan deze TOPPER
        ❌❌❌

      3. afcadeluxe

        geef hem 1nieuw kontrakt tot einde loopbaan en daarna mag hij lekker nieuwe dolbergjes en olsens scouten in denemarken

        1. jood84

          afcadeluxe. de vrouw van Lasse is Nederlands (Fries) dus het zal mij niet verbazen dat die lekker in Nederland blijft na zijn carrière. in mijn ogen mag je Lasse nooit laten gaan!! dus geef die jongen een mooi contract en maak hem daarna scout of als die wilt jeugdtrainer, hij heeft een geweldig karakter waar velen nog wat van kunnen leren

          1. afcadeluxe

            jood84 dat bedoelde ik ook te zeggen,wist alleen niet dat zn vrouw hollands is,maar denk wel dat scout of iets dergelijks wel wat voor hem is

          2. BobbyHaarms

            Ze stond een keer in de V.I. Laat ik het zo zeggen: Ik heb er thuis wel een week flinke ruzie voor over, wel 2 ook ?

          3. Geroldkohlen

            ach gewoon uitnodigen thuis .en per ongeluk expres je broek laten afzakken ,op het moment dat je een wijntje voor de dames inschenkt! niet geschoten is altijd mis bobby! ??

          4. f-side64

            lasse moeten ze zeker behouden is een zeer beschaafde en 1 zeer geliefde ajax speler en vooral een bescheiden mens.

    2. koote207

      Lekker z’n contract laten afmaken en dan trainer maken, topgozer met de juist instelling!!!

    3. slm020

      De seijs van mij mag Schonen tot zijn 36 ste een contract krijgen. Elk jaar zoeken ze een ervaren rot voor de jongere terwijl je er nu 1 heb in je selectie. Als je hem een goed contract voor schoteld ben je klaar en kost het ajax alleen salaris. Daarna meteen jeugdtrainer maken en is hij meteen een voorbeeld dat je nooit het koppie moet laten hangen als je er een keer naast staat?

  2. FrankiC

    Niemand die op de as speelt wordt verkocht. No matter what. Schöne kennende blijft ie ook graag hier.

    1. HURBIE

      Denk ik persoonlijk ook wel dat hij blijft misschien dat hij nog een keer zijn zakken wil vullen maar hij weet wat hij hier heeft met zijn leeftijd op zijn top Nee ouwe we kunnen je niet missen

  3. Iceman

    Zijn ze gek of zo? Als Ajax slim is dan geven ze Schöne een nieuwe contract. Want hij is heel belangrijk voor ons Ajax dat is hij altijd al geweest dus wees verstandig Marc leg die man langer vast hij heeft veel ervaring en die hebben wij als jonge selectie hard nodig.

  4. Emilio4Ajax

    Lasse is derig nu….kontraktje aanbieden tot 2000 of voor het leven zou ik zeggen met de mogelijkheid om binnen Ajax andere dingen te doen. Belangrijk voorbeeld voor de jeugd en die die op de bank zitten met zn instelling en mentaliteit… Te goede prof om zomaar weg te doen en zeker nu niet nu die in de as staat.

  5. Vakje129

    Gewoon deze jongen een nieuw contract aanbieden met een mooi Salaris , hij heeft het hier met zijn gezin goed naar zijn zin !!

  6. Charka53

    Mooi die belangstelling voor Schone en dat verdiend hij ook wel een speler met die klasse en mentaliteit wil elke trainer wel in zijn team maar laten we hopen dat ze bij Ajax een beetje hun verstand gebruiken en hem behouden voor nu en in de toekomst.

  7. AJAX 2001

    Laat hem niet gaan!
    Hij is echt zeer belangrijk een van de beste van Ajax blij dat hij kansen van Bosz krijgt om te spelen!

  8. Ed69

    Kan me niet voorstellen dat ze Lasse nog laten gaan. Dit zou een enorme blunder wezen!
    Wees wijs Ajax…. Contract geven tot 2021 en een mooi salaris! Deze jongen heb je in een kampioenselftal hard nodig…. Wel goed gezien van die spagettivreters trouwens, dus snap de belangstelling.

    1. f-side64

      blunders maken ze wel vaker bij ajax kijk al de aankopen van az spelers maar moisander el hamlap kolbein(ijsmuts) sigthorsson en 4 gever en in het verre verleden sulimanj atouba machlas mido john heitinga bojan cuenca en alle andere die ik vergeten ben.

  9. Litmanen

    Voor een miljoen of tien Gudelj er naar toe sturen. Dan hoor je daar in de toekomst tenminste ook niks meer van.
    De Italiaanse competitie, een soort van begraafplaats voor trainers en goede voetballers. Als je tenminste niet voor Juve of AC Milan speelt.

  10. De Spet

    Schöne behouden en Gudelj gratis weggeven is de beste deal die ons aller Ajax kan overkomen.
    Met zijn mentaliteit moet je Lasse zeker behouden, dus contract verlengen en na actieve loopbaan jeugdtrainer maken!!

    1. Litmanen

      Niks gratis, Gudelj mag absoluut niet voor niks weg. We gaan hem niet belonen, moet niet gekker gaan worden.

    1. f-side64

      ja ene gudelj haha en ook nog wat slechte verdedigers genaamd veltman 4gever en dijks traore krijgen ze er geheel gratis bij

      1. jood84

        we hebben hetzelfde lijstje f-side64 ? allemaal liever zo snel mogelijk eruit. serero mag er ook nog bij van me.

  11. Jimmy1971

    Met alle schijnbare onrust in de spelersgroep moet je zeker geen basisspelers verkopen , maar dat weet Overmars ook wel ..

  12. KBouter

    Wat wil Schone zelf, ik weet dat hij graag met zijn gezin in Amsterdam blijft, maar nog 1x een mega klapper maken naar Italië en daar voetballen als een soort Pirlo bij Milan lijkt me ook wel wat. Alhoewel Milan ook niet meer het Milan is van vroeger.

    Zal een enorme aderlating zijn voor Ajax, maar als dat zijn wens is, zal Ajax hem laten gaan.

    1. Remco425

      Natuurlijk KBouter. Ik hoop dat Ajax hem een nieuwe aanbieding doet, maar als hij nog 1x zo’n klapper wil maken mogen we hem niet tegenhouden. Hij heeft zo vaak op de bank gezeten en zich zonder morren weer teruggeknokt. Maar hij weet ok dat het ieder moment weer voorbij kan zijn. Dat heeft hij ieder jaar meegemaakt. Daarom kan dit voor hem ook de laatste kans zijn. En hem is het absoluut gegund.

    1. Gert Ajax

      Als je goed leest weet je dat zijn contract loopt tot 2017.
      Gewoon bij laten tekenen en een goed salaris geven schone is zeer belangrijk voor ajax?

    2. BobbyHaarms

      Contract loopt tot komende zomer. Aangezien hij transfervrij is gekomen zal Ajax niet moeilijk doen als zich een andere club meldt. Een mooi gebaar van Ajax, maar voor ons een groot nadeel. Hij is immers voor een prikkie los te peuteren.

  13. Ajax belg

    als het Lasse zijn droom is lekker laten gaan en de poen pakken . laat de scouts een goede vervanger halen . punt is… wie wil er nog naar Ajax komen .

  14. -buitenkantje rechts-

    Fiorentina is sportief gezien geen verbetering..
    Vernieuwd en verbeterd contract aanbieden.. hoop dat het beleid erop gericht is sterkhouders te behouden ipv verkopen.. Het kan natuurlijk zijn dat er echt een Europese topclub langs komt, waarbij speler en club zich enorm kunnen verbeteren.. Alleen dan verkopen.

    1. Remco425

      Nee, maar financieel en qua competitie wel een verbetering. Ik geloof niet dat Lasse vertrekt voor een paar centen meer, maar de Serie A, ook al is het niet meer als vroeger, zou hem nog wel kunnen trekken.

  15. Amsterdamse Hagenees

    Net de docu gezien en nu toch echt een heel seriues verzoek aan de Litmanen hier. Ajb verander je nick. Zoals jij je soms uitlaat zou de echte Litmanen dus nooit doen, dat is gewoon een belediging. Als je een greintje respect hebt voor de echte Jari, please verander je nick, wees een vent.

    1. -buitenkantje rechts-

      Prachtige docu.. Mr “rek en strek”..?
      Ook heerlijk die oude beelden weer s terug te zien.. Hoop dat hij in de toekomst nig eens wat voor Ajax wil betekenen..

    2. jood84

      AH, gelukkig zie je het nu ook in dat Litmanen gewoon Jari beledigd met zijn nickname. Jari praat geen poep zoals de Litmanen hier

        1. jood84

          Nee AH ik verwoorde het verkeerd: ik had moeten zeggen dat ik gelukkig niet de enige was die er zo over dacht

      1. Indojood

        Heb vorig jaar al tegen hem gezegd dat ie zijn nick moet veranderen in dorpsgek of jankbek, toen ie heel stoer Cruijff aan het bashen was hier.

  16. ajacied078

    lasse verdient een standbeeld! en zou hem een mooie transfer echt gunnen maar niet naar die lelijke Italianen. ik zou zeggen Vd beek klaar stomen als lasse echt weg zou gaan en zorgen voor een top afscheid. maar liever blijft hij nog ff tot we die schaal opgehaald hebben.

  17. AFCA my World

    Van ons mag hij best vertrekken,er komt minstens eveb goede jeugd aan,bedankt sjeune en bye bye !

  18. JohnDoe77

    Zeker houden, is een modelprof! Je ziet hoe belangrijk hij ook nu weer is met een basisplaats op een over bezet middenveld!

    1. -buitenkantje rechts-

      Snap niet dat er niet wat vaker 3-4-3 gespeeld wordt.. Vooral in de eredivisie en in bekerwedstrijden moet dat prima kunnen.. Extra plek voor Nouri of Bazoer..

Comments are closed.