There are no ads, please add some


Cassierra scoort twee keer in oefenduel tegen Achilles´29, debuut Krul

0822TimKrul

Een combinatieteam van Ajax heeft donderdag een besloten oefenduel met Achilles ’29 gewonnen. Mateo Cassierra wist twee keer te scoren en daar bleef het ook bij op sportpark de Toekomst. Bij Ajax stond Tim Krul in de basis en de keeper lijkt eindelijk helemaal verlost van zijn zware knieblessure. De wedstrijd was bedoeld om de niet/internationals ritme te laten behouden. Zo gaven Kenny Tete, Heiko Westermann, Jairo Riedewald, Mitchell Dijks en Riechedly Bazoer acte de présence en was er ook plek voor enkele spelers van Jong Ajax.

Opstelling Ajax: Krul, Tete, Westermann, Riedewald, Dijks, Eiting, Bazoer (46. Dankerlui), De Jong, Walian, Cassierra, Clement (61. Bay).

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

26 reacties

  1. -buitenkantje rechts-

   Zet Cassierra.. Dolberg en Traoré voorin..
   Dan hen heb je toch een prachtig aanvalstrio voorin? Kan Barca hasr vingers nog bij aflikken.. 😜😄

    1. jood84

     ze is met een nieuwe therapie bezig, maar de laatste scan was ze al een stuk schoner dan ervoor. Dus met een berg geluk en positieviteit denken we er overheen te komen. met dank aan alle goede artsen die ons hebben geholpen en ook door de mensen hier die een luisterend oor waren.

     1. jood84

      ik wist niet dat je vader was geworden Woody79. Wat leuk om te horen man!! van harte gefeliciteerd!! geniet van jullie ventje, helaas worden ze zo snel groot 😉

     2. De seijs

      Dat is heel mooi om te lezen. En hoop dat jullie heel oud mogen worden samen. Sterkte en blijf posetief dat helpt altijd wel een beetje.

 1. JohnDoe77

  Jood, sterkte thuis man! Respect voor jullie en zo zie je maar dat ook Ajax maar bijzaak is en een rol in de marge speelt!

Reageren is niet mogelijk.