There are no ads, please add some


Nouri, Van de Beek en Dekker melden zich af bij Oranje o20

0707abdelhak_nouri

Abdelhak Nouri, Donny van de Beek en Vince Gino Dekker hebben zich afgemeld bij Oranje onder 20. Het drietal heeft teveel last van blessures en hebben ervoor gekozen om bij Ajax te werken aan hun herstel. Bondscoach Dwight Lodeweges heeft Leon Bergsma van Jong Ajax opgeroepen als een van de vervangers. Samen met linksback Mauro Savastano is hij nog de enige Ajacied bij Oranje onder 20. Door de afmelding van het drietal heeft trainer Peter Bosz de beschikking over een grote groep tijdens de interlandperiode. Hakim Ziyech, Bertrand Traoré en Vaclav Cerny lieten al eerder weten de interlandperiode te laten schieten en zich te willen richten op de thuiswedstrijd tegen NEC op 20 november.

Bron: KNVB


Gerelateerde posts

15 reacties

 1. marcussboss

  dat is een groot gemis voor het elftal! nouri is een topper en van de beek ook! Wat mogen wij blij zijn met zo’n ontzettend goede lichting!

  1. Charka53

   Dat is zeker , voor de toekomst zijn we verzekerd van een goede lichting voor het Nationale team.

   1. Litmanen

    Ik heb niet het idee dat ze geblesseerd zijn. Heb eerder het idee dat ze op dit moment geen zin in Oranje hebben. De opmerking: Bosz heeft nu een vrij grote groep waarmee hij kan werken zegt genoeg.
    Oranje onder 20 is natuurlijk niet zo belanrijk als een plekje in de selectie bij Bosz.

    1. EugAjax

     Litmanen je kan zomaar eens gelijk hebben in deze. Valt wel op dat het ook de spelers zijn dicht tegen eerste aan

 2. Iceman

  Een spoedig herstel mannen en snel weer op de been want we gaan voor de eerste plek in de Eredivisie en uiterraad voor het kampioenschap ik hoorde gisteren bij Ajax T.V. Dat de laatste wedstrijd in het kalender jaar 2016 tegen de lampjes is dus als we die ook pakken met een fitte selectie en natuurlijk de andere wedstrijden ook dan kan het wel eens heel leuk worden. Ik zeg Go Ajax.

 3. JohnDoe77

  Valt mij op dat er best wat Ajaxieden zijn die wat kleine pijntjes hebben. Goed dat ze kiezen voor een voorzichtige route en zoveel mogelijk hetstellen!

 4. De seijs

  Doe rustig aan jongens. Jullie carrière duurt nog lang dus neem je tijd om te herstellen.

 5. Jimmy1971

  Dat ze dicht tegen het eerste aan hurken heeft zeker met hun beslissing te maken , verstandige jongens dus !!

  1. De seijs

   Kijk alle berichten erop na. Iedereen maakt hier taalfouten. Is niet erg. Ze zijn voor ajax dat is pas belangrijk. En gewoon begrijpend lezen. Nogmaals iedereen maakt taalfouten. WDF.

   1. Amsterdamse Hagenees

    Er zit een groot verschil tussen vertikkingen, dikke vingers en chronisch gebrek aan de kennis van de Nederlandse taal. Dat gebrek wordt helaas steeds erger. Het niet erg vinden maakt dat de taal verloederd en ook de taal behoort tot de normen en waarden. Wij willen toch ook zo graag dat onze immigranten zo goed mogelijk inburgeren? Minste wat we kunnen doen is zelf het goede voorbeeld geven. Het excuus: als het maar begrepen wordt is in mijn ogen een zwakte bod om eigen falen te verbergen.

Reageren is niet mogelijk.