There are no ads, please add some


F-Side: ‘Stop dan gewoon met voetballen, zeikwijf’

0921ajax-willem2-gudelj-zuid

Nemanja Gudelj stond enkele weken geleden nog tussen de supporters op de F-Side maar dat zal, als het aan de harde kern ligt, nooit meer voorkomen. Sterker nog, men is Gudelj meer dan zat en ziet hem het liefst vandaag als morgen nog vertrekken bij Ajax.

Op de eigen website van de F-Side laat men in een statement weten helemaal klaar te zijn met Gudelj. ‘De gladjakker vindt zichzelf blijkbaar te goed voor de bank en denkt een basisplaats te kunnen eisen. Onrust veroorzaken bij Ajax, de club die hem een vorstelijk salaris betaalt’. De F-Side heeft voor Gudelj maar één boodschap en die liegt er niet om. ‘Stop dan gewoon met voetballen, zeikwijf! Ga lekker wat anders doen met je gladgeschoren benen en je jankbek. Wie ben jij dan? Een beetje de mooiboy uithangen, maar ondertussen geen moer presteren. Vorige maand kwam je met je kutkop nog slijmen bij ons op de tribune. Toen hadden we ja al meteen van de trap af moeten gooien. Bij ons ben je niet meer welkom. Rot op en kom nooit meer terug!’, zo besluit het statement.

Bron: F-Side


Gerelateerde posts

51 reacties

  1. Litmanen

   Wat een niveau. Als hij morgen een gesprek aangaat en iedereen is weer blij met elkaar hoe gaat de f side dan reageren? Het is allemaal de emotie van de dag.

   Gudelj wordt door zijn zaakwaarnemer in deze situatie gebracht. Hij en zijn vader zijn blijkbaar niet zo slim om daar tegen in te gaan. Dat is jammer. Maar ja, die zaakwaarnemers moeten rijk worden, dat is hun enige drijfveer.
   Het heeft niks meer met voetbal te maken.
   Zo jammer.

   1. Remco425

    Gudelj is geen 18-jarig jochie meer. Zaakwaarnemers hebben zeker invloed, maar hij is ervaren genoeg om ook zelf enigszins te kunnen nadenken.

 1. jood84

  helemaal mee eens, je verdient veel geld en nog kan je je niet motiveren. alleen maar omdat je slecht speelt en geen basisplaats heb🙈je moet knokken om ergens te komen. nu ben je helaas afgeschreven

   1. jood84

    als wij zoveel zouden verdienen dan vreten we het gras erbij op. Maarja meneertje Gudelj is meer een mode-popje dan een voetballer. En blijkbaar snel op zijn teentjes getrapt

  1. BobbyHaarms

   Ik ook. Gewoon klare taal van de F-Side en recht voor z’n raap. Ik kan er met m’n verstand nog nauwelijks bij wat er allemaal gebeurt omtrent Gudelj…wat een Judas!

 2. dickst14

  Hadden jullie dat maar gedaan. Maar goed hij speelt een vies spelletje. Bovendien heeft hij mij als voetballer bij Ajax nooit kunnen bekoren. Zorg dat je een goede prijs voor hem krijgt en zoniet laat je hem zijn contract uit dienen als kantinejuffrouw of wasvrouw.

  1. BobbyHaarms

   Hij mag de slagboom wel gaan bedienen in de stromende regen. En hem dan elke keer recht in zijn bek uitlachen, de stakker.

 3. -buitenkantje rechts-

  Natuurlijk is dit niet de reden dat hij zich niet kan moriveren..
  Hij heeft allang een andere club.. bovendien ziet hij dat er nu veel betere middenvelders zijn.. Dit is gewoon een smoesje om een breuk te forceren.. heel erg fout.. louche.. doorzichtig en goedkoop.. Bevestigt mijn vooroordeel wel weer over zaakwaarnemers uit de Balkan.

  1. jood84

   BR je vergeet ook zijn mentaliteit van een krant. zoals ik al zei laatst: hij kan beter kicker worden bij een American footbal team

   1. -buitenkantje rechts-

    Vraag me af welke club hem wil hebben.. zal binnenkort wel naar buiten komen..

 4. Dagrump

  Daar in tegen als je naar serero kijkt die heeft altijd geknokt en alles gegeven en wordt zonder pardon uit selectie gezet zonder gezeur of beklag. Serero verdient een mooi afscheid en een mooie club. Gudelj zou dit voorbeeld moeten volgen. Maar meneertje voelt zich te goed❗️

  1. BobbyHaarms

   Sluit ik me helemaal bij aan Dagrump! Serero verdient een staande ovatie en een prachtige club, Gudelj alleen maar pek en veren.

  2. Kevke87

   precies. en wat dacht je van schone. lange tijd bankzitten maar toch op kunnen brengen om zichzelf terug te knokken

   1. f-side64

    denen hebben meer discipline dan zo’n haarband dragende en benen scherende servische pisnicht.

 5. Reservewissel

  Van de trap gooien… pfff… ik ben zeker geen fan van gudelj maar dit soort teksten slaan echt nergens op.

 6. Amsterdamse Hagenees

  Het meeste watcze tegen Gudelj nu zeggen was ook al toen hij tussen ze stond. Toen hadden ze niet die grote mond. Zijn zelf ook wel stel jankerds hoor. Ik heb de f-side heel vaak gemist toen het echt nodig was.

 7. Iceman

  Tja…. en dit bedoelde ik ook de vorige keer en toen werd ik zo wat voor gek verklaard hier op deze app. Maar hier is geen speld meer tussen te krijgen bye bye Gudelj..

 8. AJAX 2001

  ik ben het me ze eens,
  wat een smerige actie is dit zeg…
  Ik vond hem nooit een geweldige speler en dan dit er bij.
  Hij mag hopen dat ze hem bij de Graafschap nog zien zitten.

 9. KBouter

  Ik hoor de vorige trainer nog roepen ” met hem win je alle oorlogen, de beste in zijn soort, voorbeeldprof, op zijn positie de beste in Europa ” …waar ging het mis….met Frank?

 10. Jimmy1971

  Nu direct verkopen , gaat nu met de dag minder waard worden !!
  Het publiek kotst hem nu uit , dus er is toch geen weg meer terug ..

 11. Eppie

  De taal is wat overdreven, maar ik ben blij dat hij eindelijk weggaat, want hijnia gewoon niet goed genoeg. Bij AZ deed hij het prima, en op dat niveau (middenmoot eredivisie) moet hij lekker blijven

  1. f-side64

   is wel duidelijk toch dat is waar amsterdammers om bekend staan straight to the point.

 12. Slingertje.

  Hij en zijn zaakwaarnemer zullen na een gesprek met Ajax wel met een lulverhaal als excuus gaan komen.

 13. EugAjax

  Ik denk dat merendeel kwaad is op Gudelj. Zo ga je niet met je club en medespelers om, vind ik ook zeker. Echter ik vind de taal die de F side bezigt om dit duidelijk te maken weer te ver gaan, duidelijk en eerlijk zijn kan ook met andere bewoordingen. Aan de andere kant helaas is dit een beetje synoniem voor echte leven

  1. f-side64

   Eugajax stel je toch niet zo aan zeg uit welk duf dorpje i
   of gehucht ben je afkomstig je reageert of je totaal nx gewend ben grow up en get a serioud life.

 14. Amsterdamse Hagenees

  Is trouwens wederom een foto uit de photoshop-fabriek. Aan alles is te zien dat hij daar in die kleding niet echt staat. Waarom toch dit soort foto’s gebruiken. Los dat positie niet 100% is, kijk eens naar de mensen en naar hemzelf. Alsof ze elkaar niet zien. Uitdrukking ook totaal niet horend bij het plaatje.

  1. f-side64

   zal best maar gudelj is er echt nooit meer welkom tenzij hij levensmoe is die vuile servische teringlijer.

    1. f-side64

     ach wat boeit jou dan het taal gebruik het is toch 1 vuile rat die gudelj en zijn zaakwaarnemer !

 15. Remco072

  Haha…. ik meng mij eigenlijk weinig in discussies maar de F side heeft het prima verwoord moet ik zeggen. Laat hem maar lekker solliciteren bij een Servisch clubje uit de 3e divisie,krijgt ie het waarschijnlijk nog moeilijk.

Reageren is niet mogelijk.