There are no ads, please add some


Gudelj heeft bewust confrontatie gezocht met Bosz

0707gudelj

Nemanja Gudelj heeft bewust de confrontatie gezocht met trainer Peter Bosz, zo weet De Telegraaf te melden. De Serviër liet afgelopen week weten dat hij het mentaal niet kan opbrengen om op de bank plaats te nemen waarop Bosz hem uit de selectie heeft gezet.

Gudelj zou geïrriteerd zijn dat hij niet samen met Ziyech op het middenveld kan spelen terwijl Davy Klaassen al weken uit vorm is. Tevens lijkt het aannemelijk dat zaakwaarnemer Vlado Lemic ook een rol speelt en Gudelj opdracht heeft gegeven om aan te sturen op een vertrek bij Ajax. Gudelj gaf voor de wedstrijd tegen Celta de Vigo al aan op de tribune te willen plaatsnemen, maar hield dat op verzoek van Bosz binnenskamers. Dat de coach geen antwoord kon geven op de vraag wat hij moest verbeteren, was voor Gudelj evenwel de druppel. Bosz gaf enkel te kennen dat hij ‘niet ging wisselen, omdat de resultaten goed waren’. Een vertrek van Gudelj in de winterstop lijkt dan ook aanstaande.

Bron: De Telegraaf 

Zie ook eerdere berichten

06-11-2016 Telegraaf: ‘Vertrek Gudelj voor beide partijen de beste oplossing’
05-11-2016 Nemanja Gudelj uit de selectie gezet


Gerelateerde posts

104 reacties

 1. Reservewissel

  Hij heeft wel een punt dat Klaassen wel heel erg lang het vertrouwen krijgt, terwijl die hopeloos uit vorm is. Maar om dan op deze manier de confrontatie aan te gaan, is wel heel erg makkelijk.

  1. Remco425

   Maar Klaassen is in tegenstelling tot Gudelj wel bijna iedere wedstrijd beslissend. Gisteren ook weer.

   1. Litmanen

    Eens Remco, maar buiten dat, weer blijkt de invloed van zaakwaarnemers. Die is schrikbarend!

    Voor Peter Bosz zou het misschien een goed advies kunnen zijn om Klaassen eens een halve wedstrijd aan de kant te houden, al was het alleen maar om aan te tonen dat iedereen gelijk behandeld wordt.
    Want eerlijk is eerlijk, iedereen speelt af en toe een zwakke wedstrijd maar Klaassen was zijn vorm vorig seizoen al kwijt. En hij blijft maar in de basis.
    Gudelj moet verder niet zeiken voor dat salaris. Zijn rendement is sinds Ziyech nauwelijks aanwezig. Dat zou hij zelf ook moeten weten.

    1. De Ajacied

     Isd Klaassen is echt wel uit vorm, maar dan alleen op technisch vlak, op inzet is Davey gewoon top.
     Wel erg jammer Gudelj dit zo verteld, daar maakt hij zich absoluut niet erg geliefd mee, niet met bij de supporters maar ook niet bij andere clubs.
     Nemanje bied je excuses aan en werk als een paard zodat Bosz niet om je heen kan,
     ❌❌❌

    2. Mokum76

     Ben het wel met je eens, Klaassen haalt zijn echte goede vorm al geruime tijd niet, maar…

     Een Klaassen (technisch) uit vorm is naar mijn mening nog altijd 3x beter dan Gudelj

  2. hansjmn

   PB houd niet van wisselen een vast team, terwijl er betere spelers op de bank zitten. Er lopen een paar on het team al weken slecht te spelen, maar geen aanpassingen! Probleem Bosz us dat het met zo’n grote spelers groep dit niet wil en dus niet kan menagen. Het lijkt eerder op vriendjes politiek. Er zullen nog vele problemen ontstaan met zo’n eigengereide egoistische trainer

  3. De seijs

   De Telegraaf stookt het vuurtje weer op! Bosz houd zijn mond, maar de telegraaf maakt weer ruzie.

   1. Litmanen

    Natuurlijk, want Jaap de Groot wil een technische staf met Jonk en Jordi. En hij gaat door met zuigen en zoeken tot hij een stok heeft om mee te slaan.
    Als Ajax straks wat minder presteert duikt hij er boven op, let maar op!

    1. HURBIE

     Wie denkt Gudelj wel wie hij is met zijn kapsones om te denken dat hij beter is dan Klaassen en dat die er uit moet en hij erin FLAPDROL

     1. jood84

      Klaassen uit vorm is nog 10x beter dan gudelj. gudelj moet lekker naar Amerika gaan en kicker worden bij american footbal. elke vrije trap gaat zo hoog over dat je bijna de voetbalstadions moet verhogen , anders schiet gudelj steeds de bal uit het stadion.

    2. Emilio4Ajax

     Technische staf met Jonk en Jordi is toch niet helemaal verkeerd…toch…of niet dan…😉

     1. Remco425

      Ik zie Jonk liever in de jeugd ipv hoofdtrainer. En Jordi haalde Bosz al naar Israel dus die 2 kunnen ook prima samenwerken. Ik juich dus zeker hun komst toe.

     2. Litmanen

      Hoe dom. Een mafia achtige coupe wordt voorbereid door een louche journalist en de zoon van een ( overigens geweldige) voetballer én een jeugdtrainer.
      En dan roepen ze hier: goed idee….
      hoeveel hercencellen moet je hebben!

      Man, man. Lachwekkend.

     3. Amsterdamse Hagenees

      Whahaha het eerste bericht voor vandaag is van jou en het is hilarisch dom. Inderdaad Litmanen hoeveel hersencellen zal jij hebben? 1? Of 1/2? Tsjongejonge wat kan iemand zichzelf voor schut zetten.

     4. Indojood

      Mafia achtige coup van Jaap de Groot, Jordi en Jonk?

      In de afgelopen dagen heb ik zoveel onzin van jou voorbij zien komen, het wordt nu echt zielig en zorgwekkend. Ik hoop voor jou dat de website weer crasht en men de backup van vorige week moet terugzetten, dan zijn jouw recente bijdragen tenminste verdwenen. Dat zou vooral goed zijn voor jou.

      Voor ons hoop ik dat je zo door blijft gaan, ik vind het erg leuk om te lezen.

    3. Amsterdamse Hagenees

     ach ja….jij en Jaap de Groot hè. als jij iets kan vinden om te zuigen of mee te slaan als het om Jaap gaat, sta je vooraan.

    4. Remco425

     Klopt niet Litmanen. Jaap de Groot was het vriendje van Cruijff en zijn zoon Jordi, die jij er hier ook bijhaalt, haalde Bosz zelf naar Israel en ik weet zeker dat dat na overleg met Johan is geweest. Dus nogmaals zij die geen vertrouwen in Bosz hebben, hadden dat dus ook niet in Johan.

  4. jojocoolio

   Voetbal is een team sport en er is geen ik in een team het is WIJ en als gudelj dat niet snapt komt hij niet verder…. Slappe hap instelling…

   1. HURBIE

    Emelio laten we Jonk nu maar vergeten die komt echt niet meer terug
    Hoofdstuk afsluiten

     1. Amsterdamse Hagenees

      Juist focus op Jonk houden. Is nog zo’n beetje het enige verbindingstuk met het gedachtengoed van Johan.

  5. Yarive

   Ja, Klaassen is uit vorm maar dan zet ik er alsnog liever Nouri, Sinkgraven of misschien Schöne op CAM

  6. koote207

   Klaassen is toch wel even iets anders!! Staat niet irritant bij een vrije trap of corner, denkt niet dat hij veruit het beste is,denkt niet dat hij het op 80% ook wel kan, loopt zich altijd uit de naad werkt zich kapot en is nog eens beslissend ook.!!

 2. paullus

  op 1 ding heeft hij een punt
  klaassen is al weken uit vorm
  maar dat geeft hem niet het recht om een b

  1. Remco425

   Klaassen uit vorm is nog steeds beter dan Gudelj. Klaassen is bijna iedere wedstrijd beslissend. Dat kan je van Gudelj niet zeggen.

   1. hansjmn

    Dat kan wel zijn maar al zijn passes komen niet aan gevolg geen doelpunten en ook drukt hij er een wil niet zeggen dat hij daardoor in het team moet staan net als de buitenspelers, vreselijk hoe ze lopen te prutsen! Dan nog de veldheer die zo besluiteloos is bij ingooien en passing!

  2. Charka53

   Dat Davy niet in zijn beste doen is zien wij ook maar hij gaat er wel voor en staat dan ook vaak op het juiste moment op de juiste plaats , maar dan Knok je je terug net als Schune . Er zitten er op de bank die in mijn ogen niet onder doen voor enkele in het veld , ze zien er niet gelukkig uit maar lopen ( nog ) niet te rellen.

  3. slm020

   Traore hopeloos! Veldman is verdedigend veel minder dan Tete. En Klaassen ook uit vorm alleen die pikt zo nu en dan een goaltje mee.

   1. jood84

    7 doelpunten in de competitie voor.een middenvelder is toch heel netjes hoor. Die zie ik gudelj niet maken.. En in mijn ogen speelt davy slechter door wat er om hem heen loopt. alleen aan ziyech en dolberg heeft die wat in aanvallende zin. traore en younes geven geen ballen.. rechtsback veltman komt ook niet met geweldige passjes en sinkgraven als LB ook niet. Gelukkig hebben we sanchez en schone nog achterin anders word het helemaal een drama om Ajax te kijken

    1. slm020

     Daarom zeg ik ook dat Klaassen zijn doelpunt wel mee pakt. Maar voor de rest slechte aannamens,loopt zich steeds vast gewoon te veel balverlies. Heb af en toe het idee dat Klaassen gewoon te kort komt als ziyech en dolberg sneller de bal spelen en wegdraaien. Hoe dan ook hij heeft wel een neusje voor de goal.

     1. jood84

      Ja ik begrijp je punt goed slm020. Maar klaassen is in mijn ogen een ajax speler die altijd hoort te spelen. Maar dat is wat ik graag zie 😄

     2. slm020

      Jood84 je krijgt van mij ook een like😂. Ik ben normaal ook fan van Klaassen maar nu vind ik dat hij soms ook wel is gewisseld mag worden ook hij is toch wel redelijk uit vorm😉. Maar gelukkig heeft hij een goede instelling.

     3. jood84

      hij mag zeker gewisseld worden. daar worden we niet slechter van 😉 maar bij mij zal die altijd wel beginnen😎

 3. Valentino

  Verschil is dat een Klaassen uit vorm wel doelpunten maakt en een goede actie in huis heeft waar een Gudelj uit vorm de ballen de derde ring in schiet en het tempo uit de ploeg haalt. Ik weet niet waar Gudelj deze misplaatste arrogantie vandaan haalt maar hij speelt gewoon zelf heel slecht. Dus kijk eerst naar jezelf.

  Daarbij als hij met Ziyech en Schöne op het middenveld zou staan krijg je bij elke vrije trap of corner wel een discussie omdat Gudelj vind dat hij hem moet nemen.

  Succes met het zoeken van een nieuwe club, al vrees ik dat het met zo’n instelling heel lastig gaat worden.

  1. HURBIE

   Zullen nu niet in de rij staan voor hem
   Hij heeft zichzelf een negatieve stempel gegeven

     1. jood84

      Ja maar als je een coach heb die een LB erin ziet omdat die hem blijkbaar niet goed genoeg voor het middenveld vind, dan kan je als middenvelder beter weg. Want hij word geen LB dat zie ik nu al🙈

 4. creutz1977

  wederom een speler met een waardeloze instelling en zaakwaarnemer… Gudelj een basisplek moet je verdienen… En jij verdient het zeker niet!! hoop dat ajax een statement gaat maken… Gewoon keihard terug zetten… En winterstop kijken voor transfer maar dan gewoon voor de vraagprijs! willen clubs dat niet betalen door dit vieze trucje van Gudelj en co. Dan gewoon niet verkopen en hem lekker bij beloftes laten rondlopen…. Dan maar wat miljoenen mislopen… Dan zou ajax echt ballen tonen…

  1. Remco425

   De beloftes kan je niet opzadelen met een ongemotiveerde speler. Gewoon net als Boilesen helemaal verwijderen.

  1. -buitenkantje rechts-

   Bewust aansturen op een breuk.. ingegeven door een louche zaakwaarnemer uit de Balkan.. Heel goedkoop en heel fout allemaal.

   1. 11Younes11

    En dan mag Ajax weer water bij de wijn gaan doen om het tot een transfer te laten komen. Toch is dat voor Ajax ook het beste, anders krijg je zo’n Boilesen-verhaal, die heeft lekker zijn contract uitgediend terwijl hij op zijn luie reet heeft gezeten en speelt nu lekker CL bij FC Kopenhagen

    1. -buitenkantje rechts-

     Wat ik heb begrepen wil Ajax toch echt de poot stijf houden en van Gudelj een soort voorbeeld maken voor anderen..

 5. -buitenkantje rechts-

  Bij een topclub heb je 20 of meer basisspelers.. Het is nou eenmaal zo dat de coach er 11 mag opstellen. Hij moet dus keuzes maken. Daar is hij voor aangesteld.. Je kan het er wel of niet mee eens zijn, maar dat is zijn werk. Ik vind het een legitieme reden als hij zegt dat de resultaten goed zijn bij het huidige team en hij dus niet wil wisselen.
  Bovendien moet Gudelj niey zeuren.. Hij maakte ook gewoon zijn wedstrijdminuten bv tegen Celta.. geen onbelangrijke pot lijkt me..

  1. Remco425

   Die had hij niet eens willen spelen, want vóór Celta had hij het al aangegeven aan Bosz.

    1. Remco425

     Maakte het wel weer begrijpelijker hoe zijn instelling oogde in het veld. Vanaf het moment dat hij er in kwam ging het ook helemaal verkeerd. Toch foutje van Bosz. Hij had hem toen al niet meer moeten gebruiken. Nouri was een betere invaller geweest, ook qua type speler vergelijkbaar met Ziyech. Dan was er aan het spel niet veel veranderd. Nu stelde hij iemand op die niet eens wilde spelen. Misschien wel om Gudelj te laten zien dat hij wel degelijk meetelt. In dat geval mocht het dus niet baten.

 6. KBouter

  Hoe denkt Gudelj dat het gaat bij Manchester City…of United, ook daar hebben ze reserves die niet wekelijks basis staan.

  En ja hoor, ik kon er op wachten, las alweer dat Engerd Dave Endt het alweer opnam voor Gudelj.

  1. Velibor

   Ja das een echte ajaxman pffff,als je het nou hebt over een stookmeester en publiciteteitsgeilaard dan moet je toch bij die david endt zijn. Vriendje van die jack v gelder of zo! Gudelj gewoon op de tribune zetten en aan zen contract houden ,dat kost wel geld maar dat kost het vd winter ook anders blijven die gasten over je heen lopen.

    1. Velibor

     Ja toch gewoon laten zitten en weigeren te verkopen,na de winter een goed gesprek en iedereen zit weer op zen plekje,het is allemaal zo voorspelbaar aan het worden.

 7. Iceman

  Ach Tegewoordig gaat men al snel mekkeren in plaats van keihard blijven werken maar goed ik kan zo wel door gaan ik val in de H.H. Wat een instelling weer van zo een spelertje het dat De Boer wat in hem had gezien anders zat hij lekker nog bij AZ ik heb niks tegen AZ hoor begrijp mij niet verkeerd maar goed we zien wel wat eruit rolt.

     1. jood84

      Litmanen doet me elke dag weer verbazen😂 ik word sinds kort elke dag heerlijk wakker in de wetenschap dat Litmanen weer eens iets doms typt op het verkeerde forum🙈 010 is iets anders dan 020 Litmanen. Dus download even de goede app en blijf lekker weg 👿

     2. Geroldkohlen

      is ook niks nieuws jood, het verbaast mij ook niet meer lig iedere dag in een deuk! en ook altijd op dezelfde personen reageren, alsof hij iets wilt bewijzen.😂

     3. Indojood

      Zie het al helemaal voor me. Rood aangelopen hoofd, vochtige bek, spugend op zijn toetsenbordje of device. 😆

 8. Kmeertens

  Klaassen moet nooit worden gewisseld! Zelfs uit vorm is ie belangrijk en beslissend

 9. Slingertje.

  Als alles en iedereen die het nu niet naar zijn zin heeft bij Ajax vertrekt in de winterstop dan komt er een totale leegloop met al die ontevreden bankzitters.

  1. Remco425

   Een bankzitter is bijna per definitie ontevreden. Het gaat erom hoe ze ermee omgaan.

   1. Amsterdamse Hagenees

    Ik ben een hele tevreden bankzitter. Heeft mij ook aardig wat opgeleverd 😀😉

 10. JohnDoe77

  Klaassen is aanvoerder, harde werker en iedere wedstrijd toch weer belangrijk ook al is hij uit vorm. Nemaja uit vorm is 0 bijdrage! En wat kan Bosz daar verder aan uitleggen? Hij moet weer top vorm halen, dan heeft hij rechten!

 11. Jimmy1971

  Klaassen is niet in zijn beste vorm maar al beter dan eind vorig jaar , en is toch belangrijk omdat hij toch scoort ! Hij heeft bovendien nu een andere rol op het middenveld waardoor hij optisch minder dominant is , maar dat wordt door Ziyech weer goed gemaakt !
  De spelers die er kort achter hangen zouden bij een voorsprong meer minuten moeten krijgen , maar wanneer Peter dat doet pakt het vaak niet best uit ..
  Tete zou wel eens de kans moeten krijgen , want slechter dan Veltman gaat hij echt niet spelen !!

 12. AFCA my World

  Feyenoord heeft intresse alleen zullen ze hem waarschijnlijk niet kunnen/willen betalen ! Bye bye Gudelj !

 13. afcadeluxe

  pff gudelj is toch verdedigende middenvelder?wat moet die nou op de plek van klaassen??misschien wilde hij meer voorin spelen om dan te proberen de bal op de snelweg te krijgen,rare gozer..

 14. EugAjax

  Valentijn Driessen is altijd goed geinformeerd dus ik ga er even vanuit dat dit waar is. Dan is de conclusie van Driessen terecht. Ik wens Gudelj en Lemic enorm veel succes en veel geld toe zodat ze iig nog een voordeel hebben gehad met dit soort gedrag (dit is dus cynisch). Ik vond Gudelj als speler altijd wel OK en vond dat hij veel ondergewaardeerd werk heeft verricht. Maar wat mij betreft hebben Bosz en Ajax directie groot gelijk. Geloofwaardigheid is nu belangrijker als geld. Ik hoop bij terugkomst interlands dat ze Gudelj tot en met einde seizoen uit selectie houden, nog beter lijkt me dat Gudelj en Lemic het contract afkopen.

  1. Amsterdamse Hagenees

   Goh, ik ben het met je eens. Tekst hoeveelheid ook precies goed. Ga zo door. 😉

 15. PvL020

  Zei het al in een andere topic! Dit was gepland en zaakwaarnemers hebben veel te veel macht gewoon.

 16. Forever nr14

  Bosz moet toch echt eens in gaan zien dat Veltman niet meer kan en mag spelen, en Klaassen moet ook maar eens een keer voelen, wat het is om reserve te zitten.
  Tete erin voor Veltman daar kan ie toch echt niet meer onderuit.
  Jonk en Jordi pffff zou te mooi voor woorden zijn.

 17. polaroids

  Gudelj is nauwelijks beslissend voor Ajax geweest. Dit in tegenstelling tot Klaassen.

 18. Amsterdamse Hagenees

  Indojood en Jood84 lees ajb het ongeveer 19e bericht van dit topic van Litmanen over de coupe van een louche journalist. Echt, de tranen lopen nog over mijn wangen over zoveel domheid. Litmanen moet echtvtegen zichzelf beschermd gaan worden 😂😂😂😂😂😂

  1. Indojood

   Bedoelde hij coup of coupe? Jaap de Groot’s kapsel is wel een beetje retro….😜

Reageren is niet mogelijk.