There are no ads, please add some


Bosz boos over eerste helft: ‘Echt onwaardig voor Ajax’

0807sparta-ajax_bosz

Peter Bosz keek zondagmiddag, net als veel supporters, met veel ongeloof naar de eerste helft van de wedstrijd tegen AZ waarin Ajax met een beetje pech al snel op een 3-0 achterstand had kunnen staan. Bosz laat tegenover het AD weten dat hij dan ook flink uit zijn dak is gegaan in de rust van de wedstrijd. ‘De instelling in de eerste helft was beneden alle peil en AZ deed het gewoon goed en keek hoe ver het mocht gaan van scheidsrechter Van Boekel. Maar ik heb daar geen problemen mee. Wel met onze instelling. In de tweede helft leggen wij AZ wel onze wil op en pakken wij ook nog eens bijna de overwinning. Een gelijkspel kan gebeuren maar  ik ben vooral boos over de eerste helft’.

Bron: AD


Gerelateerde posts

74 reacties

    1. Litmanen

     Onana moet naar de bank. Ik snap het niet als Bosz niet gaat ingrijpen. Dit is al de zoveelste wedstrijd waarin die adhd figuur ons punten kost.
     Of zijn pillen innemen of wieberen.

     1. -buitenkantje rechts-

      Onana speelde erg slordig en nonchalant.. maar dat deed het hele team.. eerste helft leek nergens op.. Wellicht heb jij als keeper wat beter kijk op keepers.. maar ik vind het onzin dat Onana ons punten kost.. dan kan ik nog wel twee anderen noemen..

     2. Litmanen

      BR natuurlijk waren er meer niet bij de les, maar buiten al die verspeelde ballen van Onana en de risico’s die hij steeds neemt in zijn doelgebied zat hij ook fout bij de tweede goal. Of je komt uit en je hebt de bal, of je blijft op de lijn staan.
      Het was goed dat hij uitkwam, maar hij kwam niet eens in de buurt van die bal.
      Nu komen er natuurlijk mensen die zeggen dat de eerste goal een fout was van Veltman (Sanchez zat minstens zo fout) en de tweede van Sinkgraven ( en weer was het de man van Sanchez die scoorde) maar een doelpunt is altijd een gevolg van fouten, daarom is voetbal zo’n leuk spel. Het voetbal van Peter Bosz levert meer defensieve fouten op dan dat van Frank de Boer. Alleen naar het voetbal van Peter Bosz kijk ik honderd keer liever dan naar het voetbal van Frank de Boer.

      Blijft staan dat een keeper van Ajax rust en zekerheid moet uitstralen. Iedereen is vergeten dat Vermeer daarom zijn plek kwijt raakte bij Ajax. Onana is een groot talent, maar nog lang niet rijp voor het eerste.

    1. jood84

     elke keer als ik die veltman ergens in zie vliegen dan hou ik me hart vast. Wat een drama seizoen speelt die gozer

     1. -buitenkantje rechts-

      Inzet kan hem niet ontzegd worden.. vloog over zijn tegenstander heen en ving de klap op met zijn hoofd..

     2. beni

      Die heeft nooit een goed seizoen gespeelt.
      Tete erin anders loopt die ook weg een van de beste verdedigers op de nedelandse velden.

  1. creutz1977

   idd… Kan hij misschien even onze aanvoerder wakker schudden!!! hij speelt al erg zwak… Maar zijn inzet is ook matig… Hij loopt wel zijn meters… Maar niks aan gif of felheid… nou als je aanvoerder al zo’n voorbeeld geeft,…

  2. Toppertje

   Beste Peter, Als spelers in de 1e helft zo slecht spelen dan hoor je in de rust te wisselen!! Dan weten spelers die een wanprestatie leveren wat de sanctie is en zitten wisselspelers niet voor lul op de bank.

   1. Remco425

    Klopt, maar dan was Younes ook gewisseld en die was de 2e helft toch plots aardig op dreef.

    1. Toppertje

     Misschien was zijn vervanger nog wel beter geweest. Het inbrengen van wisselspelers is geen garantie maar je hebt ze nu eenmaal om te gebruiken. Roepen dat de 1e helft onwaardig is leuk voor de bühne maar in de rust niets doen maakt dat ongeloofwaardig.

     1. Remco425

      Younes was maar een voorbeeld. Dan had hij alle 11 moeten wisselen want ze waren alle 11 slecht de 1e helft, niemand uitgezonderd.

     2. Toppertje

      Maar hij wisselde niemand in de rust hè? Ze waren allemaal slecht maar hij had er 1 kunnen wisselen. Bosz wordt goed betaald om die keuzes te maken.

   2. Jimmy1971

    Onder FdB begin Ajax ook heel veel wedstrijden niet scherp , dit is echt een mentaliteits probleem van een gepamperde generatie , kijk maar rond om je heen !!
    Sinkgraven maakte 1 fout dat is een stuk minder dan vele van zijn teamgenoten met wederom Veltman als uitschieter !!
    Sinkgraven wordt Top op deze positie ..

   1. Remco425

    Dat kan hij zeker. Heeft al vaker laten zien dat hij samen met Ziyech de meeste potentie heeft van deze basis 11.

    1. -buitenkantje rechts-

     Tuurlijk kan hij heel goed voetballen., ik vind het tesm nog steeds niet in balans en kijk dan voornamelijk naar de defensie. Daardoor moeten aanvallers teveel energie steken in hun verdedigende taken en kunnen ze aanvallend minder brengen.

  1. HURBIE

   Wel op gebied van spelers opstellen op de links en rechts back positie
   Vind Sinkgraven nog steeds een echte middenvelder of linksbuiten maar geen verdediger Hazes

   1. Hazez

    Zijn wissel beleid daar zet ik mijn vraagtekens ook bij nu 2x oprij na de wissels bijna en helemaal punt verlies

   2. Charka53

    Vind ik ook HURBIE zet linksbuiten en Dijks er achter moeten we ons ook niet aan Younes lopen ergeren .

   3. jood84

    we hebben gewoon een betere LB en RB op de bank zitten. ik snap echt niet wat Bosz bezield

    1. Litmanen

     ach mensen, misschien heeft Bosz er meer verstand van dan jullie?
     Met een normale, rustige en ervaren keeper hadden we vandaag drie punten gepakt. Met dezelfde veldspelers als vandaag.
     En dan hadden we al die lulverhalen van hierboven niet gehad.
     Volgende week Boer of Krul op doel.

     1. jood84

      blijf jij maar volhouden dat Bosz het goed voor elkaar heeft Litmanen. met veltman(die zoals altijd niet goed speelde) als rechtsback en met sinkgraven als Linksback. Younes die wel dreigt maar nooit scoort. En traore die er geen pepernoot van kan. nog even en je probeerd hier nog te vertellen dat gudelj een basisplaats verdient en dat El ghazi zo goed als Ronaldo is😂 gelukkig weet je me elke keer weer blij te maken Litmanen met je verstandige uitspraken🙈😂

     2. Indojood

      Altijd lachen met Litmanen. Moet onderhand een klompvoet hebben van al dat stampvoeten.

     3. jood84

      Ja Litmanen zorgt gewoon voor een glimlach op je gezicht, zelfs in moeilijke tijden. dank je Litmanen 🤗

     4. Remco425

      Traore die er geen pepernoot van kan, vandaar dat hij dicht tegen het 1e van Chelsea aanzat en dat de supporters van Chelsea over de zeik waren dat hij weg moest. Omdat hij er geen pepernoot van kan. Tegen Celta 2 assists, nu weer een doelpunt, omdat hij er geen pepernoot van kan. Laat je ogen nakijken man.

     5. jood84

      wedden dat traore nooit 1 wedstrijd voor chelsea gaat spelen. als jij hem echt goed vind dan zal ik me ogen laten nakijken. Maar wil jij dan een scan van je hersenen laten maken? Want ik denk dat er 1 pepernoot in zit

     6. Remco425

      Hij speelde in de voorbereiding alle wedstrijden, daarom verbaasde het iedereen dat hij toch verhuurd werd. En nogmaals vele Chelsea fans waren volledig over de zeik dat hij weg moest. Daarbij komt nog dat ongeveer 75% van de bezoekers in januari nog vonden dat Ajax Traore MOEST kopen. Zouden dan al die mensen hier net als die duizenden Chelsea fans het allemaal verkeerd zien? Ik denk dat er toch echt een pepernoot naast jouw enige hersencel zit.

     7. jood84

      ik heb tenminste 1 hersencel plus een pepernoot. Maar bedankt voor je late reactie!! als die zo goed was, dan werd die niet weer verhuurd. Maar dat zal die ene hersencel wel zijn die nadenkt😂

     8. -buitenkantje rechts-

      Litmanen is keeper.. die moet je niet al te serieus nemen.. of in ieder geval met een berg zout..😄

    1. Remco425

     Omdat je iemand die het echte Ajax spel wilt spelen, ook volgens de Cruijff filosofie, Ajax onwaardig vindt.

     1. Hazez

      Dus als je ziet dat iets niet werkt blijf je je kop steeds stoten ? Vind het goed dat bosz aanvallend voetbal wil spelen maar als je voor staat probeer dat dan vast te houden en daar gaat het steeds mis door de wissels die bosz doet en vast houden aan bepaalde spelers ook al werk het niet naar behoren is bosz ook een kei in …… zo veel onrust bij ajax is al weer een tijd geleden en ja daar heeft bosz ook weer zijn aandeel in !!! Maar misschien ben ik wel ajax onwaardig omdat ik wil dat ajax kampioen word … lastig allemaal remco 425

   1. jood84

    leg eens uit hoezo hazez Ajax onwaardig is. Want je komt stampvoetend (net als Litmanen) maar kom eens met goede feiten. Want in mijn ogen snapt die er meer van dan jou remco425. Maarja wie ben ik. waarschijnlijk de enige die echt gevoetbald heeft op niveau

     1. jood84

      hahaha kneusje 😂 dat je bent blijven hangen op dit topic zegt al wat🙈 2 dagen na dato nog reageren 🙈 wie reageert er dan traag? je komt zeker uit spakenburg of bunschoten? Urk? Want je gedrag doet me een beetje overeenkomen met die inteelt mensen uit die dorpjes😂

 1. dickst14

  Leg Onana uit dat hij zijn verdedigers niet in problemen moet brengen en stel Tete, Riefewald en andere buitenspelers op.

 2. AJAX 2001

  gelijk spel is matig,
  maar verliezen van go ahead is veel erger
  010 kan echt niet meer😂😂

 3. Forever nr14

  Bosz krijgt die slappeling gewoon niet vanaf minuut 1 200% gemotiveerd, dat is het probleem, snotverdomme zeg!
  Triest weer, en wie is weer de morele winnaar😤😤 die klote rot lampen

 4. ajaxpers

  Dat is spijker op z’n kop. We hebben werkelijk dit seizoen een prachtige selectie maar een Ajax onwaardige trainer. Inderdaad, ik blijf het zeggen zolang Ajax overgelaten wordt aan dit soort figuren.

 5. JohnDoe77

  Was zeker geen beste helft, kwamen we weer goed weg net als in 010! Dat moet echt feller vanaf de start hoor!

 6. VanDattem

  Het ziet er allemaal hartstikke leuk uit, en het gaat opzich prima, maar ik vind Peter Bosz maar een prutser.

 7. Remco425

  Peter heeft gelijk, maar ik moet er wel bij zeggen dat az er ook als een stelletje mallote hakkers over dat veld raasden. Bleek ook wel want dat hielden ze maar 1 helft vol. Vanaf de 1e minuut van de 2e helft lagen ze voor pampus. Stom dat Ajax bij 1-2 de trekker niet kon overhalen.

 8. EugAjax

  Klopt Remko, AZ dacht wsl dat wedstrijd maar 45 min duurde. Ajax heer en meester tweede helft daardoor oa. En had eigenlijk toch moeten winnen. Maar over heel de wedstrijd 2-2 toch terecht denk ik.

   1. EugAjax

    Eens Litmanen de drie punten moeten so wie so altijd voor Ajax zijn, maar gister zeker. Helemaal toen we wedstrijd hadden omgedraaid hadden we het niet meer moeten weggeven. Mbt Onana, vind ik wel een talentvolle keeper. Echter ik vind ook dat hij wat onzeker af en toe oogt in doel. Een verdediging heeft altijd behoefte aan een rustpunt achter hun. Daar is nog geen sprake van. Zonder dat hij nou echt al punten heeft gekost, moet ik bekennen dat hij er ook niet heel veel heeft gewonnen. Dat deed Cilissen wel. Hij doet me qua fratsen af en toe aan Menzo denken en die werd uiteindelijk vervangen door Sar. Mocht Krul ooit weer fit genoeg zijn schat ik in dat Bosz Kruk in doel gaat zetten

 9. Iamsterdam2015

  Nou dan zou ik zeggen, bak een bak koffie, evalueren en daar dan weer op trainen. Zolang ze er van bewust zijn is er hoop. fdb zou vorig seizoen hebben gezegd:” we domineerde de wedstrijd en hebben twee punten verloren, veldman speelde geweldig en traore liet zien dat hij de beste is want hij scoorde”.
  Blij dat PB er anders in zit.

  1. jood84

   PB snapt het ook maar half. Want anders had hij traore en veltman niet opgesteld. En sinkgraven ook niet

Reageren is niet mogelijk.