There are no ads, please add some


Trainer Keizer blij met El Ghazi in Jong Ajax

0828goahead-ajax_bazoer_elghazi_tete

Anwar El Ghazi werkt de komende tijd zijn wedstrijden af bij Jong Ajax nadat de speler een akkefietje heeft gehad met trainer Peter Bosz. Afgelopen vrijdag speelde El Ghazi mee tegen NAC Breda en daar is trainer Marcel Keizer tevreden over, zo liet hij weten tegenover Fox Sports.

‘Anwar heeft het prima gedaan en hij heeft ook nog gescoord. Met zijn aanwezigheid is het spel van Jong Ajax wel iets veranderd want wij schieten nu vaker van afstand en dat is ook iets wat Anwar ligt. Hij mag in het elftal zijn vrijheid nemen. Tegen NAC had hij ook een paar leuke acties en een paar goede schoten. In zijn geval zijn dat harde afstandsschoten en die kunnen er ook ingaan hè’. El Ghazi zelf mocht van Ajax niet met de pers praten.

Bron: Fox Sports


Gerelateerde posts

52 reacties

  1. jojocoolio

   Ik vind het zonde die jongen hoort in ajax 1 en hij is nu slachtoffer van het ongelijk van bosz met zijn huurling… Ik hoop anwar snel weer terug te zien…

   1. koote207

    Zonde jojocoolio…??Hij verkloot het toch zelf…? Of je het nu eens bent met de keuze van Bosz of niet, hij moet gewoon doen wat hem gevraagd wordt daar wordt hij aardig voor betaald.

   2. PvL020

    Nou hij laat niks zien en dat heeft niks met Traore te maken. Niet dat Traore beter is maar El Ghazi voegt echt niks toe en vertoond verkeerd gedrag… Wordt een beetje Kishna story

    1. Litmanen

     Ben bang dat vriendje Tete dezelfde weg gaat. Hoop dat die op tijd wakker is.
     Je ziet het aan Riedewald, hard werken, dan komt die kans.

   1. HURBIE

    Goed dat deze jongen een keer op zijn plaats word gezet
    Begrijp zijn frustraties maar daar mag hij nooit op deze manier op reageren
    Hopen je weer snel om in Topvorm terug te zien in het éérste van AJAX

 1. JustinW

  Die jongen verdient geen maand straf, hij is gewoon te goed om bij jong Ajax te zitten. een grote fout om hem te straffen!

  1. Charka53

   Dat is waar maar misschien komt hij nou wel weer in zijn ritme en gaat hij weer voetballen zo als hij en wij van hem verwachten en dan zijn plek in het eerste weer mag in vullen.

  2. De seijs

   Te goed??? voor wat !!! Als jij ajax volgt, en als El Ghazi eens een keer mee mag doen. Dan zie je dat er echt maar dan ook echt niks uitkomt bij hem. Geen dreiging,geen gelukte actie, geen goede voorzet,geen goed Schot op doel, geen snelheid. Gewoon helemaal niks! EchtTraore is ook niet goed,maar hij heeft wel meer voetbal in het spel. En als El Ghazi dan ook nog eens op de training zich ernstig laat gaan ja dan moet hij op de blaren zitten. En ik hoop van ganzen harten dat hij inziet dat hij gewoon niet goed genoeg is op dit moment. En dat hij alle zeilen bij gaat zetten om zijn voetbal carrière weer op de rails kan krijgen. Anders is het op zeker over en uit met Anwar. Nogmaals hij en alleen hij moet het doen!

 2. woody79

  laat hem maar zijn ongelijk bewijzen. hij houdt in ieder geval zijn ritme door te spelen

 3. Dagrump

  Ik vind het ook een zware straf! Maar misschien wel even goed voor hem met beide benen op de grond te staan. Zorg er maar gauw voor dat je je vorm terug krijgt en laat zien dat jij op de plek van traote hoort te staan!! Knok voor je plaats !! Hier wordt ie alleen maar sterken van. Althans dat hoop ik !!

 4. ajaxpers

  Als je als trainer zo om gaat met je spelers dan ben je zelf verschrikkelijk onzeker. Een voetballer hoeft geen ideale schoonzoon te zijn. Inderdaad is Anwar het slachtoffer van deze trainer en ik hoop niet dat er meerdere gaan volgen zoals Bazoer, Tete etc.

  1. BobbyHaarms

   Misschien moet FDB maar terugkomen, toch? Dan vallen we vanzelf weer in slaap met dat doelloze getik.

   Gewoon terecht dit. Als je mentaliteit hebt dan hou je je waffel en train je je de blaren aan je voeten om terug te komen op je niveau, net zoals Schöne gedaan heeft!

 5. Amsterdamse Hagenees

  De een wordt terug gezet naar jong Ajax de ander naar de slagboom. Actie vanuit Ajax was noodzakelijk en goed. Of hij al of niet goed is in het spelletje maakt niet uit. We zijn toch tegen witte boorden rechtspraak? Anwar wordt gewoon behandeld als iedere andere speler.

 6. Ronald96

  In plaats van het voelen als een straf moet hij gewoon lekker voetballen. Krijgt een maand de tijd om in wedstrijden te laten zien dat hij in de basis thuishoort ipv traore. Anders moet hij dit op trainingen laten zien.

 7. -buitenkantje rechts-

  El Ghazi sperlde egoïstisch.. Hij schiet vaak van afstand terwijl er veel betere afdpeelmogelijkheden zijn.. Zie ook wedstrijd NAC.. Dat Keizer blij is met El Ghazi heeft hij niet gezegd.. hooguit dat hij goed speelde met wel wat op- en aanmerkingen hier en daar..

 8. Jimmy1971

  El Ghazi speelt zeker niet beter dan Traore !! Traore zijn paasjes komen niet altijd aan maar hij geeft ze wel ! Ghazi loopt zichzelf altijd vast en is te egoistisch !! Als hij dan een keer van de te vele mogelijkheden scoort , begint ie weer met zijn gebaartjes ..
  Zijn enige redding is iemand die hem een spiegel voor houd , en dat doet Bosz nu , het is alleen aan hemzelf hoe sterk hij eruit komt ..

  1. -buitenkantje rechts-

   Ja idd! Las het ook net.. Gaat lekker daar binnen de selectie..
   Hij kan het mentaal niet opbrengen op de reservebank plaats te nemen.. doorselecteren noemen we dat.

   1. Hazez

    Wie is de volgende? Je zou denken dat ze nu juist extra gas zouden geven.. goeie mentaliteit hebben ze

    1. Emilio4Ajax

     De volgende Tete gevolgd door Bazoer….Jong Ajax straks kampioen van de JL…😉

 9. EugAjax

  Gudelj er ook uit nou dan hoeft Ajax niet door te selecteren dan doen de spelers dat zelf wel. Dat is handig. Nu nog maar 9 middenvelders……

  1. Emilio4Ajax

   Lijkt wel op het kinderliedje van 11 kleine….en toen waren het nog maar 9…🍻

  2. Velibor

   Wat slap zeg,kan het niet opbrengen tegen az,pff misplaatst eergevoel zul je bedoelen kom op zeg!

 10. Emilio4Ajax

  Weet niet of het jullie opgevallen is, maar zo gauw Nouri niet met jang Ajax meedoet verliezen ze…Denk ook dat die eerder gewisseld werd om er zondag te staan in plaats van Gudelj…

  1. -buitenkantje rechts-

   Gudelj heeft geen basisplaats.. zou dan ipv Klaassen moeten zijn.. of als invaller voor Ziyech als ze met 3-0 voor staan.. of is dat toch niet zo’n goed idee? 🙂

   1. Emilio4Ajax

    Als je tussen mijn regels door leest bedoel ik dat ook… Met Nouri op de reservebank bij Ajax1 en de laatste minuten van de wedstrijd meedoen stoom je hem klaar voor het grote werk in januari…

 11. Teuntje

  Gaat lekker zo bij Ajax. De ene speler na de andere wordt uit de A selectie verbannen. Dit is toch iets wat de afgelopen jaren niet hebben gezien!

  1. Amsterdamse Hagenees

   Afgelopen jaren hadden voor met name het middenveld ook niet zoveel keus.

 12. AJAX 2001

  wel raar dat hij niet met de pers mag praten, hij heeft toch ook een mening nu horen we het verhaal van maar een kant.

Reageren is niet mogelijk.