Jong Ajax verslaat NAC met 2-1

0810frenkie_de_jong

Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen NAC met 2-1 gewonnen. In de Amsterdam Arena scoorden Anwar El Ghazi en Matthijs de Ligt de doelpunten voor de ploeg van trainer Marcel Keizer. Na het verlies van afgelopen maandag tegen VVV waren de Ajacieden vrijdagavond wel op hun hoede al duurde het tot vlak voor rust dat het eerste doelpunt viel. Abdelhak Nouri gaf een mooi balletje op Clement die op zijn beurt El Ghazi bediende en dat betekende de 1-0. Na de thee kwam NAC er niet aan te pas en het was Matthijs de Ligt die de 2-0 scoorde. NAC maakte een kwartier voor tijd nog de aansluitingstreffer maar de drie punten bleven in Amsterdam.

Opstelling Jong Ajax: Leeuwenburgh, Mazraoui, De Ligt, Sanniez, Dankerlui, Eiting, Nouri (46. Zeefuik), De Jong, El Ghazi (80. Dekker), Clement, Cerny (41. Van de Beek)

Bron: Ajax.nl

Related posts

18 Comments

    1. marcussboss

     Wat speelde nouri weer fantastisch! je ziet weinig een speler met zoveel inzicht en zoveel gevoel in zn spel!

   1. De Ajacied

    Heel knap iid hoe ze dat toch weer flikken he,
    Wat een talenten zijn het ook echt top hoor
    ❌❌❌

    1. HURBIE

     El GHAZI denkt dat hij altijd alleen in het veld staat ,snap niet dat de trainers dat egoïstische spel er nog niet hebben uitgehaald

 1. vak411

  De knaapjes uit breda zouden wel even komen winnen.. knap van onze talenten.. er zit een geweldige lichting aan te komen. Waar ze 3 jaar geleden nog weggetikt werden en onderin stonden doen ze nu serieus mee. Denk dat jong Ajax prima mee kan in middenmoot van eredivisie.

 2. -buitenkantje rechts-

  El Ghazi scoort, masr speelde erg egoïstisch.. na rust was het spel een stuk minder. Nouri en Cerny werden gewisseld en dat zag je meteen. De Ligt met een hoofdwond na zijn doelpunt, maar wel een verdiende overwinning. Ze doen nog gewoon mee om het kampioenschap.

  1. De seijs

   Een duidelijk verslag van deze wedstrijd br. Alleen jammer dat Anwar voor zijn eigen speelde. Maar een goede overwinning jongens klasse.

  2. Remco425

   Ik denk dat Anwar zich te graag wil bewijzen. Dat lijkt al maanden het probleem. In dat opzicht lekker dat hij heeft gescoord.

 3. EugAjax

  Goede overwinning Jong Ajax. Ben benieuwd waarom Cerny en Nouri zo vroeg gewisseld zijn. Hopelijk niet geblesseerd

  1. HURBIE

   Denk dat ze langzamerhand er steeds meer worden om overgeheveld te worden naar het éérste

Comments are closed.