There are no ads, please add some


Gametalk AZ – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

az-ajax_logo

Ajax speelt dit weekend de uitwedstrijd tegen AZ. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1105az-ajax-henkveenGerelateerde posts

26 reacties

  1. BobbyHaarms

   We komen alleen naar Kaasdorp om 3 punten op te halen. O, en misschien kunnen we Gudelj daar gelijk achterlaten, denk dat AZ toch meer zijn niveau is.

 1. -buitenkantje rechts-

  PSV-Twente 1-1…
  Deze kans moeten we pakken om weer 2 punten uit te lopen!

  1. BobbyHaarms

   Dat zeker. Maar ben er nu meer op gebrand om die 3 punten zsm in te lopen op die kakkies. Ben het nu wel een keer goed zat om die dorpsclub op 1 te zien staan en dat overal te moeten aanhoren van ze.

   1. -buitenkantje rechts-

    Komt goed Bobby.. ze hebben nu 3x achter elkaar niet gewonnen.. Het verval is er nu al in eind oktober.. Blijf PSV toch als belangtijkste concurrent zien ( voorlopig)

    1. BobbyHaarms

     En toch vlak ik 010 zeker nog niet uit hoor BR, een gevaarlijke outsider. Evenals psv overigens. Ben wel blij dat het allemaal weer wat dichter bij elkaar is gekomen en dat Heerenveen (even los van de wedstrijd van gisteren) weer lekker meedoet. Het niveau moet gewoon echt omhoog anders breek je Europees straks nooit geen potten meer. Al doet Ajax het nu boven verwachting goed, zij het een treetje lager. Maar blijkbaar is dat het niveau waar we nu thuishoren..

 2. Iceman

  Ik zou het niet onderschatten deze wedstrijd, maar ik hoop dat Ajax wint en de puntjes pakt.

 3. EugAjax

  Dit word vandaag een heel belangrijke. Niet zozeer qua ranglijst meer omdat anders het gedoe met Gudelj en El Ghazi veel meer gaat dooretteren dan we willen. Dan gaat pers ‘verbanden’ zien die er niet zijn. Dan moet Bosz voor het eerst echt lastige vragen beantwoorden die elke dag en week terug gaan komen, en hoe gaat hij daar mee om? Normaal ben ik voor allereerst goed spel en dan komen de resultaten vanzelf. Vandaag moet het even niet uitmaken. De 3 punten binnenhalen, dan kan de focus op het sportieve blijven. Er komt mi dus een heel belangrijke periode aan. Laten we die zeer goed beginnen vandaag in Alkmaar. Succes mannen !!

 4. tscheu

  Viergever weer terug. Hoop dat het goed uitpakt anders is Riedewald de volgende die een conflict met Bosz krijgt (en terecht).

Reageren is niet mogelijk.