There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen spelen gelijk tegen FC Twente Vrouwen: 2-2

0402ajaxvrouwen-pec6

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de topper tegen FC Twente Vrouwen met 2-2 gelijkgespeeld. De wedstrijd in Hengelo stond onder leiding van scheidsrechter Roelof Luinge en die zag dat de Ajax Vrouwen twee keer op voorsprong kwamen. Eerst was het Anouk Hoogendijk die na een kwartier uit een voorzet van Merel van Dongen de 0-1 scoorde. Vlak voor rust wist FC Twente echter de gelijkmaker te maken maar kort na rust was het opnieuw Ajax dat scoorde en ditmaal was het Van den Bighelaar die doel trof. Het lukte de Ajax Vrouwen helaas niet de voorsprong heel lang vast te houden. Jill Roord schoot in de 65e minuut, na een scrimmage, de 2-2 binnen. Het gelijkspel betekent het eerste puntverlies voor de Ajax Vrouwen. Maar met 22 punten uit acht duels staat het team van Ed Engelkes nog altijd fier aan kop in de Eredivisie.

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola; Hoogendijk, Koster, Van Dongen, Philtjens; Zeeman (68. Hassett), Van Lunteren, Oudemast; Pieëte (65. Vugts), Van den Bighelaar, Verhoeve (88. Kaagman).

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

14 reacties

    1. Litmanen

     Gaat goed. Ik blijf hopen op een keeperstalent van minimaal 1.85 meter. Al die vrouwelijke keepers zijn echt te klein. Ook internationaal ga je hiermee uiteindelijk het onderspit delven.

  1. De Ajacied

   Nou fluitend moeten we niet zeggen hoor
   Maar ze spelen iig wel als kampioenen, erg sterk hoor dames, ga zo door en geloof in je zelf, dan moet het wel goed komen dit seizoen, succes
   ❌❌❌

  2. Remco425

   De concurrentie staat er nog vlak achter. In dat opzicht lekker dat psv – ado ook een gelijkspel werd.

 1. De seijs

  2-2 uit tegen de aartsrivaal knap gedaan meiden. Dit jaar moet het kampioenschap voor jullie zijn. Jullie zijn zo ongelooflijk goed dit seizoen, dat de titel jullie niet mag ontgaan. Klasse ajax

 2. EugAjax

  De Ajax vrouwen rocken door het seizoen heen. Geweldig. Hou focus en blijf zo voetballen, dan krijgen jullie wat jullie al een tijd verdienen, kampioenschap

 3. paulvos

  Mooie uitslag voor ’n uitwedstrijd, afstand op twente blijft hetzelfde, dus nog steeds volop voor het kampioenschap, klasse dames.

 4. Remco425

  Eerste puntverlies, maar uit tegen de meervoudige kampioen is geen schande. Ook lekker de de 2 andere clubs die het nog enigszins kunnen bijhouden ook gelijk hebben gespeeld.

Reageren is niet mogelijk.