There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – Celta de Vigo: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

1021elftal-vigo

Ajax speelt vanavond om 21:05 uur de thuiswedstrijd in de Europa League tegen Celta de Vigo. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1103ajax-vigo-henkveenGerelateerde posts

19 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Celta komt met hun tweede team.. Geloof dat zelfs Sisto niet mee doet dit keer. Dit is geen wonderploeg en moet thuis gewoon verslagen worden. Even een voorspelling: 3-1 🙂

 2. De seijs

  Als ajax vanavond zo speelt als afgelopen weekend tegen excelsior wordt hèt toch mooi 1-0.

 3. Jimmy1971

  Is toch een mooie match , Ajax -Celta !
  Hoop lekker en vrij voetbal te zien , en dan komt het sowieso goed !!

 4. EugAjax

  Succes mannen vananvond. Kan weleens een mooie wedstrijd worden met veel goals. Beide defensies blinken niet uit. En aanval over algemeen bij beide goed (Ajax incl aanvoer Ziyech en doelpunten Klaassen). Bij winst nu al naar tweede ronde dat zou top zijn en goede revanche voor vorig jaar. Celta komt met veel reservespelers, maar dat zegt me niks. Als die op Jong Ajax spelers lijken weten we ongeveer wat we kunnen verwachten. Hopelijk weer genieten van mooie Europese pot in uitverkocht huis.

 5. Amsterdamse Hagenees

  Na de wedstrijd van afgelopen zaterdag hoop ik dat we er in ieder geval een punt aan overhouden. Zal nog moeilijk genoeg worden. Als de spelers dezelfde vorm hebben in de eerste helft als tegen Excelsior hebben we direct een achterstandaan onze broek. Om de een of andere reden kunnen ze een wedstrijd maar moeilijk geconcentreerd en fel starten. Ook tegen Feijenoord hadden we flink mazzel in de eerste helft. Ik heb niet direct iets waardoor ik kan zeggen: dat varkentje wassen we wel even. Maar is hoop positief verrast te worden, die hoop is er altijd.

Reageren is niet mogelijk.