There are no ads, please add some


Overmars: ‘Bazoer hoeft helemaal niet weg’

0828goahead-ajax_overmars

Riechedly Bazoer mag dan in de belangstelling staan van AC Milan, (zie eerder bericht), maar volgens Marc Overmars hoeft de speler helemaal niet te vertrekken bij Ajax en ziet de club nog altijd toekomst in de middenvelder, zo citeert het Algemeen Dagblad. 

‘Riechedly hoeft helemaal niet weg bij Ajax en ondanks dat hij nu wekelijks op de bank zit is hij nog steeds van waarde voor de ploeg. Een sterke selectie is belangrijk als er spelers geblesseerd wegvallen en Bazoer heeft de pech dat iedereen fit is. Natuurlijk lees ik ook de geruchten dat AC Milan interesse heeft en mochten zij zich melden dan zullen wij een beslissing nemen’. Vooralsnog lijkt Milan geen kans te maken daar de club dertien miljoen wil betalen voor Bazoer en Overmars een vraagprijs van 22 miljoen hanteert voor de middenvelder, die nog tot medio 2020 onder contract staat bij Ajax.

Bron: AD

 


Gerelateerde posts

52 reacties

  1. creutz1977

   denk ivm met geweldige concurrentie op middenveld en Nouri etc eraan zitten te komen dat Bazoer eieren voor zijn geld kiest… zou het jammer vinden, kan echt een topper worden, maar aan andere kant snap ik hem wel als hij geen perspectief bij ajax ziet…

   1. De Ajacied

    Ja jammer maar begrijp Bazoer wel hoor, er komen wat talenten aan en daar kan, of wil hij de strijd niet mee aan te gaan lijkt het
    Jammer hoor
    ❌❌❌

 1. Joeguh9

  Als ik de berichten zo lees wil hij zelf graag weg! Beter om dan te vertrekken…jammer voor zijn carrierre maar beter voor Ajax! Wordt wel tijd dat Riedewald voor Viergever komt en Tete voor Veltman anders ben je die 2 dadelijk ook nog kwijt!

  1. 11Younes11

   Volgens mij ben je in de war omdat zijn zaakwaarnemer ook Bazoer heet (is zijn broer namelijk). Riechedly heeft niks gezegd, dus weet niet welke berichten jij gelezen hebt.

  2. EvdB

   Daar ben ik bang voor …..
   Riedewald en Tete zijn zoveel beter……
   Ik zeg verkoop 4G en Veltman

  3. Litmanen

   Tete weg is geen ramp. Een rechtsback moeten we uit elk elftal onder het eerste zelf kunnen leveren. En de Tete van de wedstrijd tegen de Kozakkenboys, daar lopen er in Nederland een stuk of honderd rond.
   Die jongens moeten eerst maar eens leren om elke wedstrijd serieus te nemen.
   Wie hoort vdBeek zeiken? Die doet gewoon zijn stinkende best!

   1. Geroldkohlen

    de hele huidige verdediging, (behalve sanchez) is geen ramp als ze weg gaan! wie wil viergever , veltman of sinkgraven nog hebben?? niemand!! je raakt ze aan de straat nog niet kwijt! het zijn dan ook echt onze toppers, vooral veltman na 5 jaar!?????

    1. Litmanen

     Heeeee, waar bleef je nou met je anti Veltmancampagne!
     We hebben een heerlijk elftal wat prachtig voetbal laat zien. Elke aanval begint bij Veltman of Sinkgraven. En dat gaat prima. Als we Traore nou terugsturen naar London en Younes vindt zijn vorm terug, dan spelen we in Nederland iedereen van de mat.

     1. Geroldkohlen

      hahaha die litmanen, laatste wedstrijd van zaterdag zeker gemist!!! en veltman haat campagne? ik haat hem niet en ik hoef er niet eens een campagne over te beginnen, zij er meer dan genoeg die veltman liever zien gaan dan blijven hahaha ! en zonder veltman en sinkgraven , weten we niet waar we moet beginnen dat zou code rood zijn, zij spelen altijd foutloos toch ? ??! slaap lekker onder je veltman deken!!!!?????

    1. Litmanen

     Wat wil je nou met een opstandige voetbalmiljonair van 20 jaar die nog nooit 1 seizoen op een hoog niveau geprestreerd heeft? Hou toch op! Bek houden en werken voor je dure geld. Zorg dat je weer in de basis komt ipv praten met een tweederangsclub uit Italie. Ga je daar lekker voor het dubbele salaris op de bank zitten.
     Kijk even naar superster Kishna.
     Die heeft intussen ook een paar kilo zitvlees.

     1. Remco425

      Heb je er weer zo één die maar wat roept op basis van aannames. Waaruit maak je op dat hij opstandig is? Waar heb je hem een basisplaats horen eisen? Waar heb je gelezen dat hij weg wilt? Waar heb je hem ook maar iets horen zeggen? Precies! Nergens! Dus lul niet zo slap en hou zelf je bek!

 2. Jimmy1971

  Natuurlijk moet hij niet weg , als hij zijn man niet laat weglopen en 100% gefocust is , is hij 1 van de betere , zeker in NL !

 3. Iceman

  En als hij gaat dan wel voor de volle pond gewoon dokken en geen bonus shit in de deal betrekken gewoon het volle bedrag. Ach ja dan kan Bazoer op de bank zitten en rijk worden want als hij het een paar keer niet goed doet en zijn vervanger wel dan is het over en uit voor hem ow en mocht hij echt gaan dan succes.

  1. Mooi

   Met FDB ging het helaas ook niet goed .Maar als het even tegen zit gooien ze gelijk hun kop in de wind slechte in stelling ,bij Milaan gaat het ook zo .

   1. Remco425

    Milan heeft intetesse, zijn broer hem hen gesproken. Wat normaal is voor een zaakwaarnemer. Praten met een andere club betekent nog niet dat hij weg wilt. Riechedly heeft zelf nog helemaal niets gezegd, dus waar haal je vandaan dat hij zijn kop in de wind gooit? Je dicht hem een slechte instelling toe op basis van wat?

 4. afcadeluxe

  ze kunnen beter 1foto van kishna ophangen,kan fam.bazoer voor het geld of carriere kiezen,smak geld op je rekening en in italie op de tribune zitten is ook niet zo leuk

    1. Amsterdamse Hagenees

     ? juist. Ziyech en Schone willen we niet kwijt. Voor Klaassen hebben we twee of drie kandidaten niet alleen Bazoer. Zo makkelijk is het niet.

 5. Dagrump

  Zou het ook echt zonde vinden als ie zou weggaan. Hij moet gewoon zijn vorm terug vinden en dan komt het allemaal wel goed. Maar er zijn ook veel middenvelders bij ajax. Je kan er maar 3 opstellen !! Dus geduldig zijn en knokken voor je plaats maak elkaar maar beter. Kijk naar het geduld van Lasse ❗️❗️

 6. AFCA my World

  Hanteer dan een prijs van 40 miljoen,dat is wat hij na een jaar ook op zou brengen als hij regelmatig speelt !

  1. Amsterdamse Hagenees

   Tsja, maar hij speelt niet regelmatig. Klein verschil maar groot verschil in euries.

 7. Amsterdamse Hagenees

  Elke keer die bolle hamsterwangetjes van Overmars. Zou daar nu echt het kapitaal van Ajax in opgeslagen liggen?

 8. jojo123

  Bazoer moer gewoon blijven … Een middenveld met bazoer ziyech riedewald/gudelj heb je zowel snelheid, body, passes etc etc… Klaassen moet om zich verder te ontwikkelen maar naar het buitenland ..

 9. -buitenkantje rechts-

  Ik zou Bazoer wel eens als aanvallerwillen zien.. de concurrentie op het middenveld is groot.. rechter- of linkerspits kan hij denk ik ook goed invullen. Op beide posities is een kealiteitsimpuls welkom.

 10. EugAjax

  Heel verstandig van Overmars. Bazoer is gewoon volwaardig lid van de selectie. En als je kampioen wilt worden, en de twee bekers winnen heb je volwaardige selectie nodig incl schaduwelftal. Dus alleen weg doen bij hoofdprijs in winter zeg 25mln plus.

 11. Amsterdamse Hagenees

  Hij zal echt niet zeggen dat hij deze winter op het transferlijstje staat. Logische tekst maar weinig inhoud en waarde. Politiek correct antwoord.

Reageren is niet mogelijk.