There are no ads, please add some


‘AC Milan wil Bazoer in winterstop verlossen van reserverol bij Ajax’

1002ajax-utrecht_bazoer1

Riechedly Bazoer heeft dit seizoen geen basisplaats onder de nieuwe trainer Peter Bosz en dat kan in de winterstop gevolgen hebben voor de verdere loopbaan van de middenvelder. AC Milan heeft volgens De Telegraaf een oogje in Bazoer en Irchandly Bazoer, zaakwaarnemer en broer, bevestigt de interesse waarbij hij laat weten al diverse gesprekken te hebben gevoerd met directeur Rocco Maiorino. Ajax heeft naar verluidt een prijskaartje van twintig miljoen in gedachten mochten clubs interesse hebben in de middenvelder.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

38 reacties

 1. Daanvw

  Wordt tijd dat Tete, Riedewald, Cerny en Bazoer meer minuten gaan maken… Zo gaat het helemaal de verkeerde kant op met de grootste talenten van de club

  1. De seijs

   Zat er wel in. Weken geleden was er al contact en toen werd het nog ontkent. Nu blijkt waarom Bazoer zo ongeïnteresseerd bijloopt! Hij is de transfer aan het drukken. En zo worden we dus genaaid! Hij wil zo goedkoop mogelijk weg. Om zijn eigen salaris omhoog te krikken. Nou mij benieuwen Hoe dit gaat aflopen.

   1. Litmanen

    Geen ide waarom, maar de Bazoer van dit seizoen is voor geen enkele club waardevol. Hier niet en nergens niet. Dat verplichte drafje over het veld en het net doen alsof hij meeverdedigt, laat hem asjeblieft gaan. Hoor je nooit meer iets van.
    En volledig aan zichzelf/zaakwaarnemer te danken.
    Wie volgt? El Ghazi. Net zo stom en eigenwijs. Denken allebei dat ze de genen van Rijkaard/Ronaldo hebben.

   2. Charka53

    Deze jongen heeft wel kwaliteit dat hebben we allemaal gezien , hij is in een dorpje terecht gekomen en komt er niet meer uit dat kost hem zijn basis plaats en heeft niet de sportieve kracht om er uit te komen dus kies hij de weg van de minste weerstand door te vluchten en ergens anders op de bank te belanden . Ik wens hem veel geluk .

    1. Geroldkohlen

     van deze jongens weten we dat ze kwaliteit hebben, dat is vaak genoeg gebleken. maar ik hecht meer waarde aan bazoer dan gudelj, en meer aan riedewald dan viergever om maar wat te noemen. maar er is niks rond, bazoer zijn broer heeft alleen geluisterd naar wat ac Milan met hem van plan zou zijn. en dat hij kwaliteit heeft lijkt mij wel duidelijk ,er zijn basis spelers waar 0,0 interesse voor is. maar ook Bosz moet meer met die jonge jongens gaan praten ,het begeleiden van deze jochies is gewoon lastiger dan als je met lasse klaassen of ziyech speelt die zijn ervarender. dus daar moet meer de aandacht naar toe gaan !ik zou dan eerder er voor kiezen ,bazoer te verhuren dan te verkopen. en dan te verhuren aan een club waar hij zal spelen, en beetje op dezelfde manier als wij spelen lijkt mij dan ook belangrijk. dus absoluut dan niet naar de Italiaanse competitie!!!!

     1. HURBIE

      Zou zonde zijn als deze jongen weggaat bij AJAX is te goed om hem weg te doen
      Ook voor de opkomende jeugd is dit niet goed om te zien dat je als talent niet word opgesteld
      En als hij naar Italië gaat word het zeker niks meer

 2. theomar

  Hopen dat er niet meer zullen vertrekken. We hebben ze allemaal nodig. Maar keuze voor italie is voor Bazoer niet goed lijkt me.

  1. BobbyHaarms

   Zeker niet goed, daar hoort Bazoer helemaal niet. Sterker, Bazoer, Riedewald én Tete horen voorlopig gewoon bij Ajax als ze hun eigen ontwikkeling belangrijk vinden. Maar ja, speeltijd he? Zowel de vorm als de concurrentie spelen momenteel ernstig in hun nadeel en dit mag zeker niet te lang gaan duren, krijg je alleen maar onrust van met die jonge knapen..

   1. HURBIE

    Echt de jeugd van nu Bobby geen geduld ,als hij nu ziet van ik zit in de selectie van het éérste van AJAX dat is ook al een eer en dat je dan word opgesteld word dan is dat geweldig en dan zeer gemotiveerd spelen want dan kan ik volgende keer weer meespelen

    1. BobbyHaarms

     Tsja Hurbie, de jeugd wordt tegenwoordig gek gemaakt door zaakwaarnemers en spelers die wél slagen in het buitenland. Ergens kan ik me hun droom wel voorstellen, maar zoals Johan al zei heb je voor je 24e niks in het buitenland te zoeken, een enkeling daargelaten misschien. Kijk naar onze vriend Kishna, in potentie een geweldige linksbuiten voor de toekomst maar nu een nagenoeg onopvallende speler in Italië. Geld vergoedt een hoop, maar elke jonge hond wil spelen. Lukt je dat bij Ajax (nog) niet ben je of A) niet goed genoeg of B) is het misschien beter je te verhuren om je weer in de kijker te spelen bij je club. Of je stroopt je mouwen op en laat keer op keer op keer tijdens de training zien dat JIJ de beste bent. Zelfs Schöne betaalde op zijn leeftijd nog een hoop leergeld maar zie nu: geduld wordt nagenoeg altijd beloond, al valt dat niet mee op die leeftijd.

     1. HURBIE

      Idd Bobby laat hij een voorbeeld nemen aan SCHONE die heeft echt bewezen dat je door hard te trainen weer in het éérste kan komen en dat ze niet meer om je heen kunnen
      Maar of Bazoer dit kan opbrengen daar heb ik mijn twijfels over heeft zijn zinnen denk ik al op Milaan gezet en ben er haast wel zeker van dat het geen goeie set van hem zal zijn en er ook wel spijt van krijgt
      Hoop dat hij zich optijd bedenkt

 3. PvL020

  Eerst zien allemaal. Maar laten we wel allemaal eerlijk blijven en niet te emotioneel reageren. Hij speelt nu niet en eerlijk gezegd vindt ik hem echt minder dan vorig seizoen, als hij speelt. Ik snap dat hij teleurgesteld is, maar zo gaat het bij een (top)club. Maar hé, stel nou dat hij wel in goede doen was en alles speelde….. dan gaat ook iedere club aan hem trekken en zeggen we dan nog steeds, dat het dan de verkeerde kant op gaat met de talenten van de club? Dus heren pas op met wat je in je emotionele bui schrijft. Nu zit hij op de bank, maar als de grootste talenten alles en goed spelen zijn ze ook weg. Dat is nu eenmaal de rol van de nerderlandse clubs tegenwoordig, opleidingsclubs.

 4. Geroldkohlen

  ik hoop het niet dat hij gaat, dat geldt ook voor de andere jongens die op de bank zitten. ze zijn nog te jong om die stap te maken. jonge jongens kunnen altijd een vorm dipje krijgen, dan moet je ze een warme deken aanbieden en opwarmen, ipv ze onder een koude douche te zetten. je verkoopt je ruwe diamanten toch niet voor dat je ze geslepen hebt, hoe dom zou dat zijn! hoop dat die jongens blijven!

 5. theomar

  Ik snap dat bazoer teleurgesteld is. Maar als alle (zeer jonge) spelers die een mindere periode hebben meteen moeten vertrekken lijkt mij niet goed. De kans dat er weer een nieuwe bankzitter in italie bij komt is groot.

 6. fjonkman

  Voorlopig gaat er helemaal niets gebeuren, zeker niet als Milan slechts 13 miljoen voor Bazoer over heeft. En het kan zo maar zijn dat hij straks wel meer speeltijd krijgt. En wie garandeert hem dat hij bij Milan wel in de basis staat? Er lopen daar wel wat ander kaliber spelers rond dan bij ons.. Riechedly doet er verstandig aan om zich gewoon terug te knokken in de basis. Geldt ook voor Tete en ook voor El Ghazi!

  1. jojo123

   Hoezo moeten ze knokken. Degene die ze moeten kunnen vervangen spelen nu al belabberd. Dus is het begrijpelijk. Niemand wilt veltman in zn team hebben omdat die te vaak fatale fouten maakt. Klaassen speelt heel vaak onopvallend en huppelt er maar een beetje bij, dat kan iedere middenvelder bij Ajax wel. Traore mislukt voor de spitspositie speelt ook geweldig matig, geen rendement en kan sls buitenspeler nog geen goede voorzet geven, maar ha hij is door Bos gehaald…. Geef de talenten meer speelminuten want op basis van de minuten die ze krijgen is geen eerlijk oordeel te geven…,

   1. Litmanen

    Jojo, ik begrijp je frustratie, maar dit elftal draait goed en wint. Dat lijkt me het allerbelangrijkste voor onze club. Het gebeurt ook nog met vaak mooi voetbal. Helaas kunnen we er maar elf opstellen en degenen die er buiten zijn gevallen hebben dat hoofdzakelijk aan zichzelf te danken. Alleen Riedewald verdient een vaste plaats omdat die nooit echt gefaald heeft in het centrum naast destijds Veltman.
    En over Veltman: als je niet alleen de Telegraaf leest maar ook de andere soortkranten dan zou je moeten weten dat Veltman volgens de analitici wekelijks bij de beste Ajacieden hoort.
    Dus waar jij die wekelijkse fatale fouten vandaan haalt…..

   2. fjonkman

    Ik ben het deels wel met je eens Jojo, Traoré speelt momenteel allerbelabberst, en raakt geen pepernoot. Momenteel voegt hij niet veel toe aan het spel van Ajax, en voorzetten van hem zijn er niet. Dat hij toch speelt ipv El Ghazi is voor mij ook niet te rijmen. Traoré is gehuurd en gaat na dit seizoen zeker weg. El Ghazi heeft een contract en speelt al lang bij ons. Ik zou ook zeggen:”El Ghazi heeft de toekomst, dus als ze allebei uit vorm zijn, laat ik Anwar liever spelen dan Traoré, alleen al om bovengenoemde reden. Plus die vorm komt vanzelf wel weer, en zo niet, dan heb je altijd Cerny nog. Maar ik snap PB ook niet dat ie maar vasthoudt aan Traoré, tenzij hij echt blind is, of dat er misschien bij de verhuur een afspraak is gemaakt dat Traoré een minimum aantal wedstrijden móet spelen. Maar dat weet ik niet. Wat betreft Klaassen ben ik het niet met je eens. Het lijkt er misschien op alsof hij onopvallend speelt, maar feit blijft we dat hij dit seizoen topscorer is en dat terwijl zijn rol nu meer dienend is om Ziyech meer ruimte te geven. En aangezien Ziyech bijna elke wedstrijd bepalend is, zou je kunnen stellen dat Klaassen zijn nieuwe rol goed invult, toch? Maar wat betreft talenten meer minuten laten maken…daarmee ben ik het wel met je eens. Zeker wat Bazoer betreft. Wat een ieder ook over Riechedly zegt of schrijft… het blijft een beest hoor!!

    1. Hoeda Fak Ajoe

     Ik denk dat Bosz Traore er binnenkort naast zet. En laten we eerlijk zijn, we roepen iedere keer dat een speler vertrouwen moet krijgen en hem er niet gelijk na de eerste de beste slechte pot naast zetten. EL Ghazi heeft een aantal wedstrijden eind vorig seizoen het voordeel van de twijfel gehad en er niets mee gedaan. Ja, dan ben je even gezien. Traoré heeft nu denk ik ook voldoende kans gehad en moet/zal plaats maken voor Cerny of zelfs Clement. Beiden helaas nog onervaren, maar wel erg gemotiveerd.
     Amin Younes loopt nu ook risico om er naast te gaan; hij werkt wel vreselijk hard en doet erg zijn best, maar het resultaat is er niet naar.
     Net als Litmanen ben ik ook niet zo negatief over Veltman. Werkt hard, veel inzet en doet het best goed. Tete is verdedigend stukken beter maar aanvallend veel minder. 4gever doet het eigenlijk ook goed; simpel, maar solide en stabiel. Riedewald heeft echter de toekomst en kan meer voor de verdediging spelen.
     Kortom ik denk dat Bosz er goed aan doet meer te rouleren, afhankelijk van de tegenstander en de vorm van de dag. Ik denk alleen dat ie nu aan een opstelling vasthoudt om automatismen in te slijpen. Daar geef ik Litmanen gelijk dat je een winnend team niet iedere keer om moet gooien.

 7. Amsterdamse Hagenees

  Belachelijk om te stellen dat iemand met opzet slecht speelt. Dan vervaagt de interesse van een club juist. Als hij goed speelt komen er juist clubs voor hem aankloppen. Maar goed, als hij zou gaan is de kans heel groot dat hij, met de huidige voem, een andere bank mag warm houden. Bazoer is nog minimaal 2 jaar verwijderd van een grote competitie maar ……. als centen gaan lokken weet je het maar nooit.

 8. RonJ64

  Niks voor weer een prikkie verkopen, nee lekker met regelmaat opstellen, vertrouwen geven heet dat en dan gaat t goed komen met dit grote talent, tenzij er minstens heeel veeel wordt neergeteld, maar bij houden hoef je zelf niet op zoek, want denk dat hij een grote Gaat en Kan worden..

 9. Jimmy1971

  Als hij op dit moment weg gaat is het slecht voor iedereen !
  Omdat hij uit vorm is , komt hij daar op de bank , en Ajax krijgt te weinig omdat hij niet in de basis staat ..
  Laat zien dat je kan vechten Bazoer en alles komt goed !!

 10. vak411

  Jammer.. groot talent.. overmars moet gewoon een doorverkoopclausule van 50% afdingen. Aan de andere kant, zo goed speelt hij al tijden niet en blijkbaar laat hij het op de training ook niet zien.. jammer..

 11. toonvs

  Weer zo’n sukkel van een speler roepen ik speel niet dan maar weg. Dacht dat hij een basis plek bij milaan te krijgen als hij bij Ajax niet in de basis staat. Ik denk niet. Keihard werken en zorgen dat de trainer niet om mij kan. Maar dat is er niet bij. Liever zeuren dan je best doen lekker laten gaan.

   1. toonvs

    Waarom is hij dan in onderhandeling met vier clubs. Omdat dat hij zo graag wilt blijven. Totaal geen ruggegraad. Zorg dat je trainer niet om je heen kan. En niet bij een beetje tegenslag weg willen. Wordt je vent van om met tegenslagen om te gaan.

  1. Amsterdamse Hagenees

   Kan je nagaan wat de basis spelers waard zijn. Ook even naar contractduur kijken he, ook heel belangrijk

 12. -buitenkantje rechts-

  Zou Bazoer niet eens op de vleugels kunnen spelen? Ipv Traoré.. En dan links op de vleugels Cerny..
  Krijgt hij een beperkte taak.. kan hij lekker aanvallen.

 13. EugAjax

  Bazoer zal eerst eens moeten gaan nadenken waarom hij evt zou willen gaan. Als de belangrijkste reden speeltijd is moet hij zich afvragen of hij bij een club als AC Milan wel wekelijks gaat spelen of iig regelmatig. Ik persoonlijk vermoed van niet en dus streef je je doel voorbij. Als je nog niet goed genoeg bent voor middenveld Ajax ben je zeker niet genoeg voor top Italie. Ajax moet ondertussen afwegen wat men wilt met te veel middenvelders. Wil je van dat setje Bazoer echt kwijt of eigenlijk niet. Overmars heeft al aangegeven dat hij niet perse weg moet. Dus Ajax zou hooguit overstag moeten gaan bij bedrag boven de 25mln. Waardevermindering geloof ik niet in. Zie Depay dat is nu een tribune zitter voor 35 mln. Geld speelt in al die landen geen rol als ze spelers echt willen.

Reageren is niet mogelijk.