There are no ads, please add some


Ziyech: ‘Voor mij nu zaak Appie rustig te houden’

0924ajax-pec_ziyech

In De Telegraaf spreekt Hakim Ziyech over zijn bijzondere klik met Abdelhak Nouri. ‘Vanaf het eerste moment dat we elkaar tegenkwamen, is het gevoel super. We gaan op de club veel met elkaar om en hebben ook privé contact. Zodra ik hier een huis heb, zullen Appie en ik vaak samen zijn. […] Voor mij is het nu zaak Appie rustig te houden. Ik had ook de goede mensen om me heen, die zeiden: ’Wacht nou maar af’. Mijn zaakwaarnemer en mijn broer verzekerden me dat mijn kans zou komen. Daardoor lukte het mij om kalm te blijven. En dat gaat hem ook lukken.’


Gerelateerde posts

30 reacties

   1. Ajacied407

    Maar uiteraard wel fijn dat die klik er is tussen hen en hij ook kijkt vanuit andermans optiek.

   2. Amsterdamse Hagenees

    ongelooflijk dat jij hier een negatieve wending aan weet te geven. Hoop op een landurige site storing speciaal en alleen voor jou.

    1. Remco425

     Ach ja AH, sommigen moeten gewoon altijd wat te zeiken hebben. Die moeten daar hun plezier uit halen. Ik zeg, sterkte met je trieste leventje.

     1. Amsterdamse Hagenees

      Zo zeiken ze dat Ajax een koude club is en als er dan wat wordt getoond van onderlinge band is het ook weer niet goed.

    2. Ajacied407

     Haha doe normaal joh. Ziyech is toch gehaald om te presteren en niet om warme relaties te creëren.

     1. Amsterdamse Hagenees

      Wie zegt dat hij dat doet? Appie kan zijn ei kwijt bij Ziyech en verteld dat hij daar blij mee is. Niets meer en niets minder. Hij ziet in Ziyech een grote vriend. Niets meer en niets minder. Beide partihen zijn er blij mee en Ajax spint daar mogelijk garen bij. Waar komt dat gezeik en die afgunst toch vandaan.

   3. De Ajacied

    2 toppers zijn dat echt waar
    Daar gaan we nog veel plezier aan beleven hoor
    Ga er voor Appie en luister naar Hakim ??
    ❌❌❌

  1. HURBIE

   Je zag het zondag al tegen Excelsior dat Ziyech zich over Nouri ontvermende door zijn arm om hem heen te slaan en een schouderklopje Top

   1. Litmanen

    Nou nog een knuffeltje, daarna wordt het eng…. Ziyech kan zich beter bezig houden met Ghazi, die heeft het harder nodig.

    1. Remco425

     Het is ook nooit goed hè, Litmanen? Ziyech hoeft dit helemaal niet te doen, maar doet het wel. Bij Nouri. Prachtig toch? Loop dan niet zo te zeiken om het zeiken…

 1. Jimmy1971

  Is echt wel goed voor die jongen jongens , een Mentor waar ze tegen op kijken en die ze helpt , verstandig te blijven !

 2. dickst14

  Is niet verkeerd want Ziyech is de beste speler in de eredivisie en Nouri gaat dat worden.

 3. Velibor

  Oke mooi,FdB ook alweer op het vliegtuig gezet las ik net ergens haha snap ook niet wat hij bij zo’n antivoetbal club moest,ja voor de eurootjes waarschijnlijk maar goed.

 4. JohnDoe77

  Hopelijk vinden ze in het veld de klik dan ook snel! Ik zag in de vorige wedstrijd drie ballen van de altijd scherp pasende Ziyech die te ver voor of achter “Appie” kwamen! Als dit gaat lopen, wordt het top!

 5. Teuntje

  Een klik tussen spelers is altijd belanngrijk. Hoop ze nog vaak samen op het veld te zien. Twee toffe spelers wat mij betreft!

 6. -buitenkantje rechts-

  Vrienden buiten het veld vinden elkaar ook makkelijk binnen het veld.. Gunnen elkaar meer en lopen net ff een stukje harder voor elkaar.. alleen maar goed!

 7. EugAjax

  Het is goed als aanstormend talent kan leren van ervaring van andere spelers. Ik moet wel zeggen dat Ziyech moet uitkijken dat hij niet nu al teveel de grote jongen gaat uithangen. Hij is zelf ook nog een jonge speler. Ik stoorde me bijv in grote mate aan feit dat hij nu ook al strafschoppen wilt nemen omdat Schone voor het eerst in zijn loopbaan er 1 mist. Dat getuigt van weinig respect. Laat Ziyech eerst maar eens hele wedstrijden domineren en niet alleen bij vlagen, dat is al lastig genoeg voor hem. Neemt niet weg dat mbt Appie het op zich een goede move is om zijn ervaring bij Heerenveen te delen.

 8. Amsterdamse Hagenees

  Appie trekt zelf naar Ziyech. Het is niet het initiatief van Ziyech geweest. Ik vind het persoonlijk mooi. Zo’n band kan er alleen maar toe leiden dat ze graag samen willen spelen. Als dat bij Ajax is, is er voor mij geen probleem.

Reageren is niet mogelijk.