There are no ads, please add some


Sinkgraven en Gudelj lijken op tijd fit voor Celta de Vigo

0728Gudelj_Sinkgraven

Daley Sinkgraven en Nemanja Gudelj lijken op tijd hersteld te zijn voor het Europa League duel tegen Celta de Vigo. Beiden deden dinsdag weer gewoon mee op de training. Sinkgraven is hersteld van zijn voetkwetsuur. Gudelj ontbrak een paar dagen door ziekte. Alle Ajacieden worden klaargestoomd voor het belangrijke duel in de UEFA Europa League. Bij winst, donderdag in de Amsterdam ArenA, is Ajax verzekerd van overwintering in de Europa League.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

32 reacties

   1. De Ajacied

    De beste zullen spelen, hoop dat Traore eindelijk eens wat gaat laten zien, want dat is wel erg triest vind ik hoor
    Succes mannen en pak de volle 3 punten en ga voor de 120% in strijd
    ❌❌❌

 1. dickst14

  Gudelj zal toch niet spelen hoop ik.
  Onana
  Tete Riedewald Sanchez Dijks
  Schone Ziyech Nouri
  Cerny Dolberg Cassierra.

   1. dickst14

    Dat lijkt mij ook, vandaar een zeer aanvallend middenveld, wat mogelijk is door deze verdediging.

   1. dickst14

    In de competitie in 11 wedstrijden 1 assist en geen goals. Hij is geen schim van de speler van afgelopen seizoen. Hopeloos uit vorm.

    1. FrankiC

     Cassierra heeft mij nog niet kunnen overtuigen en al zeker niet op linksbuiten. Cerny is erg wisselvallig, maar ik was wel gecharmeerd van zijn diepgang en de wisselwerking met Nouri tegen de KBoys. Ik blijf dus nog even fan van Traoré én Younes. Zij hebben het al laten zien en lopen over van de kwaliteit. Komt er even niet uit, maar ik zou ze laten staan. Ook Klaassen vind ik een belangrijke pion.

     1. dickst14

      Klaassen heeft veel diepgang ja, maar Youness en Traore hebben zeker kwaliteiten maar het komt er niet uit. Na 11 wedstrijden hebben ze toch wel de kans gehad. Ik ben het met je eens dat Cerny wisselvallig is, maar hij heeft wel diepgang en een voorzet. Hij heeft er van laatste 11 wel 8 goed gespeeld ook al was het invallen en eerste divisie.

 2. Amsterdamse Hagenees

  Toch bijzonder die onvoorwaardelijke steun voor Klaassen, Younes en Traore. Wanneer hebben die mannen genoeg kansen gehad, na een seizoen niet presteren? Cerny erin Nouri erin en laat Cassiera het maar laten zien. Minder kan het niet zijn en ik denk zomaar dat ze meer brengen.

 3. Amsterdamse Hagenees

  Ah nu weer wel ? Hoorde dat Guldelj ballenjongen is. Hij mag de bal bij de cornervlag klaarleggen voor Ziyech

 4. Brokamp

  Ik zou de achterste lijn echt anders invullen. Tete op rechts Sanches en Bazoer centraal en Riedewald op links middenveld laten staan en Cherny op de plaats van Youness .Dit lijkt mij de sterkste opstelling. Op deze manier starten en dan kun je de andere jongens aten wisselen. Elke wedstrijd altijd je 3 wissels gebruiken. De jeugd dit seizoe verder naar jong Ajax. In de winterstop en einde seizoen door selecteren aan de hand van lucratieve transfers die je dan kan maken. Huurlingen terug je eigen jeugd inpassen en dan hoef je niet te veel in te kopen.

 5. -buitenkantje rechts-

  Mooi dat ze fit zijn. Ben benieuwd of Sinkgraven weer de voorkeur krijgt boven Dijks.. Dijks deed het niet slecht afgelopen zaterdag. Gudelj hoeft voor mij niet opgesteld te worden. Loopt alleen Ziyech in de weg en meent nog steeds vrije trappen en corners te moeten nemen.. Ik las trwns dat Schöne altijd de nr 1 was voor de penalty’s en Ziyech nr 2… Wat is er met Klaassen gebeurt? Die nam toch de penalty’s altijd? En deed dat zeer goed vond ik. Zekerheidje..
  Verder zoals hierboven ben ik wel benieuwd naar de spitsposities. Bosz is niet tevreden over Younes en Traoré, maar denk wel dat ze nog opgesteld staan in de basis. Nouri, Cerny en ook Cassierra bonken hard op de deur..

Reageren is niet mogelijk.