There are no ads, please add some


El Ghazi voor minimaal een maand teruggezet naar Jong Ajax

0815ajax-willem2_elghazi

De directie van Ajax heeft maandagochtend een gesprek gevoerd met Anwar El Ghazi. De aanvaller werd afgelopen vrijdag van de training weggestuurd en vervolgens uit de A-selectie gezet. Maandagmiddag is in onderling overleg besloten dat hij gedurende de maand november onderdeel uitmaakt van de selectie van Jong Ajax. Nadien wordt beoordeeld of hij weer aan de A-selectie wordt toegevoegd.

Gerelateerde posts

28 reacties

 1. f-side64

  belachelijke en zeer kinderachtige reaktie van p. bosz omdat el ghazi gewoon gelijk heb omdat petertje traore maar de voorkeur blijft geven want alleen de trainer wou hem de bij de rest van ajax en de fans waren erop tegen is gewoon 1 bewijs dat bosz een zielig persoon is.

  1. HURBIE

   Daar heb je precies het punt waar Bosz zijn zwakke punt zit Maar GHAZI moet zichzelf wel beter opstellen tov zijn trainer ondanks dat GHAZI wel gelijk had

  2. Litmanen

   handjes thuis houden, zeker t.o. van de trainer! Wees blij dat je niet ontslagen bent. Dat zou einde carriere zijn!

   1. Hazez

    Precies … ghazi had bosz ook ff appart kunnen vragen om het er over tehebben maar nee moest natuurlijk met een hoop bombarie zo erg dat zijn mede spelers hem tot bedaring moesten roepen als dit bij onze baas zo gebeurt krijg je per direct ontslag!!!! Dus mr ghazi moet gewoon normaal doen en zijn voeten laten spreken en als hij eens mee zou verdedigen had hij allang zijn plek terug kunnen hebben maar dat snap hij nog steeds niet … traore bakt er ook niet veel van maar die verdedigt wel mee zoals ajax dat wilt

 2. VanDattem

  Wat een onzin dit zeg. Slecht signaal ook naar onze andere bankzittende talenten, wiens karakter nu bijvoorbaat al de kop in gedrukt wordt. Echt top hoor Bosz, idioot.

 3. Jimmy1971

  Traore speelt niet heel goed , maar El Ghazi speelt dit jaar echt dramatisch ..
  dus echt recht van spreken had hij hier niet echt ..
  Laat Bosz en ons weer eens de oude El Ghazi zien , en dan sta je echt wel weer in de basis !

  1. Ajaxslied

   Om de oude el Ghazi te worden zal hij wedstrijden moeten spelen. En zo slecht was el Ghazi niet thuis tegen Rostov gaf hij 8 a 9 goede voorzetten dat is al meer dan traore in heel het seizoen.

 4. Ajaxslied

  Voor heel de wereld is het duidelijk dat traore een streepje voor heeft bij bosz.
  Maar stel je voor dat iemand dat tegen bosz zegt.

   1. Ajaxslied

    Nee het is terecht dat als je al 15 wedstrijden slecht speel maar eens een keer op de bank begint. Als bosz zo zou redeneren dan speelde Tete wel die heeft meer kwaliteit als veltman en riedewald inplaats van viergever en bazoer inplaats van schone en cerny inplaats van younes. Hebben allen meer kwaliteit.

 5. Gepe

  AJAX heeft gelijk. Niets en niemand is groter dan de club. Helemaal nu AJAX in deze opstelling alle wedstrijden wint moet El Ghazi zijn grote waffel houden en gewoon zorgen dat hij beter gaat voetballen! Mocht hij inderdaad Bosz een duw hebben gegeven,dan moeten we snel afscheid nemen van dit over het paard getilde mannetje. Dit moet de club kei-en keihard aanpakken,anders is het volgende week Bazoer die moeilijk gaat lopen doen,en een week later Riedewald. De club staat er nu goed op,pakt veel punten,dus dan heeft de trainer gelijk,klaar!

 6. Indojood

  Slecht gehandeld door Ajax en Bosz. En nu raakt Traoré geblesseerd. En dan? Hij zal ongetwijfeld iets verkeerds gedaan hebben maar nooit iemand verbannen. Je demotiveert alleen maar iemand en je kunt je zelf in de vingers snijden.

  1. Litmanen

   Doe normaal! Op de beveiligingscamera’s is te zien dat hij Bosz een flinke duw geeft tijdens een ruzie!

 7. JohnDoe77

  Hij zal vast iets gedaan hebben wat niet kan. Ik hoop wel dat ze rekening gehouden hebben met zijn situatie; hij was basis en top talent en nu loopt daar een matif presterende Traore op zijn plaats? Dat Cerny een basis kans moet krijgen; graag! Maar liever een matig spelende El Ghazi die van ons is als een huurling die niet veel beter is!

 8. Geenemotie

  Wat slecht dat dit zo gaat. Geen goed leuderschap en inlevingsvermogen getoond. Natuurlijk heeft Anwar een belangrijk aandeel en moet hij zich gedragen. Aan de andere kant mag je van Bosz ook inlevingsvermogen vragen. Traoree voetbalt ook niet de pannen van het dak. Snap dus de frustratie. Beter contact en praten met spelers, zeker in dit geval had voorkomen dat er nu twee verliezers zijn.

 9. Ajax013

  Moet je na gaan dat je deze speler voor circa 15 miljoen naar italie had kunnen laten vertrekken….. Pfff nu wil ik hem voor dat bedrag zelf wel wegbrengen

 10. Amsterdamse Hagenees

  Van mij mag terugzetten tot aan de winterstop duren. Anders ook maar eens weekje parkeewachter spelen.

Reageren is niet mogelijk.