There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen verslaan Telstar met 3-0 (Incl foto’s)

1029ajaxvrouwen-telstar2

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond een simpele 3-0 overwinning geboekt op de vrouwen van Telstar. Kelly Zeeman, Marjolijn van den Bighelaar en Dominique Vugts scoorden de doelpunten op sportpark de Toekomst. Trainer Ed Engelkes was tevreden met de 3-0 al had het volgens hem ook wel 5-0 mogen zijn. ‘Erg warm werd ik niet van de wedstrijd. Maar we hebben het wel professioneel uitgespeeld’, aldus de trainer. Volgende week spelen de Ajax Vrouwen de uitwedstrijd tegen FC Twente.

1029ajaxvrouwen-telstar3

1029ajaxvrouwen-telstar2

1029ajaxvrouwen-telstar1

1029ajaxvrouwen-telstar

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola, Hoogendijk, Koster, Vd Linden, Philtjens, Kaagman, Zeeman (46. Van Lunteren), Oudemast (81. Hassett), De Ridder (63. Vugts), Vd Bighelaar, Verhoeve

Gerelateerde posts

4 reacties

Reageren is niet mogelijk.