There are no ads, please add some


Supporters laten op Twitter weten wie zij het liefst zien vertrekken

1017heracles-ajax_bazoer_klaassen

Trainer Peter Bosz heeft laten weten dat hij over veel middenvelders beschikt en dat hij daarbij wellicht een keuze gaat maken wie er uit de Amsterdam Arena mag vertrekken. Op Twitter laten supporters weten wie zij het liefst zien vertrekken bij Ajax en daarbij wijzen zij niet naar Riechedly Bazoer maar is het Nemanja Gudelj die onder vuur komt te liggen.

Uit de vele reacties blijkt dat men wel een beetje klaar is met de houding van Gudelj. Dat de speler regelmatig in overleg gaat met Hakim Ziyech bij een spelhervatting en dan de bal in de tweede ring schiet zien de supporters als een kwalijk punt. Ook stelt men dat Gudelj niet in het systeem van Peter Bosz past en dat Abdelhak Nouri en Donny van de Beek hier beter tot hun recht komen. Over Riechedly Bazoer is men positief en noemt hem een waanzinnige speler die Ajax zeker niet moet verkopen.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

10 reacties

  1. f-side64

   ja waarom niet omdat el ghazi 1 echte buiten spelers is en wat de functie is van b. traore geen idee wel dat hij 1 overbodige persoon is bij ajax

   1. Geroldkohlen

    f-side ik ben het met je eens hoor! en dan mag sinkgraven ook nog weg van mij, en dan een linksback halen deze winter.

    1. Geroldkohlen

     ik heb ook nog steeds twijfels, of Bosz de juiste is voor de Job. maar hij mag het dit jaar afmaken ,en dan zien we wel.

    2. f-side64

     ja sinkgraven is het ook niet die hadden ze nooit moeten halen of meteen weer verhuren aan heereveen

 1. Mooi

  Ik zie al weken dat er maar een paar spelers hun nievau halen dat zegt genoeg over de rest

Reageren is niet mogelijk.