There are no ads, please add some


Nouri: ‘Nieuwsgierig naar hoe het zal zijn om wekelijks in de eredivisie te spelen’

0921ajax-willem-ii-nouri

Abdelhak Nouri liet gisterenavond zien hoe effectief hij is door snelle loopacties, voorzetten en briljante steepasses. Nouri leest het spel goed en bedient zijn medespelers op een perfecte wijze en daarom roepen supporters Peter Bosz op om hem in Ajax 1 in te zetten. Zelf blijft de middenvelder er bescheiden onder:’Natuurlijk ben ik nieuwsgierig naar hoe het zal zijn om wekelijks in de eredivisie te spelen, maar ik ben altijd geduldig geweest en dat zal ik blijven en de winterstop is nog ver weg, dus ik kan niets zeggen over een mogelijk tijdelijk vertrek naar een eredivisieclub’

Gerelateerde posts

10 reacties

  1. HURBIE

    Dat zou geweldig voelen voor je ,maar doe asjeblieft rustig aan niks forceren luister naar Ziyech

Reageren is niet mogelijk.