Jong Ajax met 4-2 te sterk voor De Graafschap

1017nouri-bronzenstier

Jong Ajax heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen De Graafschap met 4-2 gewonnen en klimt hiermee naar de derde plaats in de Jupiler League. Voorafgaand aan het duel ontving Nouri de ‘Bronzen Stier’ uit handen van Hakim Ziyech, een uitverkiezing tot beste speler in de eerste periode van de Jupiler League. Na het eerste fluitsignaal was het echter De Graafschap dat de score binnen een minuut opende via Parzyszek. Echter wist de ploeg van trainer Marcel Keizer voor rust de achterstand nog om te buigen en scoorde Vaclav Cerny twee doelpunten. Na de thee brachten El Idrissi en Nouri een 4-1 tussenstand op het bord alvorens Overbeek een kleine tien minuten voor tijd voor de eindstand zorgde.

Opstelling Jong Ajax: Diederik Boer, Noussair Mazraoui, Heiko Westermann, Terry Lartey Sanniez, Damil Dankerlui, Donny van de Beek, Abdelhak Nouri (76. Markus Bay), Pelle Clement, Vaclav Cerny (89. Mauro Savastano), Mateo Cassierra (46. Adham el Idrissi), Vince Gino Dekker.

Related posts