Ajax Vrouwen winnen uitduel bij ADO: 0-2

0529finalevrouwen4

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de topper tegen ADO met 0-2 gewonnen. Anouk Hoogendijk wist na 25 minuten de score te openen voor de ploeg van Ed Engelkes en dat was tevens de ruststand. In de tweede helft was ADO meerdere keren gevaarlijk maar bleef de gelijkmaker uit. Chantal de Ridder liet de onvermijdelijke stormloop op het Ajax-doel luwen en met haar doelpunt vlak voor tijd was de wedstrijd beslist. Komende week volgt voor de ploeg van Ed Engelkes een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Het duel wordt vrijdag vanaf 19:30 uur op de Toekomst gespeeld.

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola; Hoogendijk, Koster, Philtjens, Oudemast (86. Hassett), Van den Bighelaar, Van Lunteren, Zeeman (64. Kaagman), Pieëte (75. De Ridder), Van den Bighelaar, Romero Moreno.