There are no ads, please add some


Schöne: ‘Blij dat ik gebleven ben en weer speel’

1002ajax-utrecht_schone1

Lasse Schöne leek het de laatste tijd vooral met invalbeurten te moeten doen bij Ajax maar besloot deze zomer toch om bij Ajax te blijven. De Deen weet zich elke keer weer terug te vechten in het elftal en heeft zelfs de laatste weken een basisplaats on der trainer Peter Bosz. Afgelopen zondag scoorde Schöne uit een penalty en bracht hij Ajax op een 2-1 voorsprong in de uiteindelijk met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht.

‘Het is lastig om reserve te zijn, dat geef ik eerlijk toe maar ik heb deze zomer toch besloten om bij Ajax te blijven. Vijf minuutjes, tien minuutjes. Maakt me niks uit. Altijd denk ik weer: nu moet ik het laten zien en dat ik de laatste weken weer in de basis sta geeft een goed gevoel. Ik ben blij dat ik bij Ajax ben gebleven’. Op de vraag of Schöne  zijn contract gaat verlengen bij Ajax is de Deen duidelijk. ‘Daar hebben wij het nog helemaal niet over gehad, ik ben allang blij dat ik weer speel’.

Bron: AD

Gerelateerde posts

14 reacties

  1. Litmanen

   Je bent als buitenlander niet snel Mister Ajax, maar net als Litmanen kom hij zeker in aanmerking. Hij wist dat hij maar een kleine kans had op speeltijd maar hij vind het fantastische bij Ajax en dus tekende hij bij.

   Grote klasse vriend, want we hebben je nog heel erg nodig. Heerlijk dat je weer in de basis staat en eerlijk is eerlijk, aan je fans hier heeft het niet gelegen, want er werd constant om je geroepen tien het weer niet liep!

   1. De seijs

    Zeker blij dat schone gebleven is. Maar om gelijk hem bij het rijtje,mister ajax te zetten is nou wel een beetje overdreven.

 1. Indojood

  Dat zijn wij ook. Contract verlengen en alvast vastleggen als trainer wanneer hij stopt.

 2. Charka53

  Schone wij zijn allemaal blij dat je blijft en je laat wel zien dat geduld wordt beloond.

 3. Joeguh9

  De nuttigste speler van Ajax! Ben blij dat hij er weer in staat! Prima middenveld zo met Schone/Klaassen/Ziyech!

Reageren is niet mogelijk.