There are no ads, please add some


Blessure Bazoer lijkt mee te vallen

1002ajax-utrecht_bazoer_riedewald

Riechedly Bazoer mocht eindelijk weer eens als invaller binnen de lijnen verschijnen bij Ajax maar zijn inbreng was van korte duur. De middenvelder viel twaalf minuten na zijn invalbeurt uit en werd vervangen door Jairo Riedewald. De blessure lijkt op het eerste gezicht mee te vallen. Tijdens de persconferentie na afloop van het duel tegen Utrecht liet Peter Bosz weten dat de middenvelder na een knietje zelf wel door wilde, maar dat de staf besloot geen risico’s te nemen.

Gerelateerde posts

28 reacties

  1. HURBIE

   Dit was weer echt triest voor hem ,zag dat hij blij was dat hij erin kwam
   Het straalde van hem af

 1. ajaxpers

  Je bent een held en laat je niet mentaal kapot maken. Iedereen weet wat een baas jij bent. Sterkte

  1. Widi

   Hoe is dat eigenlijk, ajaxpers, om mentaal niet in orde te zijn. Hou gewoon eens op om van elk topic een plaats te maken om de trainer te beledigen!!

   1. Charka53

    Ik denk dat ze bedoelen dat hij niet weet of hij moet blijven of weg gaan met de winterstop en dat hij daar mee bezig is en terecht hij is te goed voor de bank , Helaas de concurrentie is groot.

     1. De seijs

      Het zijn net kleine kinderen. Als ze geen gelijk krijgen gaan ze lopen zieken. Zo triest ze laten hun eigen zo in de kaart kijken. En het ergste is ze hebben het zelf niet meer in de gaten. Ja dan neemt men jullie niet meer serieus hier. Beetje jammer :-):-):-)

 2. EugAjax

  Gelukkig vond het echt heel naar voor hem om snel weer gewisseld te moeten worden door deze blessure. Heeft hij niet verdiend.

 3. Velibor

  Ja klasse speler ,alleen hij zou de peper van klaassen ff moeten lenen dan is hij van wereldklasse !

  1. Velibor

   Dan heb ik het over de instelling van klaassen en niet over zen huidige vorm helaas want het lijkt erop dat hij een beetje paniekerig word vd huidige concurrentie anders kan ik zen overijverigheid niet verklaren.

Reageren is niet mogelijk.