Ajax wil nog zeker 4 jaar verder met Marc Overmars

0828goahead-ajax_overmars

De raad van commissarissen van Ajax heeft Marc Overmars een aanbieding gedaan om nog minimaal vier jaar bij Ajax te blijven. Nu heeft Marc nog een contract tot medio 2017 maar de RvC is tevreden over het functioneren van de directeur spelersbeleid. Met dit contract hoopt Ajax dat Marc Overmars niet de overstap maakt naar bijvoorbeeld Everton die afgelopen zomer nog interesse in hem toonde.

Marc Overmars werkt al sinds 2012 als directeur bij Ajax en heeft in die tijd voor 60 miljoen aan nieuwe spelers gekocht terwijl hij er voor 150 miljoen heeft verkocht. De komende jaren zal hij een slordige 300.000 euro bruto per jaar gaan verdienen. Natuurlijk is dit exclusief de te verwachten bonussen.

Bron: nu.nl

Related posts

61 Comments

    1. De seijs

      Ja dat denk ik ook Koote207. Maar heel misschien gaan ze toch eens wat veranderen. Maar de tijd zal het leren. Hoop dat alles eens posetief uitpakt.

      1. Charka53

        Als we kampioen zijn aan het eind van de competitie heeft hij het toch ook goed gedaan.

    2. marcussboss

      We kunnen zeggen wat we willen, maar hij heeft toch ook zeer goede aankopen gedaan dit jaar. ziyech, sanchez, cassierra, younes (afgelopen jaar) en dan vergeet ik er vast nog heel wat. blij dat hij verlengt en hopen dat vanaf dit jaar een nieuwe weg is ingeslagen

          1. Litmanen

            Niet zijn fouten vergeten. Als je Ziyech wilt kopen doe dat dan voor de CL en het begin van de competitie! Dat had een hoop ellende hgescheeld en ik weet niet hoeveel miljoenen.
            Daar faalt Overmars omdat hij blijkbaar de macht niet heeft om op de knop te drukken.

          2. Widi

            Litmanen, jij gaat er net als veel anderen van uit dat we met Ziyech automatisch Rostov hadden uitgeschakeld. Ik ben daar niet zo zeker van.

          3. 11Younes11

            En lees je laatste zin nog eens: “Daar faalt Overmars omdat hij blijkbaar de macht niet heeft om op de knop te drukken” ???

          4. 11Younes11

            Als hij de macht niet heeft, kan hij er toch ook niks aan doen? Dus is het ook geen falen.

      1. BobbyHaarms

        Precies, Marc wordt door velen verguisd maar dit zijn gewoon uitstekende cijfers om te weerleggen. Voor het eerst is er dit seizoen ook echt prima ingekocht door Ajax, al blijft de aankoop van Ziyech qua tijdstip en vooral het statement vooraf natuurlijk geblunder van de bovenste plank. Als je hem eerst niet nodig zegt te hebben wegens overbezetting en daarna in de competitie en Europees weggetikt wordt en hem ineens wel haalt dan ben je voor mij volstrekt ongeloofwaardig.

        Marc, gefeliciteerd met je verlenging enne…op naar de 200 miljoen eigen vermogen ?

      2. dickst14

        Inderdaad, alleen met Ziyech was hij een beetje te laat. Ajax bulkt van het talent maar mist routine. Hij had Vlaar moeten halen i.p.v Westerman dan water we nog sterker geweest.

        1. Widi

          Zou hij dan niet zijn bekritiseerd omdat hij een speler had gehaald die steeds geblesseerd is?

          1. dickst14

            Dat zou kunnen, maar had wel een haalbare speler geweest. Westerman speelt helemaal niet dus….

          2. HURBIE

            Als hij inkoopt zo als dit seizoen dan is het prima
            Alleen Westerman is tot nu toe een mislukking
            En het huren van Krul snap ik helemaal niets van

            Wat een weggegooid geld
            Zo snel mogelijk terug naar zijn club
            We zijn geen revalidatie centrum

      3. Geroldkohlen

        Ziyech was een paniek aankoop. want hij wilde hem niet eens halen! maar goed hij haalt ook types zoals zielig en westermann binnen. voor mij hoeft hij niet nog 4 jaar blijven hoor!

  1. Vakje129

    Gaan ze dan zijn Pakhuis ook vergroten ?????????????????????????????????????????????????????????

  2. ajaxpers

    Continuiteit is altijd goed. Het zorgt voor rust en duurzaam beleid. Hopelijk binnenkort een Ajax waardige trainer nog.

  3. Teuntje

    Had niet anders verwacht na het interview met Van der Sar in de VI.
    The old boys gang laten elkaar niet zo snel vallen….

    1. Rickie

      marc overmars moet zeker blijven hij haalt goeie spelers aan. plus we staan inderdaad mooi in de plus want geef nou toe jongens. stel ajax heeft geen rooie cent op de bank en we worden geen kampioen en we gaan er in de cl vroeg uit wat heeft het dan voor zin om zoveel miljoenen op het veld te hebben staan. bedoel kijk naar dolberg heeft ons nog niet eens 1 mill gekocht nou moet je eens kijken wat voor bedrag dat hij straks weg gaat dat is echt ziek veel winst voor ons 😀

      1. Teuntje

        Men vergeet hier snel, want nog geen 8 weken wilde praktisch iedereen hem weg hebben.
        De last minute aankoop van Ziyech heeft terecht een hoop blijdschap gegeven, maar dat is dus de aankoop die hem muntje heeft doen omslaan….

      2. HURBIE

        Als club wil je toch ook wel weer een keer internationaal wat gaan voorstellen Maar dat gaat op deze manier niet gebeuren Jammer toch

  4. pacotaco

    Overmars doet het super man. er staat een top selectie wij zijn rijker dan ooit. altijd maar dat zeiken op netto mars echt niet terecht

    1. Widi

      Marc had overigens de bijnaam “netto” al in zijn spelerstijd omdat hij toen al goed was met centjes en het geld ook belangrijk vond. Ik ben blij dat hij blijft.

    2. EugAjax

      Zeer goede intentie van Ajax. Mocht zijn eerste jaren nog niet uitblinken in aantrekken van spelers, ondertussen heeft hij daar bewezen zeer grote stappen in te maken. Laatste jaar maar ook daarvoor al, zie Milik, zeer goede aankopen gedaan. Natuurlijk ook flaters, maar dat is normaal. Als de verhouding maar goed is. Deze zomer bijna alleen maar voltreffers!! Zijn verkoop beleid is echt gigantisch en verdient zeer grote pluimen. Ik krijg het gevoel dat ook de scouting steeds beter georganiseerd word. Maw er zijn op dit moment weinig redenen te verzinnen waarom hij weg zou moeten. Hopelijk tekent hij bij, want 300k voor directeur spelersbeleid is internationaal een fooitje. Toch denk ik dat hij bij gaat tekenen aangezien Overmars, Bergkamp en Sar de organisatie steeds meer naar hun hand gaan zetten en kunnen gaan zetten. Met Sar aan einde jaar directeur. Ik ben zoals jullie lezen zeer positief over de toekomst op (midden) lange termijn.

    3. Teuntje

      Topselectie? De lat wordt hier steeds lager gelegd. Een selectie die het tot nu toe aardig doet in de Eredivisie. Deze selectie had helemaal niets in te brengen in de voorrondes CL!!

        1. Teuntje

          Als die weg daadwerkelijk bewandeld gaat worden, heb ik er vrede mee EugAjax. Ik zie echter nog geen bewijzen van de virtuositeit die Marc hier door velen toegedicht wordt. Of zijn het de aandeelhouders die hier zo enthousiast zijn?

  5. Jimmy1971

    Ik heb hem soms ook vervloekt , maar financieel is hij een zegen voor Ajax , vroeger wandelde alles voor niets de deur uit.
    Nu krijgen we goed geld als spelers wel vertrekken met ook nog doorverkoop percentages erbij !
    Ook met aankopen is hij dit seizoen enorm vooruiit gegaan ..

  6. Valentino

    Ik zeg gewoon doen. Marc heeft zich hard gemaakt voor Ziyech en zie hoe dat zijn vruchten afwerpt. Om nog maar te zwijgen over Sanchez.

  7. paulvos

    Het heeft ff geduurd maar zo langzamerhand heeft iedereen wel meer vertrouwen in hem gekregen.

  8. Brokamp

    Top als hij blijft, bedenk dat hij voor elke aankoop eerst fiat moet hebben. Dat salaris is voor dat nivo natuurlijk een schijntje. Menig gemiddelde eredivisie speler krijgt dat al. Hij heeft op hoog nivo veel goede relaties. Succes Mark !!!!!!!!!!!

  9. ajaxpers

    Top van Marc dat hij toch Ziyech gehaald heeft en niet geluisterd heeft naar het fantastische advies van pb die zei hem niet nodig te hebben. Ajax had Ziyech hartstikke nodig.

    1. Indojood

      PB verkondigde gewoon de mening van Ajax op dat moment. Hij kan moeilijk wat anders gaan roepen. Een week voordat Ziyech werd gekocht zei Overmars dat Ajax hem niet nodig had en ze hem niet gingen halen. Daar hoor ik je niet over. Dat je een antipathie hebt tegen Bosz is inmiddels bekend maar wees eerlijk met je argumenten.

  10. Ajax1958

    Jij snapt er helemaal niks van ajaxpers, je wordt vervelend, kan je niet gewoon met je playmobiel spelen?

      1. Amsterdamse Hagenees

        Ajaxpers blijft gewoon doorgaan tot PB weg is. Als dit nog 3 jaar duurt …… zitten wij nog 3 jaar aan Ajaxpers vast. Zelf al worden we 2x kampioen en halen we halve finale EL en doorstaan we volgend jaar d groepsfase CL. Hij zal zijn zelfde zinnetje blijven herhalen.

        1. Indojood

          Het is ook geen persoon maar een scriptje dat draait op deze site. Niet aardig van de redactie.

  11. Ajax belg

    gefeliciteerd Marc. We komen erwel . 1top zet meteen een scout op België. Daar vind je nog echte verdedigers.

Comments are closed.