Selectie voor duel met FC Utrecht

opstelling_ajax

Peter Bosz heeft maar liefst twintig spelers geselecteerd voor het thuisduel met FC Utrecht. Mitchell Dijks keert na ziekte terug in de selectie en dat geldt ook voor Hakim Ziyech na zijn schorsing tegen Standard Luik. Ajax – FC Utrecht begint zondag om 12:30 uur.

Selectie:

Kenny Tete
Joël Veltman
Jairo Riedewald
Davinson Sanchez
Riechedly Bazoer
Anwar El Ghazi
Daley Sinkgraven
Bertrand Traoré
Davy Klaassen
Amin Younes
Heiko Westermann
Mateo Cassierra
Lasse Schöne
Hakim Ziyech
Andre Onana
Kasper Dolberg
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Diederik Boer
Mitchell Dijks

Bron: Ajax.nl

Related posts

48 Comments

  1. koote207

    Puntjes zijn weer heel belangrijk, maakt niet hoe maar binnen harken die punten???

      1. vak411

        Indo jood.. jij snapt het.. het maakt wel uit.. 10-1… ziv 1 x. Verder vernederen dat kutrecht..

      2. koote207

        Heb je de laatste tijd wel gekeken…? Het is overleven tot we een vaste basis hebben en dat begint nu een beetje te komen..!!iedereen wil naar huis met 10-0 maar ff realistisch blijven.

  2. Indojood

    Onana, Tete, Sanchez, Riedewald, Sinkgraven; Schöne, Ziyech, Bazoer; Traoré, Dolberg, Cassierra.

        1. HURBIE

          Droom opstelling Indo mag hopen dat AJAX ze alle kanten van het veld laten zien ,en dat het een klinkende overwinning word

    1. afcabran

      Dijks voor sinkgraven en klaassen voor bazoer. Voorderest ben ik het met jou eens ?

    2. Jimmy1971

      En dan niet te slap beginnen !!
      De afgelopen jaren zijn we door hun vaak afgetroefd op felheid ..

        1. Widi

          Indojood, misschien weet je het wel hoor, maar hij maakte een grap onder verwijzing naar een opmerking van Bosz tegen een journalist. Geloof niet dat hij je hiermee echt wou aanvallen.

  3. Michel6172

    Maak me f*** uit als ze maar scoren en de drie punten binnen halen. Pisvee heeft mooi punten laten liggen in Heerenveen, straks de drie punten binnen halen uit dat stinkgat 010. Met deze jongens moet het goed komen. Was een slecht begin maar we maken er een mooi eind van haha ?WZAWZDB? Zet hem op morgen?

    1. Indojood

      Jij verlangt zeker terug naar FdB met je “maakt me geen fuck uit”. Wij zijn Ajax en wij moeten aantrekkelijk en aanvallend spelen.

      1. Michel6172

        Is niet bij me op gekomen fdb, nieuwe ronden nieuwe tijden. Begin sins kort weer een beetje te genieten van ons voetbal.

        1. Indojood

          De referentie naar FdB was omdat je zei dat het jou geen fuck uitmaakt, als ze maar scoren en de drie punten halen. Dit is verdomme geen Inter of Juventus, dit is Ajax en wij Ajacieden eisen dat er op aanvallende en aantrekkelijke wijze gewonnen wordt. Ik heb de pest aan supporters die genoegen nemen met de punten en het niet interessert hoe er gespeeld wordt.

          1. De seijs

            Aantrekkelijk zeg jij. Waarom speelt Younes niet bij jou dan. Dat is toch de meest aantrekkelijke speler die we hebben met zijn acties. Oké nog geen rendement voor zijn eigen maar voor andere juist wel. Hij houd altijd 2 /3 man bezig. Dus met Younes moet je als jij aantrekkelijk wilt spelen starten. Dat is toch de speler waar men op dit moment voor naar het stadion gaat.

  4. Michel6172

    Hey ik zei dat omdat we die punten toch wel nodig hebben, en idd moet er aanvallend en aantrekkelijk gevoetbalt worden, daar ben ik helemaal mee eens. Maar ben geen supporter die niets interesseert!

  5. dickst14

    Onana Tete Sanchez Veldman Sinkgraven Klaassen/Bazour Riedewald Ziyech Traore Dolberg Cassiera. Dit is de mijne Indojood. Verschilt niet zo gek veel.

  6. JohnDoe77

    Niets aanpassen aan de opstelling (muv Ziyech). Halen wij die drie punten binnen!

  7. Amsterdamse Hagenees

    Ik wil met een grote lach op mijn gezicht het stadion verlaten vanmiddag. Als dat zo is dan heb ik een mooie pot voetbal gezien en drie punten voor Ajax. Als ik met een glimlach het stadion verlaat heb ik in ieder geval een mooie pot voetbal gezien.

    1. De seijs

      Dan ga je op de plaats van je tweeling broer zitten zeker. Hahahaha moet je niet je toupetje vergeten op te zetten. En maar hopen dat het dak dicht blijft. Whahahaha

          1. Widi

            AH…..een borderliner doe je alleen maar een plezier door steeds op uitdagingen in te gaan.

          2. Amsterdamse Hagenees

            Ach ja weet ik. Geeft aan de andere kant goed aan hoe hij is. Als je het helemaal laat gaan lijkt het soms net alsof hij serieus wordt genomen in zijn commentaar. Is toch ook weer niet de bedoeling. Ik had/heb wel waardering voor imo jc, soms duurde het wel te lang maar hij legde het probleem van de seijs wel feilloos bloot. Probleem is wel dat hij het zelf inderdaad nooit zal merken. We zullen zien.

  8. afcadeluxe

    hoop echt dat we kutrecht van het veld blazen,had graag cerny i.p.v. younes gezien

  9. EugAjax

    Lunchwedstrijd tegen onze angstgegner. Toch heb ik er zeer veel vertrouwen in. Opstelling goed en borduurt voort op laatste wedstrijd met Ziyech ipv Gudelj. Een overwinning met mooi voetbal zou fantastisch zijn. Ajax lijkt zo langzamerhand Ajax weer te worden. In ieder geval is met de opstelling de juiste intentie afgegeven en nu mannen vlammen laat het zien !!

Comments are closed.