Gametalk Ajax – FC Utrecht: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-utrecht

Ajax speelt zondagmiddag om 12:30 uur de thuiswedstrijd in de competitie tegen FC Utrecht. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1001ajax-utrecht-henkveen


Related posts

26 Comments

  1. ritchy

    ze moeten die gasten vanaf het begin helemaal onderste boven spelen en ze het gevoel geven hier valt niets maar dan ook niets te halen

    1. De seijs

      Zou mooi zijn ritchy maar ik denk dat het een hele moeilijke wedstrijd gaat worden. Hoop na jaren dat ajax tegen Utrecht zijn tanden eens echt laat zien. We zijn jaren lang vernederd Door die lui. Hoop dat het nu anders wordt in de arena. Want die is van ons. Hoop op 3-0 .

  2. Jimmy1971

    Ja , gaat vaak niet goed omdat ze te slap de wedstrijd ingaan !!
    Gelukkig hebben we nu het Beest Sanchez !!!

  3. vak411

    Als er 1 ploeg is die ze met 10-1 in mogen maken dan is het kutrecht wel. Ziv mag die ene maken.

  4. Gert Ajax

    Normaal een lastige tegenstander maar nu totaal uit vorm en gebrek aan vertrouwen.
    Wij gaan winnen dus en net zoals vroeger met een 4-0.?
    Let maar op morgen
    Ziyech scoort trouwen 2 keer en geeft 3 assist?

  5. Charka53

    Altijd moeilijk dat Utrecht ze kunnen zich altijd oppeppen en boven hun kunnen spelen als ze tegen Ajax moeten spelen , het wordt tijd dat ze eens goed afgedroogd worden .

  6. Imo jc

    Ajax een mooi en succesvol seizoen toegewenst. Widi en AH hou ze in de gaten en SS en f-s64 ….. zak dood de stront. Gegroet. Imojc

        1. De seijs

          Whahaha hij zit weer tegen zijn eigen te lullen. Haha hij zet zijn eigen hier telkens zo voor lul. 60 jaar en nu al dement. ????

  7. marcussboss

    hopen op een goed resultaat morgen! 3 punten en spetterend voetbal van ajax’ kant⚽⚽

  8. Slingertje.

    Gelukkig kon Sanchez gewoon spelen na de belachelijke actie van Klaassen in de warming up want die hebben ze hard nodig achterin.
    Wat was Ajax slap de 1ste helft en wat kwamen we goed weg maar na rust was het snel gedaan met Utreg al ging het ook na de 3-1 niet echt soepel.
    Maar de buit is binnen.

Comments are closed.