Veltman en Klaassen in definitieve selectie Oranje

0331klaassen-oranje

Joël Veltman en Davy Klaassen zijn definitief geselecteerd voor het Nederlands Elftal wat op zeven en tien oktober twee WK-kwalificatieduels gaat afwerken. Op 7 oktober is Wit Rusland de tegenstander in De Kuip en op maandag 10 oktober speelt Oranje in de Amsterdam Arena tegen Frankrijk.

Volledige selectie Oranje.

Jasper Cillessen, Maarten Stekelenburg, Jeroen Zoet, Daley Blind, Jeffrey Bruma, Rick Karsdorp, Terence Kongolo, Joël Veltman, Stefan de Vrij, Jetro Willems, Jordy Clasie, Davy Klaassen, Davy Pröpper, Wesley Sneijder, Kevin Strootman, Georginio Wijnaldum, Steven Berghuis, Bas Dost, Vincent Janssen, Luuk de Jong, Luciano Narsingh, Quincy Promes

Bron: KNVB

Related posts

65 Comments

     1. FrankiC

      De Sijes, bedoel je nu ‘blijde of ‘beide’ of allebij een klijn beetje. (p.s. Ik help Widi een handje.)

    1. De seijs

     Momenteel is niemand geschikt om voor het Nederlands elftal uit te komen. Het is al een paar jaar drama. Het lijkt ajax wel. Alleen ajax heeft de weg naar boven (hoop ik ) gevonden.

     1. Widi

      Haha Indojood…….ook hier ga ik mee stoppen hoor…..ik lees elke dag wel een paar keer Veldman ipv Veltman, al doet EvdB het erom denk ik……

  1. KBouter

   Tete niet omdat hij domweg niet speelt. Blind maakt zich ongeloofwaardig als hij Tete erbij had gehaald.

   1. Litmanen

    Eens KBouter. Reserves horen niet in Oranje. Prima dat ze bij Jong Oranje zitten.
    Karsdorp is geen blijvertje. Die gaat straks tegen rode kaarten aanlopen. Heeft een veel te kort lontje. Als tegenstander naaide ik hem binnen een kwartier rood aan.
    Berghuis in vorm is geweldig, maar afgelopen donderdag bijvoorbeeld geen knikker geraakt. Te weinig stabiel.

  2. Widi

   Vooropgesteld: Karsdorp is door en door 010, vooral om te zien. Brrrrrr. Maar hij speelt elke week 3 keer en Tete speelt zelden. Bovendien heeft hij gewoon een goede voorzet. Als Tete die voorzet had, speelde hij ook alles.

    1. HURBIE

     Vind het leuk voor Veltman en Klaassen maar voor de rest interesseert dat hele NEDERLANDS elftal me helemaal geen moer meer
     Alleen maar kommer en kwel

 1. KBouter

  Man man…kijk eens naar dat middenveld…een middenveld met Sneijder- Ziyech- Strootman had niet misstaan. Onvoorstelbaar dat er zulke naïeve arrogante beslissingen gemaakt zijn.

  1. FrankiC

   Klopt KBouter, dat zou weer eens een middenlinie zijn. Maar ook de selectie van Kongolo en Narsingh. Dat is toch 4e garnituur. Waar zijn bijvoorbeeld Vlaar en Robben. Die lijken me een paar niveautjes beter?

   1. 11Younes11

    Lens is ook beter dan Narsingh, al ben ik ook geen fan van Lens. Maar ik vind wel dat hij bij de selectie had moeten zitten.

  2. Amsterdamse Hagenees

   Ziyech ?? Beetje lastig he als hij uitkomt voor ander land. Anders kan ik nog wel een veel mooier middenveld opnoemen 🙂

   1. Indojood

    KBouter doelt op de heren Blind en Van Basten die Ziyech hebben laten lopen. Het blijft pijnlijk om te constateren dat zoveel ex-spelers er zo een potje van maken, met deze twee als grootste dissonanten.

    1. Amsterdamse Hagenees

     Weet ik maar ik heb beetje hekel aan “als”. 🙂 dat middenveld krijgen we nu niet en straks niet dus vergelijk is niet zinvol in mijn ogen.

     1. Amsterdamse Hagenees

      Klopt maar als je naar vertrk Jonk kijkt dan kan je dat aankaarten. Om u alle mogelijke nietvdoorgebroken spelers te noemen gaat mij weercte ver 🙂 maar ach .. ieder zijn/haar insteek. Lees gelukkig voldoende liefhebbers van het echte voetbal en voorstanders van een echt jc beleid.

    2. KBouter

     Klopt, ik leg de nadruk op v Basten en Blind, hoe stom zij zijn geweest met dat haantjes gedrag.

     1. De seijs

      Krijg de indruk dat Ziyech niet de slimste is. Hij kan mag zelf niet beslissen voor welk land hij uit mag komen. Ik zeg Ziyech heeft zelf de juiste beslissing genomen. Gewoon zijn hart gevolgd zoals een mens zelf hoort te doen. En er zijn hier ook mensen op het forum die al jaren in Nederland wonen en als ze zouden mogen kiezen toch voor hun eigen land zouden uitkomen. Ook al wonen ze hier al een jaar of 40. Zo makkelijk om een ander te verordelen.

     2. Amsterdamse Hagenees

      Ziyech heeft zekf besloten hoor. Hij heefr zekf bewust de keuze gemaakt omdat Blind en van Basten zaten te slapen. V.w.b makkelijk veroordelen ……… heb jij dat niet zelf uitgevonden???

     3. De seijs

      JUIST zelf de keus gemaakt om voor ZIJN land uit te komen! Dat maken Blind Van Basten of WIE DAN OOK NIET UIT! Dus een paar van die ALTIJD BETER WETERS ZOALS JIJ en nog een paar van die kneuzen moeten de boel niet verdraaien! Nogmaals het is Ziyech zijn KEUS en dat verandert niemand! Het is dus geen slappeling. Hij maakt zijn keuzes zelf en dat bewijst Hoe goed hij al is. En ja jullie moeten gestuurd worden anders weten jullie het niet meer. En zoeken hier steun bij elkaar. Als er eentje in de klem zit hier, gelijk erbij komen met een ander lul verhaal. Valt zo op. En ja dan zetten jullie elkaar zo voor lul hiermee. Hou het maar in de gaten. Dan zal je zien dat ik WEER gelijk krijg. (En dat hoeft niet vermeld te worden hoor!) Hahahaha 🙂 🙂 🙂 🙂

     4. Indojood

      Ziyech was geslecteerd door Hiddink maar moest geblesseerd afhaken. Blind en Van Basten hebben Ziyech vervolgens links laten liggen. Oliedom. Logisch dat ie dan op een gegeven moment voor Marokko kiest. Nogmaals het onvermogen geschetst van deze twee ex-spelers. Zoals KBouter al zei, een middenveld met Sneijder en Ziyech had geweldig geweest. Helaas, heeft niet zo mogen zijn. Laat men in Zeist in godsnaam niet dezelfde fout maken wanneer Appie onverhoopt in dezelfde situatie terecht komt in de toekomst.

     5. De seijs

      Nouri moet zelf beslissen eventueel samen met zijn familie. En verder moet niemand er zich mee bemoeien.

     6. Indojood

      Natuurlijk moeten ze dat zelf maar mocht een dergelijke situatie zich voordoen dan zou het helpen als de KNVB hem serieus neemt en het gevoel geeft dat hij bij Oranje beter af is. Anders gaat er uniek talent verloren vanwege amateurisme en onkunde vanuit Zeist. Wat dat betreft ben ik er niet gerust op met de huidige bende daar.

     7. De seijs

      Bende zeker daar. Maar nogmaals hij moet zelf beslissen en niemand moet hem daarbij sturen anders is diegene straks de gebeten hond als Nouri niet voor Nederland kiest. En dan zijn er hier op het forum een paar ratten die gelijk weer HUN mening klaar hebben. En 100% dat is negatief zoals altijd bij die ratten. Want zij hebben het uitgevonden. (Beetje jammer) Maakt hun zo belachelijk en ongeloofwaardig.

     8. Indojood

      Hij is de enige die kan beslissen, en als dat Marokko wordt, dan is dat niet anders. Gaat er mij om dat de KNVB in ieder geval zijn best heeft gedaan om hem voor Nedeland te behouden dus erbij sturen is zeker wel gewenst. Bij Ziyech is dat niet gebeurd en dat is doodzonde. Vooralsnog ga ik er vanuit dat Nouri zich makkelijk in Oranje speelt als hij zich in dit tempo blijft ontwikkelen dus hopelijk zal deze situatie niet ontstaan.

     9. De seijs

      Als Nouri echt een topper zou worden dan zou het mooi zijn als hij voor zijn geboorteland zou kiezen. Maar HET probleem is 2 paspoorten. Dus ik hoop op een wijze beslissing van Nouri alleen.

     10. Amsterdamse Hagenees

      Ik moet zeggen de Seijs, jouw bijdragen zijn geheel niet in de trant van “gelijk krijgen of hebben” en totaal niet negatief naar anderen. Hulde daarvoor.

     11. Amsterdamse Hagenees

      Daarbij juich jij het volgens mij toe als mensen met een dubbele nationaliteit niet voor Nederland kiezen. Dat is de afgelopen maanden wel duidelijk geworden. Dus een beetje eerlijker in de discussie zou wel fijn zijn.

 2. Widi

  Kon een glimlach niet onderdrukken. Als er 2 spelers veel kritiek hebben gekregen hier de laatste tijd, zijn het deze 2 wel. Blind zal nu ook wel weer de wind van voren krijgen………

  1. KBouter

   Ze zullen niet aan het spelen toekomen, alhoewel ik denk dat Veltman meer kans maakt dan Klaassen.

   1. Widi

    Ook heel grappig: ik heb dit geschreven en dan zie ik daarna dat uitgerekend the usual suspect alweer aan mijn verwachtingen heeft voldaan, nog voordat ik het geschreven had en inclusief schrijffouten.

Comments are closed.