Kasper Dolberg: ‘Ik speelde zelf ook niet goed’

0929ajax-luik_dolberg

Kasper Dolberg maakte het enige doelpunt in de wedstrijd tegen Standard Luik maar helemaal tevreden is hij zeker niet. In gesprek met De Telegraaf zegt hij:’Ik speelde zelf ook niet goed. Het was een moeilijke wedstrijd. Ik scoorde alleen maar. Maar als spits is het zo dat als je scoort, je een goede wedstrijd hebt afgewerkt. Ik wil het team alleen ook op andere manieren helpen’. Kasper had zelfs de tweede treffer op zijn slof maar dacht dat Davy Klaassen er beter voor stond: ‘Ik had moeten schieten, maar dacht dat de keeper te dicht op me stond’, besluit hij.

Related posts

33 Comments

  1. Litmanen

   Het was inderdaad een fout om niet zelf te schieten. Betekent dat hij nog moet leren en dat lijkt me niet raar voor een jongen van achttien jaar.
   Verder een heel groot talent dus Ajax let op: denk aan de begeleiding als het straks wat minder gaat!!!!

  2. koote207

   Zonder Jasper hadden we echt wel een probleempje op het ogenblik, hij staat er en doet het! Nogal al belangrijk laten we maar zeggen?

   1. Charka53

    Is waar , maar zo als hij zelf zij , hij speelde ook niet goed maar dat komt ook doordat de rest er ook niet veel van bakte en er was ook niemand die eens een zuiver steekpass gaf zodat Kaspar goed voor de goal kwam .

    1. HURBIE

     Als je dat van je zelf zegt dan ben je echt een topper
     Met minder geen genoegen nemen voor jezelf

  1. 11Younes11

   Precies, en zondag weer met Ziyech tegen Utrecht. Hopelijk wordt het dan weer smullen zoals tegen Willem II en PEC

 1. Michel6172

  Je zag dat hij niet echt in de wedstrijd zat, maar toch is het een genot op hem te zien voetballen en dan ook nog scoren terwijl hij niet in de wedstrijd zat? Klasse werk, geef maar weer aan dat ie er alles uithaald wat er in zat. Mentaliteit! ???

     1. Indojood

      We zien het allemaal wel eens verkeerd. Maar dat is het punt niet. Litmanen moet altijd de concurrent van zijn oogappeltje (in dit geval was Zivkovic dat oogappeltje) onnodig beschimpen en beschuldigen als de opstelling hem niet zint. Maar nu Dolberg het geweldig doet, zal het niet lang duren voordat Litmanen zijn gelijk gaat claimen en zeggen dat ie het altijd al in Dolberg zag zitten… 🙂

     2. Amsterdamse Hagenees

      Ik heb hem ook wel eens heel erg zien volhouden in een foutje. Was dat niet van Rhijn. Dat was toch de man voor Ajax. Nu reserve bij Brugge toch.

 2. Velibor

  Echte spits die dolberg en jongen,voorlopig niet meer afleggen op klaassen want die heeft het ff niet!

   1. HURBIE

    Er waren aardig wat clubs die hem wilde hebben ,maar ben blij dat hij de keuze voor AJAX heeft gemaakt GOUDVINK

 3. Jimmy1971

  18 jaar en voetbalt en praat als een grote speler van 25 jaar ,
  Nogmaals contract openbreken en opwaarderen Ajax , en snel ..

 4. Sonsee

  De foutjes zijn je vergeven. Je bent nog jong en al op een goed niveau dan mag je naar mijn weten ook nog wel foute keuzes maken en een wedstrijd minder spelen. De 3 punten zijn binnen en het ziet er in de poule rooskleurig uit dus Dolberg ga zo door en blijf je ontwikkelen.

 5. Amsterdamse Hagenees

  Gisteen had Dolberg een voetbeweging in het strafschop gebied dat als die was gelukt eenw eergaloos doelpunt had opgeleverd. Hij krijgt de bal en wipt d bal in de draai een stukje omhoog richting doel. De verdediger krijgt net met puur mazzel een stukje schoen tegen de bal anders was hij in een beweging compleet uitgespeeld? Prachtig om te zien. Voor een zo’n actie ga ik al naar het stadion, datvgeeft gewoon aan dat er super klasse staat.

Comments are closed.