Bazoer, Riedewald, Van de Beek, El Ghazi en Tete in selectie Jong Oranje

0509riedewaldoranje

Riechedly Bazoer, Kenny Tete, Donny van de Beek, Anwar El Ghazi en Jairo Riedewald zijn geselecteerd voor Jong Oranje dat twee EK- kwalificatieduels gaat afwerken tegen Turkije en Cyprus. Jong Oranje neemt het komende donderdag op tegen Turkije in Alkmaar. Vijf dagen later speelt Jong Oranje in en tegen Cyprus het laatste duel in de kwalificatiereeks voor het EK 2017. De ploeg van trainer Langeler moet beide duels winnen om het EK te kunnen halen.

Selectie Jong Oranje: Nathan Aké (AFC Bournemouth), Riechedly Bazoer (Ajax), Donny van de Beek (Ajax), Steven Bergwijn (PSV), Joshua Brenet (PSV), Dabney Dos Santos (AZ), Anwar El-Ghazi (Ajax), Maarten de Fockert (sc Heerenveen), Timothy Fosu-Mensah (Manchester United FC), Mickey van der Hart (PEC Zwolle), Hans Hateboer (FC Groningen), Wesley Hoedt (S.S. Lazio), Oussama Idrissi (FC Groningen), Hidde Jurjus (PSV), Ricardo Kishna (S.S. Lazio), Derrick Luckassen (AZ), Joris van Overeem (AZ), Jaïro Riedewald (Ajax), Karim Rekik (Olympique Marseille), Jeremiah St. Juste (sc Heerenveen), Kenny Tete (Ajax), Vincent Vermeij (Heracles Almelo) en Tonny Vilhena (Feyenoord).

Bron: KNVB

Related posts

21 Comments

  1. HURBIE

   Leuk voor die gasten dat ze geselecteerd zijn kunnen ze alvast in vorm komen
   Want het duurt niet lang meer dat TÊTE en Bazoer weer in het éérste van AJAX staan

   1. Zlatan

    Waarom minder goede spelers in het veld en Bazoer en Tete pp de bank ? Zo bem je ze snel kwijt , dat willen we toch niet ?

  1. FrankiC

   Ik neem aan dat je dit niet serieus meent, Alabe. Het grote oranje wil zich kwalificeren, daarom zijn ze niet geselecteerd.

   1. FrankiC

    Op het EK niet veel beters gezien. Maar met de Karsdorpjes, Nasinghkjes, Zoetjes en Kongolootjes zal ik niet snel op het puntje van mijn stoel zitten. Ja, misschien om mijn TV uit te gaan zetten….. Een goed NL XI-tal begint met de juiste spelers te selecteren.

    1. BobbyHaarms

     En met de juiste staf en het juiste beleid. Zonder dat is en blijft het los zand. Of zeg maar gerust drijfzand ?

    2. Hallo1000

     Kongolo is best een goede speler, zoet is een soort van cillissen niveau en narsingh is een soort el ghazi ( uit vorm)

 1. FrankiC

  Aardige selectie met potentie en leuke spelers als Hateboer, st Juste, Idrissi en Lukassen. Is Haps met zijn 23 jaren te oud?

 2. Amsterdamse Hagenees

  Blijft toch ook vreemd dat je huidige bankzitters selecteert voor een nationaal team of het nu Oranje is of jong Oranje.

 3. ajaxpers

  De knvb snapt uiteraard wat deze spelers in hun mars hebben maar pb duidelijk niet en men blijft maar bij Ajax achter hem aanhollen.

Comments are closed.