There are no ads, please add some


Selectie voor duel met Standard, Dijks ontbreekt wegens ziekte

opstelling_ajax

Peter Bosz heeft zijn wedstrijdselectie bekendgemaakt voor het thuisduel in de Europa League met Standard Luik. Mitchell Dijks ontbreekt in de selectie doordat de linksback ziek is. Hakim Ziyech is door zijn rode kaart tegen Panathinaikos geschorst. Ajax – Standard Luik begint donderdag om 19:00 uur.

Selectie:

Kenny Tete
Joël Veltman
Jairo Riedewald
Davinson Sanchez
Riechedly Bazoer
Anwar El Ghazi
Daley Sinkgraven
Bertrand Traoré
Davy Klaassen
Amin Younes
Heiko Westermann
Mateo Cassierra
Lasse Schöne
Andre Onana
Kasper Dolberg
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Diederik Boer

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

46 reacties

 1. JohnDoe77

  Dan is de grote vraag wie dan zijn plaatsje op de bank moet warm houden? Is wat, ben je de enige linksback in de selectie zig je bank….

  1. FrankiC

   Kan Bosz in ieder geval niet in de verleiding komen om hen op te stellen. Riedewald links achter en en Schöne op 6. Opgelost.

    1. Charka53

     Dat is wel een risico buitenkantje rechts , hij heeft het wel aardig gedaan in de competitie maar de EL is wel wat anders het is wel een goede test voor de rest van het seizoen.

   1. frenkynairo

    kijk frankic ziet het goed. onzin dijks de enige linksachter. riedewald begon als linksachter als een baas met 2 goals. en viergever heeft ook vaak genoeg linksachter gestaan bij az.

     1. frenkynairo

      nou br als bosz in sinkgraven een linksachter kan zien dan moet die ze bril thuis hebben gelaten om te zien dat viergever of riedewald perfect linksachter kunnen invullen. allhoewel ik sinkgraven zeker niet slecht vind spelen. is t geen verdediger.

     2. BobbyHaarms

      Het pakte verrassend goed uit met Sinkgraven, dus altijd lekker om die keuze erbij te hebben nu Dijks ziek is. Anders idd Viergever of Riedewald LB. Ben wel heel benieuwd hoe Bosz het neer gaat zetten zonder Ziyech, scheelt toch een behoorlijke slok op de borrel dat hij er niet bij is. Als ie Schöne i.i.g. maar laat staan..

  2. paulvos

   Wel wat we gezien hebben van sinkgraven op de linksachter positie, vind ik dat hij het naar behoren heeft ingevuld. Ze spelen thuis dus ‘ n aanvallende back is in mijn ogen niet zo verkeerd, kom op sinkie.

  3. jojocoolio

   We heben sinkgraven daar toch staan nu! En riedewald kan het ook invullen… Dus sterkte en beterschap mitchel

 2. KBouter

  Ben reuze benieuwd hoe ze spelen gaan nu zonder Ziyech. Weer mooi aanvallend, of vallen ze terug in dat oeverloze balketje terug en breed.

  1. FrankiC

   Traoré op 10 achter de spits is een optie. Dan jammer dat Cerny er niet bij is. Schöne op 10 kan ook.

  1. FrankiC

   Of Westermann komt uit de hoge hoed (links centraal). Speelde tegen Willem II trouwens niet onverdienstelijk.

     1. 11Younes11

      Vind ik ook Widi. Hoe vaak zie je die naam wel niet staan, op tv, op internet, het staat zelfs op zijn shirt… Dyslexie denk ik

 3. -buitenkantje rechts-

  Ziyech is zeker een aderlating.. Dijks in xijn huidige vorm kan goed waargenomen worden door Sinkgraven..
  Volgens mij is Bosz razend enthousiast over zijn experimentje met Sinkgraven linksachter.. Anders Viergever naar links en Riedewald CV..
  Zou Schöne op 6 laten staan.. Op 10 zou ik Nouri heel erg leuk vinden.. maar voor hem nog wat te vroeg denk ik.. Eerst nig wat vaker invallen.. Dan zou ik daar Bazoer op 20 zetten.. Voorhoede uiteraard met Cassierra, Dolberg en Traoré met wisselende posities.

 4. Jimmy1971

  Viergever is nou niet een naam die je gauw achter Ajax zou zetten , maar op het veld laat hij steeds wel iets zien , goeie mentaliteit , en zal niet zeuren als hij geen basis staat !
  Begrijp daarom niet waarom hij zo afgezeken wordt ..

Reageren is niet mogelijk.