There are no ads, please add some


Enoh kijkt uit naar wedstrijd tegen Ajax in de Europa League

EyongEnoh1504

Eyong Enoh kwam van 2008 tot 2014 uit voor Ajax en staat momenteel onder contract bij Standard Luik, de komende tegenstander van Ajax in de Europa League. Voor Enoh staat de datum van donderdag met rood omcirkeld in zijn agenda en kijkt hij uit naar het treffen met de club die hij jarenlang diende.

‘Het is natuurlijk apart om nu tegen Ajax te spelen en ik zal ook met gemengde gevoelens aan de aftrap staan, dat is wel zeker. Toch is het ook genieten en ben ik blij om Amsterdam en de supporters weer te zien. Ik had altijd een prima band met hun. Ajax is wel favoriet donderdag maar natuurlijk blijven wij positief voor de wedstrijd. Het is fijn om weer even terug te zijn in de stad waar drie van mijn vijf zoons zijn geboren. Dat maakt het sowieso prachtig’, aldus Enoh.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

30 reacties

  1. paulvos

   Heel leuk voor je om ff terug te zijn, maar helaas hoop ik dat je met 0 punten terug zal reizen.

   1. Widi

    Laat hem maar denken dat hij bij Standard speelt……dan speelt hij de bal wat vaker naar een Ajacied.

 1. koote207

  En wij kijken uit om jou weer te verwelkomen, jij was toch een nuttige kracht al die jaren, maar wel met een verliespartij de deur weer uit?

 2. viator

  Enoh vond ik erg sympathiek. Goed positiespel, maar komt voetballend wel echt tekort. Ben blij dat hij vnv een ander shirtje aan heeft…

  1. BobbyHaarms

   Wij kijken er ook naar uit Enoh. En al helemaal als je je gebruikelijke rode kaart pakt ?

 3. KBouter

  Vuurvreter, een speler die weet dat een ander beter is en het goed voor het team is als hij knetterhard werkt voor hen. Gun hem veel, maar nog net niet alles-)

Reageren is niet mogelijk.