There are no ads, please add some


Nijhuis fluit Ajax – FC Utrecht

0121Bas_Nijhuis

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Ajax en FC Utrecht. Nijhuis zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van de Ven en Schaap. Vierde official is Manschot. Ajax – FC Utrecht begint zondag om 12:30 uur.

Bron: KNVB


Gerelateerde posts

43 reacties

 1. KBouter

  Als je deze wint, op deze klote tijdstip met weer aantrekkelijk en aanvallend voetbal, ga ik er in geloven.

  1. De Ajacied

   @KBouter
   Ben het met je eens,
   Alleen heb je Nijhuis heel vaak tegen, hopelijk fluit ook hij een goeie pot
   ❌❌❌

   1. HURBIE

    Je weet in iedergeval dat hij een hekel aan protesteren en om kaarten vragen,want dan krijg je hemzelf

    1. paulvos

     Nou het zal wel weer ’n feest worden met die man, speelt z’n eigen wedstrijd in de wedstrijd.

   2. Widi

    Ik ga er eens op letten. Ik lees hier vaak over verschillende scheidsrechters dat die tegen ons zijn, maar tijdens de wedstrijden zie ik het niet.

  2. koote207

   Het lijkt wel of Bas het niet zo heeft op Ajax, maar goed we moeten hem de kans niet geven en gewoon eenvoudig die Belgen weer naar huis sturen..!

  1. Litmanen

   Ja, klote scheidsrechter. Doodschoppen zijn toegestaan, protesteren is geel. Nijhuis is de grootste fan van Nijhuis. Hij vindt zichzelf geweldig. Heel naar mannetje.

   1. FrankiC

    Klopt ten dele. Ik vind dat ook een scheidsrechter zich niet alles hoeft te laten welgevallen. Alleen mag hij in de hitte van de strijd wel eens wat door de vingers zien…

    1. Litmanen

     vijf gele kaarten wegens protesten is wel wat veel voor een scheids die overtredingen niet ziet en daarom de naam heeft dat hij van mannelijk voetbal houdt.
     Als alle scheidsrechters tegen protesteren optreden dan heb ik er geen moeite mee, maar hij is de enige in heel Europa.

     Misschien heeft hij thuis een stel pubers die hij niet aankan?

  1. Michel6172

   Nou idd een kut arrogante scheids, snap niet bij de knvb dat ze zo’n eentje nog laten fluiten, eentje die z’n eigen regels maakt en strooien met kaarten of het een competitie is bij de knvb wie de meeste kaarten geeft. Hij wordt dan zeker de winnaar.

 2. KBouter

  Bakhuis is voor de lampjes, maar wij moeten gewoon zo snel mogelijk met 2-0 voorkomen, dan is er niets aan de hand.

 3. AFCA my World

  Hoewel het lul van een scheids is zal hij het toch niet wagen om thuis tegen ons Ajax te fluiten ?

 4. -buitenkantje rechts-

  Hendrikus Sebastiaan Hermanus (“Bas”) Nijhuis (Enschede, 12 januari 1977) is een Nederlands voetbalscheidsrechter die sinds 2005 in de Eredivisie arbitreert.

  Nijhuis begon op zijn vijftiende jaar met het fluiten van voetbalwedstrijden. In het seizoen 2005/06 kreeg Nijhuis de A-status voor scheidsrechters van de KNVB. Nijhuis is tevens internationaal actief, bijvoorbeeld bij het UEFA Champions League-duel Arsenal en Liverpool in 2008. Op 18 oktober 2011 maakte hij zijn debuut in de UEFA Champions League bij het duel tussen Olympiakos en Borussia Dortmund. Op 23 december 2013 maakte de UEFA bekend dat Nijhuis een stap terug moest doen in de rangorde van de internationale arbitrage. Hij maakte deel uit van de Elite Development-groep, maar moest terug keren naar categorie I. Daarmee was de overstap naar de elitegroep, waarin landgenoot Björn Kuipers zich wel bevond, mislukt en was de kans dat hij zou worden opgenomen in het arbitrageteam van een interlandtoernooi aanzienlijk afgenomen. In juli 2015 promoveerde Nijhuis wel naar de elitegroep. Bron: Wikipedia.
  Heerlijk stuk nutteloze info..?

 5. fjonkman

  Uiteindelijk maakt het niks uit wie er fluit.. Het wordt tijd om Utrecht weer eens lekker ouderwets van de mat te tikken. 3 punten en weer een grote uitslag, de afgelopen wedstrijden smaken wel degelijk naar meer..veel meer!!

 6. Amsterdamse Hagenees

  Denk 3-1 en uiteindelijk 9 van Utrecht tegen 10 van Ajax. Lekker de ruimte op het veld.

 7. KBouter

  Misschien zal deze reactie niet van belang zijn voor de meeste van de mensen hier. Sommigen van jullie zullen dit negeren , de meeste zullen gewoon de moeite nemen om dit te lezen, waarschijnlijk in combinatie met andere reacties. Natuurlijk zul je je samen met de anderen afvragen wat ik hier nu eigenlijk probeer te zeggen maar wat ik jullie eigenlijk gewoon wil laten weten is dat ik vanavond aardappelen heb gegeten.

  1. Amsterdamse Hagenees

   Mijn reactie is ook van nul en generlei waarde maar ik heb toch d behoefte het hier aan te geven. Niet alleen het plaatsen geeft een soort van opluchting maar ook de bezigheid die ik net heb gedaan. Niemand hoeft verder te lezen maar mijn aardappels hebben Ojuist als speciale substantie het ruime sop gekozen. Waarvan akte.

 8. PCK

  Weet je gelijk dat je tegen 12 man speelt. Die boeren heikneuter kost ons zovaak punten. Niet normaal meer.

 9. JohnDoe77

  Iedereen mondje dicht dus! Vooral Klaassen, die pakt regelmatig een kaart voor praten! Natuurlijk is hij aanvoerder, maar toch net teveel kaarten naar mijn smaak!

 10. VanDattem

  Ik denk dat we ook moeten uitkijken wat we binnen deze topic zeggen, want ik zie hem er voor aan om zelfs ons er hier met rood af te sturen voor praten…

 11. dickst14

  We moeten gewoon naar ons zelf kijken en niet angstig zijn en het systeem aanpassen zoals afgelopen jaar. Kom op wij zijn Ajax dus maakt het helemaal niet uit wie er fluit.

 12. Mauheb

  Jeetje deze man en dat tegen Utrecht pffff gaat ie weer zn eigen wedstrijd fluiten, geen fijne vent gewoon

Reageren is niet mogelijk.