There are no ads, please add some


Frenkie de Jong heeft smaak te pakken maar wil natuurlijk meer

0810frenkie_de_jong

Frenkie de Jong kwam in 2015 over van Willem II en nadat de speler een contract tot 2019 had ondertekend besloot men bij Ajax om de speler nog een jaar te verhuren aan Willem II. Daar kwam men bij Ajax snel op terug nadat De Jong op weinig speeltijd kon rekenen in Tilburg en in de winterstop van 2015 sloot De Jong aan bij Jong Ajax. Ondertussen heeft De Jong zijn debuut gemaakt in het eerste elftal en dat smaakt naar meer, zo laat de speler weten op Ajax.nl.

‘Afgelopen maandag won Jong Ajax met maar liefst 7-0 van FC Oss en scoorde De Jong in dat duel.Het was opnieuw een hoogtepunt in de loopbaan van de jonge Ajacied die terug kan kijken op een mooie week. ‘Het bekerduel tegen Willem II was genieten geblazen ondanks dat ik maar tien minuten mocht spelen. Vanaf de bank zag het er heel goed uit en als je dan uitgerekend tegen je oude club je debuut mag maken is dat alleen maar mooier natuurlijk. Uiteindelijk heb ik maar een doel en dat is spelen in het eerste elftal van Ajax. Er is nog niet gesproken over de volgende bekerwedstrijd maar ik zit momenteel bij de A-selectie en wil zo snel mogelijk basisspeler worden. Liever vandaag dan morgen’.

Bron: Ajax.nl

 


Gerelateerde posts

29 reacties

  1. BobbyHaarms

   Precies KBouter, met beide benen op de grond blijven staan is het beste. Frenkie is nog jong, maar het is natuurlijk geweldig dat hij zo enorm ambitieus is. Hoop dat Ajax 1 dat ook is als het de landstitel betreft..

   1. Charka53

    Zeker moet Frenkie geduld hebben zijn kansen komen van zelf en we moeten er van uit gaan dat Ajax 1 ambitie heeft om de landstitel te halen dat is wel het minste wat we kunnen verwachten.

   1. 11Younes11

    Helemaal waar, maar ik vind de concurrentie nu wel iets te groot. Het lijkt me verstandig om in de winterstop een middenvelder te verkopen en als ik moet kiezen dan is dat Gudelj.

    1. 11Younes11

     Je hebt drie plekken te verdelen en je hebt 10 middenvelders: Riedewald, Bazoer, Schone, Gudelj, Klaassen, Ziyech, Sinkgraven, vdBeek, Nouri, en De Jong.

  1. HURBIE

   Prima dat je zo gedreven bent om naar het eerste te willen,dat moet ook niet veranderen
   Maar wel realistisch blijven want zo zijn er nog wel een paar jongens
   Gewoon doorgaan zoals nu en dan komt jou moment ook wel

 1. -buitenkantje rechts-

  Hij speelde gisteren een prima partij! Jammer voor hem is het druk op het middenveld op dit ogenblik.

  1. HURBIE

   Voorlopig moet hij lekker in het tweede blijven spelen ,om nog beter te worden of ze eigen laten verhuren

   1. Widi

    Misschien lullig om te zeggen, maar hij heeft er momenteel wel heel veel voor zich. Naast de middenvelders die bij het eerste spelen of op de bank zitten, zullen Donny en Appie ook eerder aan bod komen. Gun hem het beste hoor.

 2. Velibor

  Tja als je geen ambitie of dromen hebt dan kom je nergens natuurlijk dus lekker doorgaan kerel!

 3. AFCA my World

  Zo mooi dat we onwijze selectie hebben,zelfs met je wissels word je niet zwakker,soms zelfs sterker ! Helaas worden er altijd wel een paar teleur gesteld,maar als je daar een goede balans in kan vinden houden we iedereen tevreden en binnenboord ! Want er zitten al wat clubs op het vinkentouw voor Bazour Tete en Dolberg, ook is er veel belangstelling vanuit engeland voor Nouri Cerny en van Beek, hopelijk houden de directie hun poot stijf in de wintertransfer periode, en geloof het of niet er is al vanuit Italie belangstelling voor onze Colombiaanse verdediger,het moet toch niet gekker worden !!! Iedereen wil shoppen bij Ajax,hopelijk gebeurt het niet dan kunnen we nog mooie periodes gaan meemaken !

  1. BobbyHaarms

   Zolang deze beleidsbepalers aan het roer zitten moeten we niet raar opkijken als er links en rechts spelers bij ons verkocht blijven worden. Geld stinkt, maar dit geldt helaas niet voor ons bestuur..

   1. Widi

    Mark en Edwin hebben prive geld zat. Ik heb echt het vertrouwen dat ze niet over de rug van Ajax teveel willen verdienen, Bobby. Ik hoop echt dat het dieptepunt voorlopig achter ons ligt.

    1. BobbyHaarms

     Dat hoop ik ook Widi maar ik heb mijn twijfels. Geld doet rare dingen met mensen en Ajax is geen voetbalclub meer maar veel meer een bedrijf. De toekomst zal het uitwijzen wat er gaat gebeuren bij biedingen, maar ik hou m’n hart vast..

 4. fjonkman

  Altijd als iemand een paar goeie wedstrijden speelt bij Ajax, gaat de Italiaanse geruchtenmachinenvan La Gazetta Dello Sport op volle toeren draaien. Het is alleen maar de pers daar die maar wat namen de wereld in. Ik geloof daar niet in. Maar ik denk dat Bosz er wel verstandig aan doet om geregeld te rouleren zodat iedereen wel aan zijn wedstrijden komt, zonder overigens dat het geraamte van het elftal ondermijnd word. Het zal geen gemakkelijke opgave zijn voor de trainer, met zoveel kwaliteit voor handen. Maar Frenkie moet gewoon keihard blijven werken, dan komen zijn kansen ook vanzelf wel.

Reageren is niet mogelijk.