There are no ads, please add some


Standard wint competitieduel in aanloop naar duel met Ajax

ajax-standaardluik-europale

Net als Ajax heeft ook Standard Luik afgelopen weekend het competitieduel gewonnen. De aanstaande tegenstander van Ajax in de Europa League won met 3-0 van Eupen en stijgt hierdoor naar de derde plaats in de Belgische competitie. Tevens heeft de ploeg van oud-Ajacied Eyong Enoh het minste aantal tegendoelpunten geïncasseerd. Na de zeperd in de Belgische beker, waarin de ploeg werd uitgeschakeld door de amateurs van SV Geel,  lijkt men dus op tijd hersteld voor de wedstrijd van aanstaande donderdag. Ajax – Standard Luik begint donderdag om 19:00 uur.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

43 reacties

   1. marcussboss

    laten we het hopen! Als ze zo spelen als afgelopen 2 wedstrijden dan maken we meer dan een goede kans! ?

 1. KBouter

  Mooi da Enoh nog ff een keer hier komt, die kan rekenen op een daverend gejuich. Verder moet hij wel met zijn staart tussen zijn poten de Arena verlaten-)

   1. Charka53

    Ja ja HURBIE , niet te vroeg juichen hoor we hebben wel twee hele goede wedstrijden gezien maar dat wil nog niet zeggen dat we van die Belgen winnen , maar we kunnen dan wel zien of Ajax werkelijk zo goed zijn . Ik hoop het wel.

     1. KBouter

      Mooi dat jij dat zegt…jij die het einde van de wereld zag naderen na de wanvertoning van Ajax tegen Rostov- Vitesse en Heracles.

 2. Geroldkohlen

  ik ben benieuwd. maar ook benieuwd naar enoh, dat was ook een speler die bereidt was om het vuile werk te doen voor het team.

 3. viator

  Denk echt dat wij gaan winnen! Er zit veel meer creativiteit in het team en dolberg is een echt ajax spits!

 4. Jimmy1971

  Als we zorgen dat Enoh zich gelijk weer thuis voelt , speelt ie uit verwarring weer alles naar de Ajax shirtjes ..

 5. Widi

  De opporunisten kruipen weer onder hun steen vandaan…….. tot voor kort werden spelers en trainer afgebrand……nu gaat er zonder twijfel gewonnen worden van een lastige Belgische ploeg……. weet nu al welke reacties er komen als het onverhoopt anders afloopt……

  1. FrankiC

   Zo werkt dat Widi, dat is onze natuur en die verandert niet zomaar. Na de winst van ons reserveteam op niemand minder dan Willem II en een goed balcontact van een 17-jarige, winnen we weer eenvoudig van de Europese top (waar ik Standard overigens niet onder schaar). Ik zeg: koesteren dat gevoel (van misplaatste zelfoverschatting). En … ik doe mee! Jij ook, toch?

   1. Widi

    Ik hoop dat het goed blijft gaan, en waarom niet? Maar het is niet slim om nu al praatjes te krijgen.

   1. -buitenkantje rechts-

    Iedere wedstrijd staat op zich.. Men reageert op wat men ziet.. Ene keer (veel) beter dan de andere keer.

 6. Indojood

  Belangrijk is om vast te blijven houden aan de visie van Johan en spel, beleid en organisatie hier tegenaan te houden. En aangezien dit alle kanten op gaat, kan je mening met de dag veranderen. Je wordt zelf ook op het verkeerde been gezet. Ik zie soms goede dingen maar consequent is het allerminst.

 7. fjonkman

  Mee eens, één zwaluw maakt nog steeds geen zomer. Voorlopig lijkt het erop dat Bosz de poppetjes op de juiste plek heeft gezet, maar donderdag is Ziyech is er donderdag niet bij en dus zal Klaassen nu weer op 10 spelen. Dat verandert het spel wel weer. Het zal er om hangen of Ajax meteen vanaf minuut 1 Standard Luik bij de strot pakt. Ik hoop dat Traoré weer lekker vanaf rechts begint. En geef Cassierra maar een kans op links, met Dolberg in de spits. Ik hoop echt zo dat het weer eens een ouderwets avondje Europacup word donderdag!

Reageren is niet mogelijk.