There are no ads, please add some


Sanchez trots op doelpunten: ‘Daar trainen wij ook op’

0924ajax-pec_sanchez

Ajax kwam zaterdagavond al vroeg op achterstand tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle maar het was Davinson Sanchez die er met twee doelpunten voor zorgde dat Ajax met een voorsprong ging rusten. Geen toeval aldus de centrale verdediger die het steeds meer naar zijn zin heeft bij Ajax.

‘Kopdoelpunten is een van mijn specialiteiten en het hoort bij mijn spel. Tijdens trainingen besteden we er sowieso veel aandacht aan met corners en vrije trappen en als je daar hard aan werkt krijg je vanzelf de beloning, zoals zaterdag gebeurde tegen PEC Zwolle. Het voelde goed en ik heb het steeds beter naar mijn zin in Nederland. Ik weet wel dat de winter binnenkort gaat beginnen en dat het dan steeds kouder gaat worden, maar dat hoort bij Nederland. Het eten moest ik ook aan wennen maar ik heb samen met Mateo (Cassierra) een goed Colombiaans restaurant gevonden in Buitenveldert. Daar brengen wij samen veel tijd door’.

Bron: Ajaxlife


Gerelateerde posts

25 reacties

  1. FrankiC

   Onomstreden. Heerlijk zo’n zekerheid in de laatste linie. (En dat had ik na Rostow niet verwacht.) Wordt geweldig koppel met De Ligt. Dan kijk je met een heel ander gevoel naar corners, zowel tegen als voor.

  2. BobbyHaarms

   Absoluut. Een pluspunt van die Zuid Amerikaanse verdedigers is dat ze echt over lijken gaan, a la Jaap Stam in zijn goede tijd. Van Sanchez gaan we echt enorm veel plezier hebben, topverdediger in wording.

   En voor de leiding: mannen, over een paar jaar kunnen jullie weer flink cashen ?

   1. Litmanen

    Bobby, als de leiding nou eens geleerd zou hebben en die jongens buitengewoon gaat begeleiden? Voorbeeld: er moeten mensen uit Columbia leven in Amsterdam. Bijvoorbeeld vrouwen die met Nerderlandse mannen zijn getrouwd of andersom. Breng die mensen via media ( facebook) in contact met die gasten.
    Laat ze Nederland leren kennen en de gewoontes.
    Bij Vluchtelingenwerk heel gewoon, ik heb het niet uitgevonden. Maar met iemand die beide talen spreekt is het wat makkelijker boodschappen doen of grite aankopen ( mediamarkt)

    Laten we geen nieuwe Fischer’s, Andersons en Zivcovich-en kweken…….

     1. HURBIE

      Die Sanchez is een lot uit de loterij ,en dat heeft hij helemaal zelf afgedwongen
      Ga zo door BIKKEL

    1. BobbyHaarms

     Een goede begeleiding helemaal mee eens. Maar om dan gelijk mensen uit Colombia te halen gaat me ook wat ver. Hij heeft nu al grote steun aan Cassierra, eten samen in een Colombiaans restaurant en dat is al een groot voordeel. (ervan uitgaande dat ze bewust eten)

     Een aai over de bol van Ajax en gewoon eens praten met die jongens waar ze allemaal tegenaan lopen zover van huis zou al een hoop schelen, toon begrip! Op dat gebied wordt het hoog tijd dat Ajax eens zijn verantwoordelijkheid pakt, het kan net dat detail zijn tussen goed of top.

 1. KBouter

  Mooi, géén aanpassingsvermogen problemen zul je haast zeggen. Hopen dat ze de winter ook goed doorkomen. Beer van een verdediger, die denkt in eerste plaats alleen aan verdedigen. Tevens een geweldig wapen met hoekschoppen en vrije trappen voor de goal.

  1. FrankiC

   Zeker als Ziyech ze inslingert en niet Gudelj. Ik vroeg me vaak af waarom hij zolang het vertrouwen heeft gehouden. Wat dat betreft was de bekerwedstrijd tegen WII een eye-opener voor Bosz.

   1. 11Younes11

    Ja, die zal niet meer rechtsbuiten gaan spelen haha
    Met drie en een halve assist zaterdag, laat Ziyech zien dat hij onbetwist op het middenveld hoort.

    1. HURBIE

     Als Bosz dat wel doet Ziyech op rechts zetten ,dan hee Bosz geen boord voor zijn kop maar de IJtunnel

 2. Jimmy1971

  Ik weet niet wat ze serveren in ‘hun’ restaurant , maar misschien moeten ze daar eens per week dan met de hele selectie gaan eten ..
  Wat een Beest !!

 3. JohnDoe77

  Hij was echt de man van de wedstrijd! Op korte afstand gevolgd door Ziyech en Dolberg. Stevige verdediger die er gewoon staat! Doelpuntjes mooi meegenomen!

  1. HURBIE

   Denk dat menige club hem nu al in de gaten houd
   Hoop het niet maar zo’n speler plukken de grote clubs zo weg

 4. -buitenkantje rechts-

  Hoop dat hij nog een pasr seizoenen blijft. Zou met deas stormende de Ligt een fantastisch duo zijn.. Beide èchte verdedigers en prima koppers! Als deze jongens komen inlopen bij een corner is iedere corner een halve kans.. Opvallend hoe gevaarlijk corners en dode spelmomenten zijn geworden sinds Ziyech ze neemt.

 5. Michel6172

  Een betere verdediger is er niet, en ook nog scoren. Wat wil je nog meer. Echt een topper!! ???

 6. Slingertje.

  Fantastisch bezig deze topper en hij zal alleen maar beter worden de komende tijd.
  Nu nog goed Engels leren spreken dan komt het goed achterin bij Ajax.

 7. f-side64

  Wat een gelul over geen goede begeleiding. Ze krijgen een hoop centen dus dat kennen ze zelf ook regelen.

 8. fjonkman

  Sanchez maakt grote indruk momenteel. Ik denk dat hij de potentie heeft om een hele grote te worden. Zelfde geld voor meer jongens, zolang ze hun kop niet gek laten maken door hun makelaars…

Reageren is niet mogelijk.