There are no ads, please add some


Kozakken Boys – Ajax op woensdag 26 oktober om 18:30 uur

KNVB-Beker

Het bekerduel tussen Kozakken Boys en Ajax is door de KNVB vastgesteld op woensdag 26 oktober. Beide teams verschijnen om 18:30 uur aan de aftrap op het veld in Werkendam. Kozakken Boys bereikte de tweede ronde door Helmond Sport met 3-0 te verslaan terwijl Ajax afrekende met Willem II door de ploeg uit Tilburg in de eigen Arena met 5-0 te verslaan. In 2007 stonden beide teams ook tegenover elkaar en won Ajax het bekerduel na verlenging met 1-2 in Werkendam.

Bron: KNVB


Gerelateerde posts

29 reacties

 1. Skills

  Hopelijk dezelfde opstelling als tegen Willem 2. Belangrijk voor spelers als de Ligt, Cerny en Nouri

 2. Jimmy1971

  Jammer dat niet net als vorig jaar zo’n wedstrijd omgedraaid wordt , dan zouden de talenten ( hoop op hetzelfde team als Willem ll ) vast kunnen wennen aan een volle Arena ..

  1. frenkynairo

   praatjes horen bij Ajax. ben blij dat we teminste weer met die positieve gedachte kunnen denken en niet alleen maar negatief hoeven te kijken naar het spel.

     1. Widi

      Frenky, je begrijpt er niets van! Ik zeg dat we niet na twee gewonnen wedstrijden praatjes moeten krijgen. Die praatjes die bij ons horen zijn ontstaan in een tijd dat de ploeg die praatjes ook zonder meer voor ons waar maakte. En natuurlijk had ik in die tijd ook praatjes. Ik heb geen idee hoe oud je bent, maak ik vermoed dat je er in die tijd nog niet bij was.

     2. Widi

      Daar ben ik ook geen voorstander van. En dat ik dan ook niet, uitzonderingen daargelaten. Maar dit is geen echt antwoord op wat ik schreef.

     3. frenkynairo

      klopt het was geen antwoord op wat je zei. het wat een herhaling van wat ik in me eerste reactie zei en jij een andere draai aan wou geven.

 3. -buitenkantje rechts-

  Kan me voorstellen als Bosz zijn reserveteam gebruikt.. Aan de andere kant hoop ik wel dat er ook flink wat selectiespelers in ieder geval een deel vd wedstrijd mee doen.. Dat is waar de supporters van deze amateurclubs voor komen. Direct een stuk goodwill gekweekt.

Reageren is niet mogelijk.