Jong Ajax laat geen spaan heel van FC Oss: 7-0

De_Toekomst

Jong Ajax heeft maandagavond opnieuw aan klantenbinding gedaan op sportpark de Toekomst. FC Oss moest er dit keer aan geloven en ging uiteindelijk met een 7-0 nederlaag huiswaarts. Vince Gino Dekker was onder andere de uitblinker bij het team van Marcel Keizer en scoorde een hattrick. Donny van de Beek (2x) Mateo Cassierra en Frenkie de Jong waren de andere doelpuntenmakers. Jong Ajax staat door de zege nu 3e in de Jupiler League, en weet veruit het vaakst te scoren van alle ploegen: 28 keer. De volgende thuiswedstrijd is op 17 oktober, dan komt De Graafschap op bezoek.

Opstelling: Norbert Alblas, Noussair Mazraoui, Terry Lartey Sanniez, Leon Bergsma, Damil Dankerlui, Frenkie de Jong, Abdelhak Nouri, Donny van de Beek, Vaclav Cerny (61.Markus Bay), Mateo Cassierra (46. Vince Gino Dekker), Pelle Clement (75. Ezra Walian)

Bron: Ajax.nl

Related posts

58 Comments

  1. jojocoolio

   Ze zijn lekker bezig… En het eerste gaat ook lekker met scoren… Nee we zijn op de goeie weg met ins aller ajax

 1. koote207

  Plat gespeeld omver geblazen,Bosz gaat het moeilijk krijgen, heb net op de tribune gezeten en de spelers van het eerste zijn echt heerlijk bezig bij jong Ajax en dat aangevuld met al die aanstormende talenten???

  1. HURBIE

   Wat een weelde aan spelers heeft AJAX op het moment
   Kunnen wel 2 of 3 teams in de eredivisie spelen

 2. Gero77

  Prachtig trouwens…… Bekervoetbal: feijenooit – fc Oss 4-1 ….. Ajax – fc Oss 7-0……..

   1. fjonkman

    Ik zou bijna medelijden met die jongens van FC Oss krijgen, maar aan de andere kant hebben ze goed kunnen oefenen op aftrappen.. Lol

 3. -buitenkantje rechts-

  Oogstrelende combinaties gezien.. Als video gebruiken voor Ajax1.. Dekker in de tweede helft voor mij de absolute uitblinker, maar compliment aan het hele team.. Geweldig!

 4. Widi

  Vince Gino is een linksbuiten met power en uithoudingsvermogen. Het contract van Younes hoeft echt niet verlengd te worden. Tegen die tijd kan VG er staan.

  1. Kevke87

   Waarom moet het contract van younes ineens niet verlengd worden?? omdat hij een mindere periode heeft? gaat echt heel snel met sommigen hiero. geen enkele speler mag tegenwoordig uit vorm zijn

    1. AFCA my World

     Dat wel maar je vergeet dat zo’n jonge jongen het niet een heel seizoen kan etaleren,daarom moet je younes gewoon verlengen en behouden ook al is het nu iets minder het komt allemaal weer goed !

     1. Widi

      Weet ik wel. Maar Younes heeft nog 2,5 jaar volgens mij. Bovendien is hij, naast het feit dat hij uit vorm is, ook van minder waarde nu we anders spelen. We sluiten te tegenpartij en dus ook onszelf niet meer helemaal op. Er is nu ruimte voor steekballen van Ziyech op snelle aanvallers. Younes is niet snel.

   1. fjonkman

    Dat niet alleen.. Het lag destijds echt niet aan de Graafschap hoor.. Ajax speelde zelf apatisch en mistte de scherpte om die gasten uit de achterhoek kapot te spelen.. De Graafschap deed niets meer dan hun sportieve plicht.. Ook al doet het nog steeds pijn, het lag aan Ajax.. Niet aan de Graafschap

 5. BobbyHaarms

  Die Marcel Keizer is goed bezig zeg! Maar wat wil je ook met zoveel geweldige spelers om mee te werken, dit geeft gelukkig weer wat vertrouwen voor de nabije toekomst. Lekker hoor jongens, gefeliciteerd!

   1. BobbyHaarms

    Absoluut Indojood, Wim Jonk mag hierin zeker niet vergeten worden. Het doet me pijn dat iemand met zoveel kennis van Johan’s ideeën werkeloos zijn dagen thuis slijt..

  1. Widi

   Vorig jaar waren er hier best veel die Jaap Stam een geweldige trainer vonden. Ik ging daar vaak tegenin. Keizer laat nu zien dat Stam het echt niet zo geweldig deed.

     1. BobbyHaarms

      Marcel Keizer doet het boven verwachting goed, en dat is echt een hele opluchting na het tijdperk Stam&co. Gelukkig worden de spelers nu weer benut op hun sterke punten én wordt er knap aanvallend voetbal gespeeld. En zo hoort, nee zo moet het ook bij Ajax.

     2. Widi

      Keizer heeft bij Ajax gespeeld. Is Amsterdammer. Heeft een Amsterdamse naam. Voelt gewoon veel beter. En het spel is mooi met prima resultaten.

   1. Indojood

    Ik heb die Stam nooit wat gevonden, ook niet toen hij bij ons kwam voetballen, echt geen porem.

    1. Widi

     Ik denk dat geldt voor veel Ajacieden die de jaren-70 hebben meegemaakt. Er is een bepaald gevoel dat bij veel jonge supporters helaas niet aanwezig lijkt te zijn. Kunnen ze niets aan doen. Ze hebben de glorieuze jaren-70 niet meegemaakt en niet kunnen genieten van de jaren-80. Ik had het voor geen goud willen missen. Het bepalend voor hoe ik tegen het Ajax van nu aankijk.

   1. Widi

    Hurbie, Stam is voor mij ook nooit Ajacied geworden. Volgens mij past hij beter bij een andere club waar hij eerder speelde. Geen Amsterdammer. Geen Ajax dna. Persoonlijk vind ik dat we alleen trainers etc van buiten Ajax moeten halen als ze aangetoond uitzonderlijk goed zijn.

     1. Widi

      Ik sluit dat niet uit. Wat voor hem spreekt: kennelijk zag Johan het in hem zitten. We gaan het zien…….

  1. fjonkman

   Klopt, 30/9 de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Dat word een hele andere wedstrijd denk ik. Dan zal het een stuk moeilijker gaan.. Maar ook dat is goed voor die jongens.. Hoe meer tegenstand, des te sterker ze worden.

Comments are closed.