Italiaan Mazzoleni fluit Ajax – Standard Luik

ajax-standaardluik-europale

Paolo Mazzoleni is door de UEFA aangesteld als arbiter bij het Europa Leagueduel tussen Ajax en Standard Luik van aankomende donderdag. Ajax begon de groepsfase met een 1-2 overwinning op Panathinaikos terwijl Standard en Celta de Vigo elkaar met 1-1 in evenwicht hielden. Mazzoleni floot één keer eerder een Europees duel van een Nederlandse club. In augustus 2014 had de scheidsrechter de leiding tijdens de wedstrijd tussen FC Twente en FK Qarabag. Ajax – Standard Luik begint donderdag om 19:00 uur.

Related posts

116 Comments

    1. marcussboss

      achjaah! als hij maar goed fluit dan is het goed he, anders kunnen we wel fluiten naar de overwinning?? als we deze winnen hebben we een goede uitgangspositie

        1. dickst14

          Ik wil niet winnen door een scheidsrechter. Kom op het lijkt er op dat wij weer Ajax zijn. Nu doorzetten.

  1. Michel6172

    Nou ff door gaan met de mentaliteit van de afgelopen twee wedstrijden, dan komt het vast goed. Heb er wel vertrouwen in. ?WZAWZDB?

  2. Jimmy1971

    Zeker in deze prille fase wel heel jammer van die domme 2de gele kaart van Ziyech !
    Al zal Gudelj daar anders over denken ..

  3. Bossa

    Enige belangrijke bericht omtrent arbitrage is wanneer standaard nationaal en internationaal video referee en doellijntechnologie gebruikt gaan worden. Daarna zijn naampjes nauwelijks nog van belang.

  4. KBouter

    Je moet het gewoon zelf doen, zorgen dat je zo snel mogelijk voorkomt met 2-0 , dan heb je verder ook geen last van een twijfelende scheidsrechter.

  5. -buitenkantje rechts-

    Paolo Silvio Mazzoleni is een Italiaans voetbalscheidsrechter. Hij is sinds 2004 aangesloten bij de Italiaanse voetbalbond en bij de FIFA sinds 2011. Naast interlands leidt hij in Italië competitiewedstrijden in de Serie A en B. Beon: Wikipedia ?

    1. Vakje129

      Hopelijk geen Maffia praktijken op het veld , of moet Marc netto met een koffertje bij de in/uitgang staan ??????

  6. f-side64

    Ik wil nog even sorrie zeggen tegen imojc. Ik heb aardig rot gereageert naar je, dat had ik niet moeten doen.

        1. f-side64

          widi dit heb ik niet neer gezet hoor waarom zou ik mijn excuus aanbieden aan wie dan ook hier en al helemaal niet aan zo’n ongewenst inteelt kind als imo widi het leven is nu 1maal hard kan je er niet tegen tief dan op naar 1 kinder app of de ap van de eo of christen unie met julie gevoelens heb ik g1 ene moer te maken en dat julie zich beledigt voelen is me al helemaal 1 tering zorg.

          1. f-side64

            ja en widi jij bent vast van buitenlandse afkomst dus krijg jij en je achterlijke inteelt familie maar lekker 1 kwaadaardige hersens tumor

          2. Widi

            Nu ben je pas echt duidelijk. Indojood hoeft denk ik ook geen biertje meer met jou te drinken. En iedereen weet wat jij bent. Ik ben 100% Hollands. En jij een zielige rascist.

          1. f-side64

            ach ja het toont aan wat voor sneu figuur die imo is onder mijn naam eccuus aan bieden aan wat zielige moeder kindjes

  7. dickst14

    De seijs ik denk dat jij een verschrikkelijk slechte huisarts hebt of hij heeft je nog nooit gezien. Dat zou de enige verklaring kunnen zijn dat je nog nooit doorverwezen bent naar Psychische hulp.

  8. De seijs

    Ik moet eerlijk toegeven dat ik mij imo te ver ben gegaan. Net als f-side ook van mijn kant excuus. Sorry jongens.

      1. De seijs

        Genoeg gedold. Terug naar Ajax en respect voor iedereen. Ik ben best wel aardig hoor 🙂 🙂 🙂

      2. f-side64

        Joh seijs, laten we gewoon gaan doen. Is leuker op het forum toch? Wie weet gaan we ooit samen nog eens helpen in een AZC. 🙂

        1. De seijs

          Jaja dit is die zot die zoveel van naam veranderd. Bal gehak 🙂 🙂 🙂 Hele wanhopige grap weer Jezus wat zet je je eigen toch weer voor lul man. Beetje jammer ?

          1. Widi

            Volgens mij zet hij jou voor lul. En het lukt hem goed. Je werkt er, zoals te verwachten viel, aan mee.

  9. Gero77

    Ff wat anders tussendoor….. Ehm sinds wanneer is de toekomst een slachthuis? fc Oss wordt tot soep verwerkt?!

      1. Widi

        Appie was voor zijn doen wat anoniem. Misschien wel heel druk geweest met alle aandacht afgelopen dagen. Hij speelde ook hele wedstrijd, dus zal er tegen Standard niet bij zijn. Cassierra werd wel in de rust gewisseld.

          1. Indojood

            Weet ik wel. Het kan niet elke week feest zijn. Dat middenveld van Jong Ajax is gewoon gruwelijk, doet me denken Xavi, Iniesta en Busquets. Nu vergelijk ik ze maar meteen met het beste middenveld van deze eeuw maar de manier van spelen doet me erg aan ze denken.

      1. Indojood

        Prima dat je wilt grapjes wilt uithalen maar ik stel het niet op prijs dat mijn naam ongevraagd wordt gebruikt.

  10. Dagrump

    Hoe de scheids ook fluit (ik hoop natuurlijk dat ie een goede wedstrijd fluit) als we maar zorgen voor de 3 punten !! Jullie kunnen het mannen !! Laat ons (alle fans ) genieten van jullie spel!!

  11. Indojood

    Misschien een idee om de betreffende heren eens wat minder serieus te nemen en gewoon links te laten liggen, imojc.

    1. Imo jc

      Ach, ik vond het wel geinig als afsluiting. Geeft ook meteen een zwak onderdeeltje aan van het forum mbt gebruik namen. Belangrijkste is dat ik het naar mijn zin heb, ja dat is egoistisch en nee daar heb ik geen probleem mee en eerlijk gezegd maken andere meningen hier over mij, mij geen zak uit. Je kan en mag hier de meest verschrikkelijke dingen schrijven over bevolkingsgroepen andere forumleden spelers etc. Wie dan over dit geintje struikelt, ach zoals ik zei ….. Laat maar.

        1. f-side64

          ach gossie widi is je tere zieltje nu voorgoed beschadigt ff huilen bij je mammie dan mag je als je lief ben misschien weer aan de borst voor je dagelijkse portie melk.

  12. Amsterdamse Hagenees

    Ergens staat het adres van f-side. Sportlaan 12 in Hillegom. Ongelooflijk dat iemand bewust het adres van een medelander opgeeft om zichzelf buiten schot te houden en te hopen dat een medelander problemen krijgt. Ik kan imo jc wel begrijpen dat hij dit soort figuren blijft aanpakken. Negeren is eigenlijk het slechtse. Ik sluit me graag aan bij imo jc en widi als dat mag.

    1. Widi

      Je bent wat mij betreft welkom, Amsterdamse Hagenees. Maar zelf heb ik besloten wat minder te reageren op deze heren. Ze lijken immers niet te beseffen wat ze doen en wie ze zijn.

      1. f-side64

        is dat zo widi sinds wanneer bepaal jij wat mensen zeggen ? betaal jij al me rekeningen NOT dus ff lekker je tyfus bek houden en nu braaf je bedje weer in voor je mammie boos word en niet vergeten je phone uit te doen anders leest je mammie je morgen niet voor uit je fav. boek van pinkeltje.

      1. Amsterdamse Hagenees

        Heel simpel f-side. Het internet, o.a. het telefoonboek en nog wat mogelijkheden. Jou reactie zegt ook genoeg. En nee ik ben niet imo jc, ook geen pis nicht maar Amsterdammer die nu in Den Haag woont. Volgens mij woont imo nog in Amsterdam. Ik volg de berichten al een tijdje.

        1. f-side64

          what ever met julie heb ik geen fuck te maken niemand bepaalt hoe ik me moet gedragen of wat ik wel of niet kan of mag zeggen capice.

          1. De seijs

            Haha nee mij ook niet. Zielig figuur van 60 jaar. Hij wordt steeds wanhopiger. Zeker na de reactie van indojood. Hij ging gelijk Door het lint 🙂 🙂 Wat een wanhopig figuur is het toch. Hahaha ik vindt het steeds leuker hier.:-) 🙂 🙂

          2. Amsterdamse Hagenees

            Het is overbodig maar toch, kijk even bij forumstatus of zo en zie wanneer ik hier op het forum ben. Als jij mij wil vergelijken met imojc is best. Hoop dat je er plezier aan hebt. Ik ben Aad de Groot, ben 45 jaar en woon in Den Haag. Ik ben geboren in Amsterdam in de Jordaan. Ik ben getr. En heb 3 kinderen. Zo tevreden?

          3. Amsterdamse Hagenees

            Bifi’s geloof ik, week = werk en peima = prima. Ben op mijn week gepest met de bijnaam Aadsje.

    2. f-side64

      laatste kans nr. 12 l.schoonderbeekstraat in het al eerder vermelde dorp . nu geef ik geen hints/aanwijzing meer

          1. Widi

            Een tijdje in het Huis van Bewaring heeft bij jou niet geholpen, heb ik begrepen. Laat hem maar gewoon Amsterdamse Hagenees. Hij geniet er alleen maar van.

Comments are closed.