There are no ads, please add some


Een kopje Nouri koffie met Kale en Kokkie (Incl video)

0912kaleenkokkie

Kale en Kokkie nemen weer de afgelopen week door waarin Ajax heeft gewonnen van Willem II (5-0) en PEC Zwolle (5-1). Deze week doen zij dit met een kopje Nouri-koffie. App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link.


Gerelateerde posts

15 reacties

 1. marcussboss

  nouri is HET talent van de jeugd en wat schoot hij die bal toch heerlijk binnen! hopen op meer van die mooie goals en dit is een kroon op zijn lange wachten en goede inzet! ??

  1. BobbyHaarms

   Een terechte beloning voor Nouri, en een lekker sterk bakkie. Hoop dat Ajax vertrouwen heeft getankt de afgelopen 2 wedstrijden, want je hoorde het Kale en Kokkie al zeggen: Die 6 punten tegen 010 zijn voor ons. ?

  1. HURBIE

   Voor het grote werk niet maar heel af en toe invallen is prima
   Rustig aan met hem want dan loopt hij snel naast zijn schoenen
   En tegen de tijd dat we tegen Feyenoord spelen zijn ze die voorsprong al kwijt

  1. Imo jc

   Als jij iets leuk vindt ……. is er dus geen klote aan. Scheelt weer kijken 🙂 Shit, ben ik het nu echt of niet.

 2. Michel6172

  Toppie gasten Kale en Kokkie hahaha. Dat komt wel goed met die Nouri, hoop alleen dat ze hem een aantal jaren houden bij Ajax.

  1. BobbyHaarms

   Als je ziet hoe enorm blij die jongen is dat hij aan Ajax 1 mocht ruiken heb ik stiekum de hoop dat we de nieuwe Mister Ajax in huis hebben 🙂

     1. Widi

      Ik heb het gezien. Ik ga er niet op in. Verschillende mensen hier hebben hem al aangeraden om zich onder behandeling van een psychiater te stellen. Als hij en zijn maat weer onzin of rascisme produceren, zal ik misschien reageren. Maar dit kan ik gewoon laten lopen.

 3. afcadeluxe

  helemaal met die kale eens,wij halen 6punten tegen dat ongedierte en we staan een punt op ze voor???

Reageren is niet mogelijk.