There are no ads, please add some


Nouri: ‘ Ik wees niet naar mijn naam maar naar de 34ste landstitel van Ajax’

0921ajax-willem2-nouri

Een droom kwam afgelopen woensdagavond uit voor Abdelhak Nouri. De kleine dribbelaar deed de afgelopen weken min of meer een beroep op trainer Peter Bosz om hem eens te gebruiken in een wedstrijd, en in de bekerwedstrijd tegen Willem II kwam zijn droom uit. Volgens goed Amsterdams gebruik scoorde Nouri bij zijn debuut en dat smaakt naar meer.

In De Telegraaf laat Nouri weten te hebben genoten van zijn debuut waarin hij in de slotfase ook nog eens een vrije trap wist te benutten. Bij het juichen wees Nouri naar de achterkant van zijn shirt en leek hij naar zijn eigen naam te wijzen maar dat was niet het geval. ‘Ik speelde met rugnummer 34 en dat staat symbool voor hoe het seizoen moet eindigen. Dit was een wedstrijd om de KNVB-beker maar ik wil dit seizoen mijn bijdrage leveren aan de 34ste landstitel van Ajax, dat is de tweede droom die uit moet komen’, aldus Abdelhak Nouri.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

31 reacties

 1. Ajaxlucas

  Al had je naar je naam gewezen je hebt een fantastosch debuut gemaakt appie en daar gaat het om??

   1. De Ajacied

    Ik hoop al niet wat ik dacht nee
    Géén Kezman taferelen aub, maar dat is dus ook gelukkig niet,
    Super talent is Nouri
    Ben er zuinig op Ajax
    ❌❌❌

  1. paulvos

   Jij bent tenminste ’n kanjer, jij heb rood wit bloed door je heen stromen. Hoop dat je het ook voor elkaar krijgt het 34 ste kampioenschap.

   1. HURBIE

    Nu dat we dit weten kijk ik anders naar de manier van juichen
    Leek op het juichen van Kezman van Psv en daar had iedereen een hekel aan

 2. Ajax nr 1

  Laten we het hopen Nouri. Jouw naam staat trouwens ook prima op het Ajax-shirt. Ik hoop er nog een paar jaartjes van te genieten

 3. Charka53

  Dat zou heel mooi zijn Nouri , maar velen onder andere ik zei de gek vonden het wat arrogant overkomen en dat kan niet en zeker in je debuut wedstrijd.
  Maar verder gewoon door gaan met voetballen want daar ben je goed in.

  1. Teuntje

   Ik snap je verhaal, maar als je naar dat mannetje kijkt zie je alleen maar openheid, enthousiasme en respect. Hoe hij aan Schöne vroeg of hij de trap mocht nemen? Hij heeft m’n hart gestolen?

 4. Indojood

  Prima als het wat arrogant overkomt. Dat hoort bij ons. Als voetballers maar niet denken dat ze er al zijn maar hard blijven werken en zich willen blijven verbeteren. Bij Nouri en de andere talenten heb ik er vertrouwen in dat ze er zo in staan.

 5. koote207

  Daar gaan we wel vanuit, vorig jaar hadden we hem al binnen moeten hebben, ben er nog niet overheen wat een ellende toen?

  1. BobbyHaarms

   Genoeg redenen dus voor revanche Koote. Het leek in mijn ogen allemaal wat te vrijblijvend hoe sommige spelers met een basisplaats omgingen. De wedstrijd van afgelopen woensdag bewijst maar weer eens dat er nooit verslapt mag worden en een basisplaats niet iets vanzelfsprekends is voor sommige spelers.

   Hoop dat Nouri af en toe eens mag invallen, die jongen is al zo’n poos fantastisch bezig dat het een terechte beloning zou zijn voor hem. Zo’n jongen gun je het ook, het plezier straalt van die jongen af, heerlijk!

   1. FrankiC

    Daarom vond ik het juist een meesterzet Bosz om de zaak op scherp te zetten en te laten zien dat anderen wel doen wat er van ze verlangd wordt: met meer diepgang spelen. Fijn ook dat Willem II meewerkte aan dese opzet.

 6. 11Younes11

  Nouri heeft wel de pech dat er veel centrale middenvelders zijn op het moment. We spelen met een 6 (Riedewald/Bazoer), een “loper” (Klaassen/Gudelj) en een creatieve rol (Ziyech/Schone/Nouri) dus succes 🙂
  Voor nu lijkt het sterkste middenveld nu met Riedewald, Klaassen, Ziyech (of Riedewald naar achteren en Bazoer op 6)

  1. FrankiC

   Schöne op 6; dat is afgelopen woensdag toch weer eens bevestigd. Ik zou voor Klaasen en Ziyech daarvoor kiezen.

 7. Geroldkohlen

  hahaha heerlijk die nouri!!! ik zeg tegen de rest van de selectie, Letten jullie op wat nouri zegt dit is die echte Amsterdamse bluf!!!! en hier hou ik van! ga zo door nouri!!!!

 8. JohnDoe77

  Top speler, veelbelovend talent! Nu echt gaan waarmaken als Bosz hem de kans geeft. En dat juichen; doe het gewoon als Bergkamp! Dit deed teveel denken aan die gozer van Pisvee… bah!

 9. vak411

  Daar ben ik blij mee.. Ik was al bang voor die kerstman maniertjes.. Dit is wel heel gaaf van hem! Hopelijk heeft hij volgend jaar rugnummer 35

 10. -buitenkantje rechts-

  Wijs maar mooi naar je naam! Niks mis mee.. Niet luisteren naar die halve Duitser (vd Beek) die zich daar aan stoort.. Bravour, bluf hebben we nodig!

Reageren is niet mogelijk.