There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – PEC Zwolle: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-peczwolle

Ajax speelt op zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle, de ploeg die het onder trainer Ron Jans voorlopig nog niet goed doet in de Eredivisie. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0923ajax-pec-henk-veenGerelateerde posts

44 reacties

 1. Dagrump

  Jammer dat de ligt en nouri er niet bij zitten. Maar als die twee zo door gaan moet dat wel goed komen toch ?

  1. vak411

   Geen gelul.. Geen excusses.. Kwaliteit genoeg.. Wij zijn er!! Nu jullie nog… 3 punten.. En mooi spel… Niets minder..

   1. Toppertje

    Door het succes van de “2e keus” wordt de druk op de basis en Bos wel lekker opgeschroefd. Dat zal tot beter prestaties moeten leiden. Zo niet dan moet er doorgeselecteerd worden. De spelers hiervoor hebben we.

     1. Litmanen

      Nee Bosz ziet het niet zitten in Ziyech. Het lijkt me dat dat erger is voor Bosz dan andersom. Als hij Ziyech niet aan het voetballen krijgt kan hij nooit Ziyech de schuld geven. Die kan namelijk aardig voetballen…..

     2. f-side64

      dan moet het bestuur ingrijpen en bosz ontslaan snap sowieso al niet hoe hem konden contracteren als trainer van ajax die man heeft nooit wat gewonnen of bij 1 absolute top ploeg gespeeld.

     3. De seijs

      Die gudelj verkopen voor heel weinig. Hij loopt e het alleen maar in de weg. En zijn trap is ook heel slecht.

 2. BobbyHaarms

  Normaal gesproken moet PEC geen enkel probleem zijn morgen. Bovenal ben ik zeer benieuwd waar Bosz de spelers gaat neerzetten, en dan vooral Ziyech.

  1. Toppertje

   Verwacht er maar niet teveel van. Trainers wijzigen niet graag veel in een basisopstelling. Houden spelers zelf ook niet van dus dat houdt elkaar in stand. Ik denk dat Bos Gudelj, Klaassen en Ziyech op het middenveld te kwetsbaar in de omschakeling vindt. Getuige zijn verkrampte kritiek op Ziyech, die nergens op sloeg, zal hij de beste man bij Ajax gewoon weer aan de zijlijn zetten.

    1. Toppertje

     Ik stond en sta achter Bos maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ben gaan twijfelen. Spelers laten staan die niet functioneren en zijn reactie op Ziyech doen mij het ergste vermoeden.

     1. Toppertje

      Mijn favo
      Cassiera Dolberg Traore
      Ziyech Klaassen Schone
      Dijks Sanchez Riedewald Tete

      Sinkgraven voor Dijks zou kunnen maar ik vind 1 wedstrijd te vroeg om hem als verdediger te bestempelen die we ook in de top wedstrijden nodig hebben.

     2. BobbyHaarms

      Dat heb ik ook Toppertje. Ik sta volledig achter de denkwijze over voetbal van Bosz, maar vind het onbegrijpelijk dat hij Ziyech niet op zijn vertrouwde plek zet ten gunste van zijn vertrouwde middenveld. Je zou bijna gaan denken dat hij idd op een niet al te frisse manier is binnengekomen bij Ajax, anders valt dit haast niet te verklaren. Natuurlijk speelde Ziyech met risico in zijn spel afgelopen woensdag, maar dat willen we toch met z’n allen bij Ajax en is toch juist in de geest van Johan?! Anders kunnen we net zo goed weer teruggaan naar het slaapverwekkende “tikkie terug Jaap”.

    2. f-side64

     ja witte zakdoekjes mee en hem flink uit fluiten bij 1 verkeerde wissel vind het 1 hele verschrikkelijke en vooral eigengereidde boeren lul hij heeft nog meer kapsones dan ronaldo en zlatan samen brrr wat 1 nare man is het ook die p.bosz

     1. BobbyHaarms

      Bosz heeft de uitstraling van een uitgedroogde ui f-side64, maar zijn ideeën over voetbal zijn gewoon goed. Alleen de opstelling met Ziyech RB slaat helemaal nergens op. Zet ie hem daar vanavond weer neer dan begin ik A) toch echt aan zijn voetbalvisie te twijfelen en/of B) echt te geloven dat er een smerig spel is gespeeld rondom de transfer van Ziyech.

     2. BobbyHaarms

      Zie zojuist de opstelling. Veltman toch weer de voorkeur boven Tete, geen Riedewald die kan doorschuiven maar wel Viergever? Klaassen/Schöne/Ziyech vind ik wel een middenveld waar je mee voor de dag kan komen hoor!

      Prima opstelling verder, hieruit blijkt tevens dat sommige spelers nu toch echt 3 stappen harder moeten gaan lopen en nog meer hun best moeten gaan doen, goede zaak dit!

 3. JohnDoe77

  Hopelijk:

  Onana
  Tete Sanchez Veltman Sinkgraven
  Ziyech Bazoer Klaassen
  Schøne Dolberg Younes

  Maar waarschijnlijk speelt hij weer als laatste competitie wedstrijden dus met Ziyech op de vleugel. Kan hij daarna weer huiliehuilie doen dat Hakim meer had moeten laten zien en teveel balverlies had. Als hij dat weer doet wordt het echt tijd om Bosz een keer te wisselen!

  1. BobbyHaarms

   Riedewald voor Veltman en je hebt een geweldig elftal JohnDoe. Schöne moet hoe dan ook spelen, maar dan liever niet als rechtsbuiten. Laat Cerny daar maar afwisselend staan met Traore. Als wissel voor Bosz kunnen we altijd nog Jonk inzetten als het niet loopt 🙂

    1. BobbyHaarms

     Haha scherp I.m.o.J.C! ? Maar Cerny had na afgelopen seizoen natuurlijk allang bij de selectie moeten zitten om te concurreren met El Ghazi en/of sinds dit seizoen Traore..

   1. dickst14

    Ik denk dat iedereen , op de gebruikelijke uitzonderingen na, Jonk als trainer zou willen zien.

 4. f-side64

  op doel de boer dan tete sanchez riedewald schone ziyech bazoer klaassen el ghazi dolberg casseirra

 5. EugAjax

  Nou veel supporters zullen hun zin hebben. Gudelj eruit, Schone erin, Ziyech op middenveld en Dolberg in spits. Dat zijn de meest gehoorde adviezen van de supporters. Wel grote verrassing, voor mij althans, het passeren van Riedewald. Ik ben beneuwd wie nu de 6 positie krijgt of gaan we toch met een nummer 10, Ziyech of Klaassen, spelen. Succes mannen. Genoeg creativiteit nu beetje te speels, dus hopelijk blijft balans gewaarborgd. Maar tegem PEC moet het lukken zo!!

 6. Indojood

  Opstelling: Onana, Veltman, Sanchez, Viergever, Sinkgraven; Schöne, Klaassen, Ziyech; Traoré, Dolberg, Younes.

  Ik had Tete voor Veltman, Riedewald voor Viergever en Cassierra voor Younes opgesteld. Maar het gaat de goede kant op.?

  1. KBouter

   Misschien had ik nog een keer getest met Sanches en Westermann in het centrum. Tegen dit soort tegenstanders is het mooi uitproberen.

Reageren is niet mogelijk.